Skocz do zawartości
IGNORED

Jak usunąć konto.

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowałem się usunąć konto na tej stronie i jeśli ktoś wie to opiszcie krok po kroku co trzeba zrobić.

Powodem jest zablokowanie możliwości pisania w watku polityka. Jakaś gnida na coś doniosła. Na pewno komunistyczna bo ci slyneli z donosów te gnidy tak mają.

W sumie raz na parę dni coś napisałem tam ostatnio skomentowałem wypowiedź arku byc może ta gnida mnie doniosła to by mnie nie dziwilo bo to ten typ.

Jak wiecie to piszcie jak to zrobić szybko i sprawnie.

Jak nie to poatakuje gnidy i różnych komuchow to mi usuna konto. Ale na razie zrobmy to po demokratycznemu.

chwilowy brak działalności w audio.

https://www.audiostereo.pl/topic/123871-jak-usun%C4%85%C4%87-konto/

My slowianie mamy prze..e bo wciąż wierzymy w te gnidy i wciąż dajemy im rządzić. Patrz rosja i obecne rzady w Polsce.

Juz sie zaczyna zabieranie (a mieli tyle dac ze hoho) takze bedziemy biedniejsi w przyszłości zamiast bogatsi. Tak samo jak Rosjanie.

A to wszystko przez te gnidy poprzednioustrojowe.

chwilowy brak działalności w audio.

Możesz zostać i dalej malkątęcić na kapitalistów:)

kubka już nie ma więc moderacyja choć nie rychliwa w końcu zrobiła porządek.

Ciekawym tylko czy konto podstawowe Arku dostało regulaminowe10 punkcików za klonika?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

wierzymy w te gnidy i wciąż dajemy im rządzić.

nazywajmy rzeczy PO imieniu PIS -to dno takie samo jak PO ! ps. tak to był ZAMACH ! kaczyńsky zabił kaczyńskyego :P zazdrosny był o kota ... kota palikota :D MOim zdaniem WSZYSTKICH tych DEBILI umieścić w samolocie i wyslac do Smoleńska z wilczym biletem :P

Juz sie zaczyna zabieranie (a mieli tyle dac ze hoho) takze bedziemy biedniejsi w przyszłości zamiast bogatsi

Jak ktoś miał w planach zakup nowego sprzętu to radzę się pośpieszyć bo nie wiadomo jaki będzie efekt rządów populistów na kurs naszej waluty. Chyba że się opamiętają w rozdawnictwie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.