Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

A ja patrze na to wszystko z boku :)

i mam ubaw bo takie procki w grafice co PS4 ma to naprawde do zabawy nic wiecej nie potrzeba. Wystarczy TYLKO dobrze wycisnac mozliwosci a nie opierdalac sie i isc na łatwizne,

Panowie przypomnijcie sobie na jakich sprzetach chodziły perełki z lat 90 i co mozna bylo wycisnac ze smiesznego hardware...

1. Zobacz progres miedzy Uncharted a Uncharted 2 a The Last of Us. Ten sam developer. Ta sama konsola - PS3. Wiec to co dopowiadasz jest nieprawda.

tia, tylko że konsola w tych czasach mogła nawiązać walkę z PC i miała zapas, mało tego PC o takiej mocy był znacznie droższy. Dzisiaj konsole są kilkukrotnie słabsze od PC, a zagraniczne redakcje już składają PC mocniejsze od PS4 w cenie konsoli.

Gdzie te argumenty ?

i mam ubaw bo takie procki w grafice co PS4 ma to naprawde do zabawy nic wiecej nie potrzeba

troszkę przesadzasz, te układy to groszowa sprawa i mimo wszystko są trochę za słabe, nawet the order korzysta zaledwie z MSAA 4x (i to z artefaktami w sub-pixelach), ma proste powtarzalne cienie (o niskiej rozdzielczości) z równie prostym (bardzo mało dynamicznym) oświetleniem nie jest to nawet SSAO a co dopiero HBAO+, HDAO i inne wynalazki..(które i tak są już stare) przy nie wiadomo jakiej optymalizacji pixele i tak trzeba przeliczyć.

Co innego mocarne GPU w PC które są na tyle mocne że wszystko powinny wciągać nosem a tego nie robią.

Nie mam nic przeciwko PSX ale niech na PC robią pełnowartościowe gry, bez ograniczeń, bez kastrowania, bez oszustw w sterownikach i o jakimś normalnym poziomie trudności bez wkurzającego prowadzenia za rękę. Niestety producenci doskonale wiedzą że rynek konsolowy bardzo na tym ucierpi wiec trzeba być politycznie poprawnym.

To nie jest wolny rynek i gracz nie wybiera a bierze to co mu dają. Poziom jest zaniżany do najsłabszego ogniwa, jeśli to co pisze DawidM jest prawdą i trend się utrzyma to fani PS4 będą klnąć na xboxa tak samo jak PC'towcy klną na konsole.

Tylko PC jest otwartym systemem, wiec tu tworcy nie dbaja tak o optymalizacje, bo i tak wiedza ze kupisz drozszy i mocniejszy podzespol i zalatwione. Nie o to chodzi w tym wszystkim. Kupisz mocniejszego PC w cenie konsoli, ale i tak konsola jest lepsza. ;)

Poza tym instalacja, sterowniki i inne glupoty. Nie mam ochoty juz sie babrac w granie na PC. Jedynie w co gram na swoim Imacu, to czasem to Cywilizacja z numerem 5, czy serie Monkey Island tak dla odswiezenia. Wiec generalnie nie uzywam komputera, ba nawet smartphone'a do gier.

Wybieram tu konsole, oczywiscie ta najlepsza z mojego punktu widzenia. Jest tam caly przekroj gier ktory mnie interesuje, wiec nie prawda jest ze jestesmy prowadzeni za raczke. Owszem sa takie produkcje, ale ja ich po prosty nie wybieram, wiec nie kupuje, wiec nie wspieram tworcow takich gier.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

To nie jest wolny rynek i gracz nie wybiera a bierze to co mu dają. Poziom jest zaniżany do najsłabszego ogniwa, jeśli to co pisze DawidM jest prawdą i trend się utrzyma to fani PS4 będą klnąć na xboxa tak samo jak PC'towcy klną na konsole.

Po części to też wina piractwa, chyba logiczne jest że trzeba środowisko bez tego procederu utrzymać najdłużej, bo zyski większe. I teraz jakby pokazać co potrafią dzisiejsze układy GPU po konsolach nie byłoby co zbierać. Kiedyś tam złamią zabezpieczenia nowych konsol, ale wtedy na horyzoncie pojawią się nowe :) co za ironia dla PCtowców lepiej żeby to się stało szybciej, bo wtedy dopiero będą mogli doświadczyć nextgen :D

Jedna osoba robila juz dosc zaawansowane kroki, ale prawnicy Sony wkroczyli i zaniechala projektu. ;)

Jedna osoba robila juz dosc zaawansowane kroki, ale prawnicy Sony wkroczyli i zaniechala projektu. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Tylko PC jest otwartym systemem, wiec tu tworcy nie dbaja tak o optymalizacje, bo i tak wiedza ze kupisz drozszy i mocniejszy podzespol i zalatwione. Nie o to chodzi w tym wszystkim. Kupisz mocniejszego PC w cenie konsoli, ale i tak konsola jest lepsza. ;)

niestety, smutna prawda ale nie tylko w grach "kod się nie sprzedaje". Wiele typowo biznesowych apek jest pisanych za przysłowiową miskę ryżu.

Wybieram tu konsole, oczywiscie ta najlepsza z mojego punktu widzenia.

jak pisałem wcześniej wszystko i tak otrzyma downgrade (taki programowy nerf) więc nie ma większego znaczenia co się wybierze, ja również wybrałbym PS4 ze względu na tytuły, chcesz więcej to zostaje tylko PC i mody.

wiec nie prawda jest ze jestesmy prowadzeni za raczke. Owszem sa takie produkcje, ale ja ich po prosty nie wybieram, wiec nie kupuje, wiec nie wspieram tworcow takich gier.

tylko że gry które chwalisz właśnie są tymi które prowadzą za rączkę. Wystarczy klikać i względnie celnie strzelać.. choć też niekoniecznie bo jest większy kaliber.

Po części to też wina piractwa, chyba logiczne jest że trzeba środowisko bez tego procederu utrzymać najdłużej, bo zyski większe.

piractwo to biznes z którym walczy się tylko pozornie, masz dzisiaj potężną inwigilację i przykłady że delikwenta można bardzo szybko namierzyć po za wszelkimi organami kontrolnymi. Prawdę mówić piractwo jest zagrożone, dzięki e-dystrybucji możemy za 2 zł kupić dostęp do konta na którym mamy wybraną gierkę. Niektórzy kasowali gry to się wydawca wq... i zablokował możliwość usuwania. Jaki z tego wniosek ? nie walczy z "piractwem" tylko mu pomaga.

Na i każdy szarak ma to wliczone w podatek :) największa grupa piracka na rok zawiesza działalność, chcą sprawdzić czy sprzedaż gier wzrośnie.

Internet niszczy wszystko... nawet piractwo :P

czy na ps4 aby pograć w multiplayer trzeba płacić jak w xbox? ja się właśnie zorientowałem, z ręką w nocniku, normalnie zwykłe zdzierstwo, trzy dychy co miesiąc aby pograć w sieci, no to są jaja...!

czy na ps4 aby pograć w multiplayer trzeba płacić jak w xbox? ja się właśnie zorientowałem, z ręką w nocniku, normalnie zwykłe zdzierstwo, trzy dychy co miesiąc aby pograć w sieci, no to są jaja...!

Jakie 3dychy? Płacisz abonament za rok PS+ około 180 zł....zależy gdzie kupisz kod... ja na alle.... kupowałem bodajże za 179 zł...

Proszę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Plus mniej oficjalna i legalna opcja 1zl za 14dni.

Xone juz nie ma po co kupowac.

yQkmGkq.png

Xone juz nie ma po co kupowac.

yQkmGkq.png

Teraz to już na pewno nie ma po co kupować dekodera Polsatu. : )

Konsola to była " jedynka " XBOX , oraz XBOX 360

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Konsole to byly PSX/PS2/Dreamcast/Xbox/PS3/Xbox360. Teraz to jedynie liczy sie PS4.

Pomijam kategorie Nintendo, gdyz graja w swojej lidze. Kazdy kto lubi ten gatunek gier to sie nie zawiedzie na Ninny.

Dużo osób wybiera Xone bo podobno dobrze działa w sieci.

Nie wiem ile w tym prawdy ale ja na PS3 miałem problem z graniem w sieci. Często ciężko było się zalogować.

W Xone bardziej podobają mi się pady, lepiej mi leżą.

Nowe pady PS4 dla mnie nic specjalnego. Słabo trzyma bateria to moge wybaczyć, no ale wycierające się gumki od analogów po 3 tyg. urzytkowania. Tego wybaczyć im nie moge.

Co do samej konsoli to chyba wolę PS4 ze względu na zaufanie do marki.

Ale zdania na temat PS4 vs Xone zawsze będą podzielone. I tutaj żadna dyskusja co jest lepsze sensacji nie zrobi.

Ja wybrałem PS ale mam dużo znajomych grających na X, którzy przedstawią mi dziesiątki powodów dlaczego X jest lepszy od PS.

Taka dyskusja nie ma końca. To jest jak szukanie w d..... miodu.

hmm na PS'a zawsze byłby tytuły które mnie interesowały, jak byłem młody kupowaliśmy konsole na kilku by pograć w jedną grę którą nagle przestali robić na PC. X360 miałem przez rok a używałem jej z 3-4 razy.

Hmm..przewaga Xone w sieci to jedynie EA Access i uslugi ktore glownie sa w USA. Reszta dziala tak samo na obu.

Scierajace sie gumki w padzie od PS4 to glownie dotyczylo pierwszych modeli. Wymiana i kupno nowych to 10zl i 10 minut roboty. ;)

Mi pad od PS4 lepiej lezy w dloni, ale co kto lubi, jak powiedziales.

Gry, tu juz nie ma argumentu za Xone po informacji jaka podal Microsoft, exclusivy beda wychodzily tez na PC, ktory pewnie otrzyma ich lepsza wersje - jesli kogos stac na wydawanie duzych pieniedzy na mocnego PC-ta. Watpie ze tu M$ zastosuje "parity".

Konsole to byly PSX/PS2/Dreamcast/Xbox/PS3/Xbox360. Teraz to jedynie liczy sie PS4.

Pomijam kategorie Nintendo, gdyz graja w swojej lidze. Kazdy kto lubi ten gatunek gier to sie nie zawiedzie na Ninny.

Zgadzam się z Tobą David : )

Wspomniałeś o Ninny : ) w takim razie nie zapomnij dodać jeszcze Gacka... GameCube

Chociaż nie było dużo gier na tą konsolę, to jednak parę tytułów wystarczy aby zakupić tą jedną z najlepszych konsol od Nintendo.

Tak jak piszesz teraz liczy się PlayStation 4 : )

Na dzień dzisiejszy dla mnie liczą się trzy konsole.

PlayStation 4

PlayStation 3 Slim ( Nie mylić z wersją Super Slim ) Najlepsza była PlayStation 3 60 GB miałem dwie sztuki.

XBOX 360 S 250 GB Najlepsza wersja konsoli od Microsoftu. Oczywiście wyjście optyczne posiada.

Widziałem te najnowsze Xboxy 360 Slim ha ha. Przecież ten szrot nawet nie ma wyjścia optycznego.

Nie wspominam już o wyglądzie, i jakości wykonania... Tragedia.

Jak dla mnie najlepsza konsola M$ byl Xbox. Ta pierwsza duza czarnia skrzynia. Kupilem ja po tym jak ogralem sie na PS2. Najwiecej najlepszych tytulow ekskluzywnych, xbox media center plus jakosc pracy. X360 juz nie byl tym samym. Z kolei od Sony hmmm..tu ciezki wybor wybrac ta najlepsza, calosciowo to chyba PS2. Choc wszystkie konsole Sony trzymaja poziom, to PSX/PS2 zrobily najwiecej zamieszania.

Z Gackiem nie mialem mozliwosci obcowac dluzej, choc pamietam te pare ekskluzywnych gier do dzis. W tym jedna, w swiecie Star Wars. :)

Jak dla mnie najlepsza konsola M$ byl Xbox. Ta pierwsza duza czarnia skrzynia. Kupilem ja po tym jak ogralem sie na PS2. Najwiecej najlepszych tytulow ekskluzywnych, xbox media center plus jakosc pracy. X360 juz nie byl tym samym. Z kolei od Sony hmmm..tu ciezki wybor wybrac ta najlepsza, calosciowo to chyba PS2. Choc wszystkie konsole Sony trzymaja poziom, to PSX/PS2 zrobily najwiecej zamieszania.

Z Gackiem nie mialem mozliwosci obcowac dluzej, choc pamietam te pare ekskluzywnych gier do dzis. W tym jedna, w swiecie Star Wars. :)

Jeżeli chodzi o tak zwaną " konsolę dla absolutnych maniaków " zgadzam się z Tobą. : )

XBOX to najlepsza konsola od strony klimat " menu " jak i samych gier. Chociaż nie za wiele było dostępnych gier na tą wspaniałą konsolę. Konsolę XBOX kupiłem zaraz po premierze Halo Combat Evolved.

Jak zapewne pamiętasz Davidzie : ) konsola nie była oficjalnie sprzedawana w Polsce.

Trzeba było sobie samemu radzić : )

Do tej pory gram w Halo, tylko że teraz na konsoli XBOX 360 S 250 GB ( Halo Combat Evolved Anniversary )

No i jeszcze w parę gier na tą konsolę.

Od razu informuję że nie interesuje mnie granie przez internet, i nigdy mnie nie interesowało takie giercowanie.

Co do PlayStation 2, to najbardziej wkurzająca konsola pod względem awaryjności.

Już nie pamiętam ile miałem konsol, ale na pewno ze cztery ?

Chodzi mi o tą dużą, pamiętasz ? : ) Wersja slim nadal działa : )

Tylko że konsola PlayStation jest aktualnie w stanie spoczynku... chyba dożywotnio.

Co do PlayStation " szaraczka " nie miałem nigdy problemów z tą konsolą pod względem awaryjności.

Może miałeś jakiegoś pecha przy pierwszym PlayStation.

Nawet nowe pomniejszone PlayStation też było bardzo dobrze dopracowane. Również nie miałem z nią problemów.

Xbox 360 : ) Stara wersja : )

Krąg śmierci : ) Miałem parę takich przypadków na tej konsoli.

Kurier przyjeżdżał po zepsutą, i po dwóch tygodniach przywoził nową.

Wymiana gumek od analogów może i jest szybka i tania.

Ale taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Świadczy to o inżynierach (mądrych głowach) projektujących to urządzenie.

Dla mnie to nie dopuszczalne jest. Tym bardziej, że to nie byle jaka firma.

Xbox 360 : ) Stara wersja : )

Krąg śmierci : ) Miałem parę takich przypadków na tej konsoli.

Kurier przyjeżdżał po zepsutą, i po dwóch tygodniach przywoził nową.

Ja miałem też przejścia z 360. Rysował płyty. Na początku wymieniałem płyty w sklepie na nowe. Dopiero po kilku razach zajarzyłem , że to z 360 jest coś nie tak.

Oddałem do reklamacji - wymienili na nowy. W drugim ta sama sytuacja. Ponownie oddałem lecz w nowym był problem z szufladą. Oddałem - zwrócili pieniądze. Powróciłem do PS. Liczy się coś takiego jak zaufanie konsumenta, którego nie mam do Microsoftu.

Choć chciałbym mieć przez jakiś czas Xone w domu, sprawdzić jak to w rzeczywistości wygląda. I obym tego nie zrobił :)

W Europie PS jest popularne.

W US większość ludzi jedzie na Xboxie (lubią kupować swoje produkty)

Nie zagłębiają się co jest lepsze. Po prostu, jadą, kupują, podłączają i grają.

Wymiana gumek od analogów może i jest szybka i tania.

Ale taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Świadczy to o inżynierach (mądrych głowach) projektujących to urządzenie.

Dla mnie to nie dopuszczalne jest. Tym bardziej, że to nie byle jaka firma.

Ja miałem też przejścia z 360. Rysował płyty. Na początku wymieniałem płyty w sklepie na nowe. Dopiero po kilku razach zajarzyłem , że to z 360 jest coś nie tak.

Oddałem do reklamacji - wymienili na nowy. W drugim ta sama sytuacja. Ponownie oddałem lecz w nowym był problem z szufladą. Oddałem - zwrócili pieniądze. Powróciłem do PS. Liczy się coś takiego jak zaufanie konsumenta, którego nie mam do Microsoftu.

Choć chciałbym mieć przez jakiś czas Xone w domu, sprawdzić jak to w rzeczywistości wygląda. I obym tego nie zrobił :)

W Europie PS jest popularne.

W US większość ludzi jedzie na Xboxie (lubią kupować swoje produkty)

Nie zagłębiają się co jest lepsze. Po prostu, jadą, kupują, podłączają i grają.

W czasie pracy nie wolno było przestawiać konsoli w inne miejsce. Chore, ale tak było : )

Nie wolno było również stawiać konsoli pionowo. Informacji na temat konsoli masz od cholery na ppe.pl

Tam możesz sobie poszperać. Kiedyś tam bazgroliłem jak jeszcze byli, i pisali tam gracze wyjadacze.

Konsolę XBOX One kupiłem, i sprzedałem po około dwóch tygodniach.

Konsolę ? : ) raczej dekoder telewizyjny dla emerytów z możliwością grania przez internet.

Gimbusy lubią grać przez internet, także dla nich dekoder w tych warunkach sprawdza się znakomicie.

Ja nie polecam.

A tak piękny Microsoft chciał wydymać graczy podczas premiery dekodera Polsatu...

Film nie jest moją własnością.

Przepraszam za wulgaryzmy, ale z taką polityką firmy nie da się inaczej rozmawiać.

W czasie pracy nie wolno było przestawiać konsoli w inne miejsce. Chore, ale tak było : )

Nie wolno było również stawiać konsoli pionowo. Informacji na temat konsoli masz od cholery na ppe.pl

Tam możesz sobie poszperać. Kiedyś tam bazgroliłem jak jeszcze byli, i pisali tam gracze wyjadacze.

Konsolę XBOX One kupiłem, i sprzedałem po około dwóch tygodniach.

Konsolę ? : ) raczej dekoder telewizyjny dla emerytów z możliwością grania przez internet.

Gimbusy lubią grać przez internet, także dla nich dekoder w tych warunkach sprawdza się znakomicie.

Ja nie polecam.

A tak piękny Microsoft chciał wydymać graczy podczas premiery dekodera Polsatu...

Film nie jest moją własnością.

Przepraszam za wulgaryzmy, ale z taką polityką firmy nie da się inaczej rozmawiać.

Wiem. Mi też się nie podoba polityka Microsoft.

Konsoli nie ustawiałem pionowo w czasie pracy. Wogóle nie stawiałem pionowo. Po prostu napęd rysował płyty.

Ostatnia konsola Microsoftu, która przypomina " jeszcze " konsolę stacjonarną to XBOX 360.

Bardzo dobre tytuły, ( chociaż niewiele ich było ), doskonale dopracowany pad. Znakomity wygląd konsoli, oraz wykonanie... Tutaj mam na myśli najlepszą wersję konsoli XBOX 360 S 250 GB / XBOX 360 S 320 GB

Widziałeś najnowszą konsolę XBOX 360 : ) Wykonanie, i wygląd gorzej niż tragiczne.

Nawet wyjścia optycznego nie ma. No bo i po co : )

XBOX One nie różni się pod tym względem, a nawet przewyższa odpicowanego na nowe czasy Xboxa 360, który wyglądem ma przypominać mocarnego Xboxa One, który ledwo ciągnie 720p. : )

Dobrze że chociaż ma wyjście optyczne XBOX One : )

Ostatnia konsola Microsoftu, która przypomina " jeszcze " konsolę stacjonarną to XBOX 360.

Bardzo dobre tytuły, ( chociaż niewiele ich było ), doskonale dopracowany pad. Znakomity wygląd konsoli, oraz wykonanie... Tutaj mam na myśli najlepszą wersję konsoli XBOX 360 S 250 GB / XBOX 360 S 320 GB

Widziałeś najnowszą konsolę XBOX 360 : ) Wykonanie, i wygląd gorzej niż tragiczne.

Nawet wyjścia optycznego nie ma. No bo i po co : )

XBOX One nie różni się pod tym względem, a nawet przewyższa odpicowanego na nowe czasy Xboxa 360, który wyglądem ma przypominać mocarnego Xboxa One, który ledwo ciągnie 720p. : )

Dobrze że chociaż ma wyjście optyczne XBOX One : )

Ja miałem pierwszą konsolę 360. Faktycznie trzeba przyznać jakość użytych materiałów była bardzo dobra. Tzn. twożywo obudowy i pada. Nie wiem jak w środku bo elektronikiem nie jestem.

Design, sposób w jaki można było wymieniać dysk i ten kolor konsoli.

Jedyne co mnie drażniło to ten wspaniały "krzyżak" w padzie. Jak można coś takiego zrobić?

Nowa 360 (ta czarna) wziąłem do ręki, zaczeło trzeszczeć jakby się miało rozlecieć.

To samo się tyczy produkowanych teraz komputerów, monitorów, tv i innych. Oszczędność materiału przy produkcji.

Ale producent będzie reklamował swój produkt jako lepszy, teraz dużo lżejszy od poprzedniego.

Ogarnia mnie śmiech jak czytam coś takiego:)

Przypomina mi to troche polityke Samsunga. Badziewie, masakra co do jakości wykonania. Szkoda gadać.

X360 to byl odkurzacz, glosna byla, to pamietam do dzis. :)

Magico, zgadzam sie co do Samsunga, tez nie trawie tej firmy na rynku tv i smartphone'ow.

Choc ja w ogole jestem niszowy gdyz Blackberry. Choc firma skrecila w kierunku Androida, wiec chyba za rok pozostanie mi skrecic w kierunku Appla. Choc i tak sobie zostawie mojego Classica.

Ja miałem pierwszą konsolę 360. Faktycznie trzeba przyznać jakość użytych materiałów była bardzo dobra. Tzn. twożywo obudowy i pada. Nie wiem jak w środku bo elektronikiem nie jestem.

Design, sposób w jaki można było wymieniać dysk i ten kolor konsoli.

Jedyne co mnie drażniło to ten wspaniały "krzyżak" w padzie. Jak można coś takiego zrobić?

Nowa 360 (ta czarna) wziąłem do ręki, zaczeło trzeszczeć jakby się miało rozlecieć.

To samo się tyczy produkowanych teraz komputerów, monitorów, tv i innych. Oszczędność materiału przy produkcji.

Ale producent będzie reklamował swój produkt jako lepszy, teraz dużo lżejszy od poprzedniego.

Ogarnia mnie śmiech jak czytam coś takiego:)

Przypomina mi to troche polityke Samsunga. Badziewie, masakra co do jakości wykonania. Szkoda gadać.

Tera takie czasy : )

Trza ciąć koszta, bo teraz tanie jest w modzie : )

Tak tak... Krzyżak w padzie troszku rozczarowuje. Ale to dotyczy wyłącznie gier bijatyk.

Do takich gier używa się przeważnie tylko krzyżaków. No chyba że ktoś lubi grać analogiem w takie gry.

Chociaż nawet nie sprawdzałem czy jest taka opcja. : )

Do grania / przemieszczania się w takie gry jak Halo / BioShock używa się głównie analogów.

Krzyżak służy raczej do wyboru broni, lub innych opcji.

Ja gram wyłącznie analogami : )

Mnie cieszy to ze na konsole jest coraz wiecej SIM-Racing. W kwietniu Asseto Corsa. Zas w maju czeka mnie test na torze Thruxton.

X360 to byl odkurzacz, glosna byla, to pamietam do dzis. :)

Magico, zgadzam sie co do Samsunga, tez nie trawie tej firmy na rynku tv i smartphone'ow.

Choc ja w ogole jestem niszowy gdyz Blackberry. Choc firma skrecila w kierunku Androida, wiec chyba za rok pozostanie mi skrecic w kierunku Appla. Choc i tak sobie zostawie mojego Classica.

Spoko. Miałem Blackberry - zadowolony byłem. Teraz wszystko Apple w domu (łatwość obsługi wszystkich urządzeń - połączone z moim systemem audio).

Ciekaw jestem. Co teraz Playstation wymyśli nowego?.

Chciałbym konsolę w kolorystyce pierwszej konsoli jaka wyszła (szara). Lubie old school.

Nie wiem czemu ale my wszyscy jesteśmy uczuleni na jakość wykonania produktów czego przeciętny nabywca w sklepie nie widzi.

Jeśli lubisz niszowe produkty, sprawdź telefony Vertu.

Jakość wykonania- poezja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.