Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

To ciagle nie to samo. Gmatwasz sobie, a nie upraszczasz. Idziemy w kuriozum, tylko po co.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Sugerujesz abym sobie podłączył pada ? A co ? Pewnie że mam Logitecha. Próbowałem się przekonać przechodząc cały Resident Evil. Niestety gra tym czymś była dla mnie mordęgą.

Twierdzenie, że między padam a myszą w celowaniu jest niewielka różnica to spore nadużycie, mysz oddaje ruch dłoni precyzyjnie i szybko praktycznie przy dobrej myszy całą motorykę celowania i szybkość ogranicza tylko czynnik ludzki

Ten film ma 6 lat. Moze jakies nowsze porownanie. Najlepiej z padem od Sony. Logitech ma kiepskie pady w porownaniu z Sony - nie dziwie sie Twojej udrece Piotrze.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Pad jest lepszy w KAZDEJ grze poza FPP i strategia. Fakt.

Do symulatorow to uzywa sie dedykowanego kontrolera, pad to tylko pol-srodek, choc o niebo lepszy niz klawiatura i myszka. Fakt.

Na audiostereo jednak jest i humor. A mówia ze nie ma. Ale sie uśmiałem.

Oj konsumenci plastiku. Konsumujecie to Konsumujecie ale nie twórzcie z tego wzorca bo to jest zarówno smieszne jak i straszne. Jak bardzo można wami manipulować.

chwilowy brak działalności w audio.

Ehm, DawidM jako stary wyjadacz q3 clan arena napisze Ci ze niestety, co mysz to mysz. Nie do wszystkich typow gier ale jednak .... w takiego Wieska na padzie sie fajnie gra ale nie w fpp .... i mimo , ze mam ps4 i grywam w fpp na padzie to jednak udreka .... mozesz pisac co tylko chcesz ale z tym nie wygrasz .;)

Pozdrawiam.

Dawidzie. Co mam więcej dodać. Ja pecetowiec niestronniczy. Ale mówi do Ciebie Twój brat konsolowy. ale który liznął też pieca. Może dla powagi sytuacji kwasior21, powiedz nam czy miałeś PS1, PS 2, P3 ?

Przeciez ja mowie ze mysz jest lepsza w FPP I stategiach. Nie wprowadzajmy tu lewackiej logiki. Prosze Was.

Mam dobra wiadomosc dla blacharzy. PS Now na Twoim PC. Wreszcie za oplata pogracie w klasyki, np. The Last of Us, Uncharted czy Journey. Oczywiscie mowa o grach z PS3. Duzo tez zalezy od predkosci internetu. Niemniej lepszy rydz niz nic. ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Od kiedy 4 klawisze kierunkowe oddadza Ci w pelni ruch 360 stopni?! PAD z analogami jest lepszy w kazdym gatunku

ee od kiedy one służą do obracania ?

Fetek juz poplynal kompletnie.

a co mam zrobić gdy mi wciskasz że gra zrobiona tylko pod multi ma mega nudnego singla ? Czy rozmowa o grach z kimś kto nie zna klasyków, obraca się za pomocą klawiszy A/D ma jakikolwiek sens ? To wszystko należy traktować jako jeden wielki żart.. bo śmieszny z Ciebie człowiek

eh N64 i 007 gra na padzie to był koszmar :P

Przeciez ja mowie ze mysz jest lepsza w FPP I stategiach.

ale tylko minimalnie, prawie tego nie czuć...

Fetus, bo inaczej nie moge Cie nazywac. Z klasykami to ja obcowalem (znasz chocby River Raid..) to ze masz krotka pamiec lub nie potrafisz czytac z zrozumieniem to juz nie moj problem. Lewacka logika nie tutaj, ok.

Od zawsz sluza do obracania, jak grasz np. Fife, NFS. Hmm..z dupy strony. Byle by napisac. Smieszne.

W FPP czuc roznice, ale obecnie w takim BF na Hardcore stoczyl bym z Toba wyrownany pojedynek.

Trzy kropki. (...)

W BF może byś stoczył, ale na myszy byś był rozjechany jak przez walec :)

którego by nawet nie zauważył :P

Od zawsz sluza do obracania, jak grasz np. Fife, NFS. Hmm..z dupy strony. Byle by napisac. Smieszne.

w NFS się obracasz ? może też o 360 ? klawisze kierunkowe są do kroku w prawo, kroku w lewo, obracasz się myszką. To jest defaultowa konfiguracja od jakiś 15+ lat, inaczej było w starszych grach typu wolf, doom choć nawet te dało się ustawić inaczej.

Lewacka logika nie tutaj, ok.

to po cholerę ją wprowadzasz ?

Ty jesteś na tyle klasyczny że ostatni raz grałeś na PC jakieś 20-25 lat temu i ciągle te czasy porównujesz do konsoli z 2013 roku... To nie ja do CS'a wciskam nudnego singla, gra ma ponad 15 lat i od samego początku jej przeznaczaniem była rozgrywka sieciowa ! Jak można "pomylić" takie rzeczy ? jak można grać obracając się A/D albo używać strzałek (bez myszki ?).

Nie znasz podstawa, powtarzam PODSTAW, które od dobrych 15 lat są standardem ale jak zwykle jesteś najmądrzejszy, najlepszy i masz najbardziej błyszczący plastik.

Fetus. Gdzie ja napisalem ze CS ma Singla. No gdzie?! Omamy juz masz.

W NFS klawisze kierunkowe sluza do kierunkow, mysz to tylko ruch kamera, jak masz w Fifie? Bo zgrabnie uciekles. Masz cztery kierunki + ich kombinacje. I tak barrrrrdzo daleko do 360 obrotu znanego z analoga.

Jakich to podstaw nie znam. Ghe ghe Usmialem sie.

Tylko nie pisz mi ze w NFS skrecasz myszka, albo to samo robisz w Fifie. XD

Poza tym o czym my tu rozmawiamy ze niby klawiatura + Myszka > wygodny pad z analogami. XD

Ja jestem spokojny. :) Tylko nie lubie jak mi sie cos wpycha w usta. Konsola spokojnie czeka na jesien I zime. Wszystko pod kontrola :P

nie rozmawiamy o fifie, nie rozmawiamy o NFS'ie a jak już to służą do skręcania, nie obrotu. Rozmawiamy o shooterach

Ja jestem spokojny. :)

chyba nie zrozumiałeś przesłania

Eee...wtedy juz rzadzil ISS. ;))

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie Xbox one s. Czy ktoś z posiadających konsolę lub wiedzę w temacie mógłby napisać, czy konsola odtworzy przez usb pliki 4k nagrywane smartfonem? Smartfon to, póki co, Sony Xperia Z2. Nie ważne jest, czy w tym momencie uzyskam rozdzielczość 4k na ekranie telewizora. Chodzi tylko o możliwość odtworzenie, na wymianę tv jeszcze zaczekam.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Tu masz FAQ:

Ukryta Zawartość

Teoretycznie powinien odtworzyc, ale jak to jest w praktyce to nie wiem. Niestety nie podali jeszcze oficjalnej listy obslugiwanych formatow w odtwarzaczu video. Poki co jest info jedynie o streamingu oraz plytach UHDBD.

Szczegolnie ze Xbox One S mocowo zblizyl sie do PS4. NIe lepiej poczekac na PS4 Neo i na spokojnie porownac? Konferencja 7 wrzesnia. ;)

Ukryta Zawartość

Ps4 chętnie, ale musiałaby odtwarzać płyty CD, a z tego co słyszałem nie robi tego. Może ta nowa wersja będzie? Chodzi o to, że urządzenie musi być uniwersalnym sprzętem do odtwarzania video, muzyki no i przy okazji gry. Do tego wzmacniacz i DAC (mam Beresforda tc-7510). Stąd pomysł na konsolę. Czy to będzie ps4, czy Xbox one s sprawa drugorzędna. Ważne, żeby spełniła powyższe warunki.

A ta nVidia ma napęd optyczny?

Tak, glupia sprawa z tymi CD. Sony poszlo wylacznie w Spotify. Ew. Odtwarzanie plikow. Mi tam Spotify - konto premium - wystarcza do odkrywania muzyki. Choc uzywam je glownie w Marantzu niz konsoli. ;)

Tak, glupia sprawa z tymi CD. Sony poszlo wylacznie w Spotify. Ew. Odtwarzanie plikow. Mi tam Spotify - konto premium - wystarcza do odkrywania muzyki. Choc uzywam je glownie w Marantzu niz konsoli. ;)

Można przerzucić cedeki na dysk usb, ale to mnóstwo pracy, bo płyt mam sporo. A Spotify.. hmmm... mam płyty, które ciężko znaleźć w takich serwisach, choć to można przeżyć, bo dałoby się je zrzucić na dysk. Kłopot w tym, że ja czasem miesiąc nie słucham muzyki, bo nie mam czasu, a opłacać serwis trzeba. Rozumiem, że tak można, tylko dlaczego komplikować sobie życie, jeśli jest gotowe rozwiązanie. Tzn. mam nadzieję, że jest :-). Chodzi o to, że płacąc taką kwotę, chciałbym mieć kombajn. Nie skreślam jednak, póki co, ps4. Sprawa do zastanowienia.

A ta nVidia jednak nie ma napędu. Zakładając, że przerzucam pliki na dysk i muzyka jest załatwiona, to jakiej jakości są gry dostępne dla tej platformy? Czy zbliżają się jakością rozgrywki i grafiki do konsol? Nie jestem maniakiem gier, ale minimum (poprzednia generacja konsol) musi być zapewnione.

A ja znowu wydalem pieniądze na gre: Nowy Deus Ex. Na dniach zagram mam nadzieje ze bez modyfikacji PC się obejdzie jak do tej pory.

chwilowy brak działalności w audio.

Roznicy duzej nie ma wzgledem najwyzszych ustawien na PC.

Lepiej wybrac wersje na PS4.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.