Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

To dlaczego o reszcie nic nie piszecie tylko w kółko o tym samym?

Wszystkie gry z tego linka miażdżą i masakrują pecety czy tylko tamte cztery?

Nie znam się a lubię pograć to pytam.

To dodaj sobie wszystkie Ty ekskluzywne z PS3 I PS4. Wiekszosc tych z PS3 wyszla w remasterze na PS4. Mowimy tylko o tych ktore wyjda w najblizszym czasie I byly pokazane dzis na konferencji.

Co do GTS:

+ nowe info (zdjecia w linku):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zwiastun pokazuje grafikę nowej generacji z funkcjami takimi jak HDR, rzeczywistość wirtualna i szeroka paleta barw. Prezentujemy również zdjęcia, które pokazują nową trasę „Willow Springs International Raceway: Horse Thief Mile” oraz kilka nowych samochodów, które po raz pierwszy znajdą się w grze.

i wczesniejsze ktore bylo chyba przegapione (zdjecia w linku):

Ukryta Zawartość

・Rozdzielczość: 1800p checkerboard

・Ilość klatek na sekundę: 60

HDR

・Przechwytywanie przy użyciu specjalnej kamery stworzonej przez PDI.

・Skala jasności 100 razy większa, niż w obecnym standardzie.

・Gran Turismo będzie obsługiwać obecne telewizory HDR, a także przyszłe urządzenia HDR osiągające jasność do 10000 nitów. (HDR10・ST.2084)

・Tonemap GT pozwala na całkowitą kompatybilność między telewizorami SDR i HDR.

Szerokie spektrum kolorów

・Przestrzeń barw podniesiona o 64% względem sRGB.

・Pomiar spektroskopiczny w skali 10nm. (Pomiar bazy spektroskopicznej.)

・Pełen workflow w przestrzeni barw przy użyciu BT.2020 na każdym etapie produkcji, zaczynając od przechwytywania danych, przez tworzenie materiałów i renderowanie, na obrazie wyjściowym kończąc.

TO JEST FOTOREALIZM. :o

Jedyne czego brakuje to zmiennych warunkow atmosferycznych oraz niewiadoma to model zniszczen - ktory powinien miec duze znaczenie przy grze nastawionej tak bardzo jak E-Racing/Sport.P

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Właśnie dla takich gierek typu GT niedługo wyciągam zaskórniaki ;) i wchodzę w "Playseat Evolution Alcantara" i "Thrustmaster T500RS" , Moja już jest "przekabacona", niestety nie obeszło się bez łapówki za Jej zgodę ...hehe

...i właśnie w takie gry można grać ciągle i niektórzy kupują konsolę PS dla jednego takiego tytułu.... :)

...coś czuje ,że większość mojej lampy w projku zeżre GTS.... :)

....i mam pytanie czy macie może jakieś newsy dotyczące chorób wieku dziecięcego PS4 PRO...?

Ta gra technologicznie wychodzi na przeciw TV ktore beda dostepne za kilka lat (oby). ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ta gra technologicznie wychodzi na przeciw TV ktore beda dostepne za kilka lat (oby). ;)

...Mnie głównie chodzi o 60fps-ów...i na pewno skalowanie w dół do FHD też da jakiś efekt przy braku w moim przypadku proja 4K...

Generalnie se puku dla blacharzy.

PS4 za 1000zl jedzie te kalkulatory za krocie jak chce. ghe ghe ;)

Po kolei, jakosc jeszcze nie referencyjna, bo nie ma oficjalnych trailerow:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

----

Dla mnie to TLOU2, pomimo bardzo wczesnej wersji zrobil najwieksze wrazenie, kazdy kto zagral w TLOU wie ze to bedzie taka sama gra ktora zmienia wszystko w swoim gatunku jakim byla pierwsza czesc.

DLC do Uncharted 4 - super, swietny klimat, kolejny raz NG pokazalo klase.

TLG ma miec podobno fabule ktora niszczy wszystko co do tej pory widzielismy w grach. Oby.

GTS - wlasnie po to kupowalem PS4 i kierownice.

Horizon - zapowiada sie fantastyczne action-RPG, GG nie zawodzi! :)

Idź być trollem gdzie indziej. Nic więcej nie można napisać o tych fwnboyskich wypocinach. Ewentualnie jakąś terapię polecić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

To dlaczego o reszcie nic nie piszecie tylko w kółko o tym samym?

Bo Mnie, " Dawida dodatkowo wyścigówki " takie gry nas interesują.

Reszta gier raczej nas nie będzie interesować. Chociaż niektóre gry " te mniej znane " też mają klimat.

Może kiedyś zagram...w niektóre tytuły.

Przechodziłem przez każdą generację konsoli, i przez te lata nauczyłem się, że na pierdoły ( niektóre pierdoły mogą być ciekawe ) szkoda kasy. No chyba że używane.

Czasami jakaś mniej " znana " gra, może się okazać fajna. Graficznie taka gra nie będzie startować z Exami, ale na swój sposób może zainteresować.

Przykład... Mad Max

Ukryta Zawartość

Nie znam się a lubię pograć to pytam.

Ja za czasów pierwszej konsoli PlayStation, inaczej... szaraczka / PlayStation 2, grałem w co tylko popadło. I w te gry na wyłączność, i w takie normalne gry. Oczywiście przed pojawieniem się PlayStation tyż : ) grałem.

Na PlayStation 3 już bardziej " wybierałem " te lepsze gry. Może dlatego że gdzieś przepadł ten " klimat " starych gier.

Każda gra ( chociaż są wyjątki, w niektóre tytuły nie dało się grać ) pokazuje nam Świat, który może nas zainteresować.

Ukryta Zawartość

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Dobrze ujete.

Ps. Pare indykow na konferencji tez bylo fajnych. :)

Ps. Pare indykow na konferencji tez bylo fajnych. :)

Te retro " stare klimaty " fajnie wyglądały.

Czekam " oprócz Exów " na jeszcze jedną grę...

giphy.gif

Szkoda że to nie będzie EX na PlayStation. Wtedy gra jeszcze lepiej by wyglądała.

Gra która zastępuje dziesięć innych gier... GTA VI ( Grand Theft Auto VI )

To bedzie z pewnoscia fajny indyk, czesc ekipy od TGC ktora zrobila ICO czy SOC z PS2. Robi wlasnie ta piekna gre:

Ciągle mielicie te same tytuły i bardzo zbliżone gatunki, na samym starcie zaczyna mnie to mulić, Przejrzałem sobie co tam w PC piszczy i źle nie jest, sporo nowych tytułów z dobrymi notami, ładnie oprawie, a co najważniejsze więcej i bardziej zróżnicowane (większość tylko na PC). Nie rozumiem waszej euforii, może faktycznie przestało mnie to kręcić i inne rzeczy doceniam bardziej.

Toxikk-Graphics.jpg

86763528.jpg

422271961.jpg

430113772.jpg

430104943.jpg

To bedzie z pewnoscia fajny indyk, czesc ekipy od TGC ktora zrobila ICO czy SOC z PS2. Robi wlasnie ta piekna gre:

Widziałem wczoraj podczas konferencji... fajna gra.

To będzie znakomita gra...Baśń

Ukryta Zawartość

PlayStation...

giphy.gif

Ukryta Zawartość

Fetek. Fajnie ze pokazales gry z poprzedniej generacji od rzemieslnikow.

Teraz przejdzmy do gier z najwyzszej polki. :)

Fetek dlaczego oni jedno i to samo i tylko na komsole? Myślę ze to jakies problemy albo kompleksy które nie pozwalają oceniać realnie produktów. Przez co sporo tracą.

Tutaj bardziej realny ranking od rankingu dawidax haha

Pierwszy lepszy z google z uwzglednienjem wszystkich platform.

Ukryta Zawartość

Takze jest w co grac nie tylko na PC bo tam najwięcej tego ale ogólnie na wszystkich platformach. Wersja z maja.

Ukryta Zawartość

Widze ze nie rozumiecie powagii TLOU. To nie jest jakas tam gra, to jest gra ktora wchodzi w dyspute o najlepszej gry w historii gier.

Pomoge:

To co pokazali wczoraj:

Ukryta Zawartość

Ludzie ktorzy nie weszli do srodka, ogladali to na stojaco, w napieciu. Niczym najlepszy film.

qJ1muoB.jpg

Ukryta Zawartość

Albo tutaj najwyzsze oceny 2016

Ukryta Zawartość

Jeśli uwzglednimy fakty i nawet pominiemy jakość grafiki czy sterowania itd na poszczególnych platformach to dla przeciętnego gracza który lubi pograc w dobre gry i nie ma ps4 widzę tylko jedna pozycje na tych rankingach w która warto by zagrać. Uncharted 4. Reszta z najlepszych jest też na PC.

Widze ze nie rozumiecie powagii TLOU. To nie jest jakas tam gra, to jest gra ktora wchodzi w dyspute o najlepszej gry w historii gier.

Pomoge:

To co pokazali wczoraj:

Ukryta Zawartość

Ludzie ktorzy nie weszli do srodka, ogladali to na stojaco, w napieciu. Niczym najlepszy film.

qJ1muoB.jpg

Panie najlepsza to ocena względna. W tym przypadku to na pewno.

Jedni mówią ze najlepsze gry jakie powstały to mmorpg

Ukryta Zawartość

Ilu ludzi tyle gustów i tyle najlepszych gier.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wiekszosc z tej listy to dla mnie gry dla tzw. gimbazy. Od gier oczekuje czegos wiecej, wiecej niz od bardzo dobrego filmu. Wybieram swiadomie, tylko najlepsze pozycje. Dlatego wlasnie gram na platformie od Sony od jakis dobrych nastu lat (pomijam epizody z Xboxem czy innymi paltformami), bo tu sa one dostepne.

Widze ze nie rozumiecie powagii TLOU.

Pomoge:

To co pokazali wczoraj:

Ukryta Zawartość

lol, co to jest BOX tv (czy jak to się tam nazywało) ? przecież to już dno oceanu..

Fetek. Fajnie ze pokazales gry z poprzedniej generacji od rzemieslnikow.

Teraz przejdzmy do gier z najwyzszej polki. :)

wiele gier jeszcze nie wyszło i będą wydane tylko na PC, w niektórych oprawa jakościowo znacznie przewyższa tytuły którymi się chwalisz. Mimo wszystko najważniejsza jest różnorodność, Ty ciągle mówisz o tym samym, wręcz mam wrażenie że prócz 5 tyłów na konsole nie ma nic innego.

ja osobiście czekam na

Wybieram swiadomie, tylko najlepsze pozycje.

tia.. czyli poziom trudności indyka, nudne przechodzie miedzy scenami.

Ukryta Zawartość

Jest, masz co nadrabiac:

Ukryta Zawartość

Bo to co pokazales wczesniej to pod wzgledem grafiki i fizyki poziom PS3.

Ew. kup PS4 i ograj remastery, kontynuacje wyjda tez tylko na PS4.

Na PS2 tez wyszlo sporo swietnych gier, i jesli oko przymknac na grafike to jest tez i tam co nadrabiac.

Ukryta Zawartość

Wiekszosc z tej listy to dla mnie gry dla tzw. gimbazy. Od gier oczekuje czegos wiecej, wiecej niz od bardzo dobrego filmu. Wybieram swiadomie, tylko najlepsze pozycje. Dlatego wlasnie gram na platformie od Sony od jakis dobrych nastu lat (pomijam epizody z Xboxem czy innymi paltformami), bo tu sa one dostepne.

I te nadgry to single od sony

Hahahahahahhaah.

Ja tez preferuje single ale opieram sie na faktach. Nie na urojeniach. Niestety nie masz racji.

Bo to co pokazales wczesniej to pod wzgledem grafiki i fizyki poziom PS3.

czyli gry których jeszcze nie ma Ty już znasz na wylot ? wiesz jaki jest GP, jaka jest w nich fizyka... zapewne sq 42 to poziom ps3...

Ty jesteś w gorszym stanie niż myślałem.

Mam ps4 pro i jakoś bardziej bawi mnie granie na dobrej klasy PC. Exy PlayStation jakoś do mnie nie przemawiają. Może poza Last of us i Bloodborne. Sterowanie padem dla kogoś kto 20 lat używa myszki poza platformówkami i wyscigami to prawdziwy koszmar. Porównywałem Battlefield 1 i Wiedźmina z pecetem podpietym pod drugie hdmi i płynność rozgrywki, ostrość tekstur zdecydowanie na korzyść PC. Wiadomo ktoś powie że Ps4 Pro to tylko koszt przyzwoitej karty graficznej.

4 Tflopy Ps4 pro uzyskuje leniwa już gtx970. Trudno uwierzyć że starczy to na dłuższą metę do 2160p.

ja osobiście czekam na

Trailer znakomity. Klimat !!!

A to nie ma być gra na PlayStation 4 Pro / XBOX ONE Slim

Dobrze czaję ?

Trailer...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zazdrosze Wam tej pasji....kurde jak bym 25 lat sie cofnał do walki Commodorowcow z Atarowcami :)

Wszystkie gry obecne to pod wzgledem wizualnym hi-end dla takiego lamera jak ja...najgorsze tylko ze nie chce mi sie w nie grac :(((

Ukryta Zawartość

Be better. :)

Ukryta Zawartość

Powiedzcie ile można się jarać czterema grami bo nie czaje.

do czasu wyjścia PS5...

A to nie ma być gra na PlayStation 4 Pro / XBOX ONE Slim

Dobrze czaję ?

ba.. to jest gra na każdą platformę.. z resztą nie tylko ta. Pamiętaj tylko że to poziom fizyki i grafiki PS3... Dawid niestety znowu się nabrał.

Wszystkie gry obecne to pod wzgledem wizualnym hi-end dla takiego lamera jak ja...najgorsze tylko ze nie chce mi sie w nie grac :(((

jeno mam to samo, ładne ale nie porywają.

Mam ps4 pro i jakoś bardziej bawi mnie granie na dobrej klasy PC. Exy PlayStation jakoś do mnie nie przemawiają.

na PC dynamika jest jakaś taka "lepsza", a Ex'y ładne.. i tyle. zobacz Horizon, gierka naprawdę z potencjałem i bardzo ładną grafiką ale.. niby otwarty świat w którym małpa nie zabłądzi, ścieżki, podpowiedzi, dość sztywny system wali, generalnie jeśli nie jesteśmy fanami widoków to za długo nie pogramy bo padniemy z nudów.. no i niestety ale gra wygląda trochę słabiej niż na prezentowanych "reklamach". Posiada błędy np: przelecisz przez krzaki które się nie poruszą. Nawet oczekiwana ocena jest sporo niższa niż oczekiwane tytuły na PC

No ale hejt jest full gębą.

Coś mi to przypomina. Pamiętacie prezentacje Jobsa swoich produktów ? : Ołłłłłłł, aałłłłłłłł, ołłłłłłłł, ołłłłłłłł , ałłłłłłłł, amazing, ołłłłłłł. Cały DavidM :))))))))))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.