Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lazcie dreptajcie bo te super wydajne przedsiębiorstwa beda potrzebowaly Was.

Do uspoleczniania strat.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Na Twoje szczęście jest nas bardzo mało, tyle co wtedy.

Jasne, szczególnie, że to tylko wycinek tego co się działo w 79 :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Daltonista? Ale, żeby zaraz logo TVN24 nie kojarzyć...

Oj dziadku... Treść wiadomości jest na niebiesko.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wnusiu, wyraźnie monochromatyzm ci się przytrafił, a może wzrok masz słabszy ode mnie, bo nie rozróżniasz logo TVN24 od RMF24. To nie ja napisałem: "RMF 24 - napis jest na niebiesko." - podczas, gdy widnieje niebieski pasek TVN 24. W logo RMF 24 w oczy rzuca się żółty kolor.

RzrIk9qp.jpegrmf24.gif

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wnusiu, mongolizm też ci się wdał, naprawdę nie rozumiesz,ze nazwałeś pasek TVN 24 - RMF 24. Czy tylko źle pojęta ambicja nie pozwala ci tego dostrzec?

Czy na sali jest przynajmniej pielęgniarz?

Achievement unlocked!

Tu wycinek i tam wycinek. Plac ten sam, rząd inny, manipulacja podobna.

No właśnie o to chodzi, to tylko jeden plac, a wtedy to było trochę więcej niż jeden plac :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

a wtedy to było trochę więcej niż jeden plac :)

W zeszłym tygodniu też. Zresztą obiektyw nie sięgał poza granice tego Placu.

Jeszcze więcej przychodziło na pochody 1-majowe...

Z sąsiedniego wątku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie obchodzi mnie czyja to samowola. Napisałem chyba jasno, że nigdy nic nie zgłaszałem do moderacji.

Z mojej strony EOT.

Proszę moderację o wyczyszczenie wątku z naszej bezsensownej gadki.

To nie jest bezsensowna dyskusja. Długoletni user powinien wiedzieć, że do innego usera zwraca się jego nickiem. Niedawno moderator Valdo pisał w wątku "Ogólne dysputy na temat sytuacji forum" #11, że na Bocznicy respektowane jest prawo do ochrony własnego wizerunku. Nick jest częścią mojego wizerunku i ty długoletni user tego nie rozumiesz?

Zastosowałem w tym przypadku prawo do wzajemności, o którym była mowa tamże. Jeżeli nie było twojego zgłoszenia, to znaczy, że oba prawa się tu stosowane wybiórczo. A ty, długoletni usher, to sprowokowałeś. Więc jest o czym pisać. I sobie to zapamiętaj. Długoletni userze.

To nie jest bezsensowna dyskusja. Długoletni user powinien wiedzieć, że do innego usera zwraca się jego nickiem. Niedawno moderator Valdo pisał w wątku "Ogólne dysputy na temat sytuacji forum" #11, że na Bocznicy respektowane jest prawo do ochrony własnego wizerunku. Nick jest częścią mojego wizerunku i ty długoletni user tego nie rozumiesz?

Zastosowałem w tym przypadku prawo do wzajemności, o którym była mowa tamże. Jeżeli nie było twojego zgłoszenia, to znaczy, że oba prawa się tu stosowane wybiórczo. A ty, długoletni usher, to sprowokowałeś. Więc jest o czym pisać. I sobie to zapamiętaj. Długoletni userze.

A co jeśli user regularnie zmienia nicki.

W zeszłym tygodniu też. Zresztą obiektyw nie sięgał poza granice tego Placu.

Jeszcze więcej przychodziło na pochody 1-majowe...

Z sąsiedniego wątku:

Ukryta Zawartość

Widzę, że wynik imponujący: 213 360 Kodowców. Nieźle. Ale na pielgrzymce Jana Pawła II w 1979 roku na samym placu Zwycięstwa (obecny plac Piłsudskiego) było obecnych ponad 500 tysięcy osób, nie licząc tych poza placem. Podaję się, że obecnych było około 650 tysięcy osób. Także, marne szanse. Jesteście w mniejszości i niestety, tak już pewnie zostanie. Koniec życia dla 10% populacji... :)

Ukryta Zawartość

Mam rozumieć, że jest to samowola moderatora: "Ostrzeżenie za Wulgaryzmy (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) w Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze....Dano 1 punktów - wygasają 10.07.2016 12:10.

Tak. ten punkt kary za użycie wulgaryzmu, to właśnie moja samowola.

Zalecam również zakończenie personalnej pyskówki.

Widzę, że wynik imponujący: 213 360 Kodowców. Nieźle. Ale na pielgrzymce Jana Pawła II w 1979 roku na samym placu Zwycięstwa (obecny plac Piłsudskiego) było obecnych ponad 500 tysięcy osób, nie licząc tych poza placem. Podaję się, że obecnych było około 650 tysięcy osób. Także, marne szanse. Jesteście w mniejszości i niestety, tak już pewnie zostanie. Koniec życia dla 10% populacji... :)

Wróćmy do liczb niech bedzie 200 tys jak to sie ma do liczenia Kurskiego(45000 i 199, ja poszedłem się odlać w czasie tego liczenia ) i Błaszczaka ?

Już nie wspomnę z relacji poprzednich demonstracji gdy ekipy telewizyjne robiły reportaz i filmoway po demonstracji rozchodzących się lub nie te stronę jezdni

Komuno wróć i wróciła....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale na pielgrzymce Jana Pawła II w 1979 roku na samym placu Zwycięstwa (obecny plac Piłsudskiego) było obecnych ponad 500 tysięc

I co z tego?

Inna sytuacja polityczna, inne nastroje. Chcesz na siłę wmówić czytelnikom że przyszła garstka ludzi?

Niech będzie te 200 000 nawet, to i tak jest śmiesznie mało osób w porównaniu do tych którzy pamiętają o ośmiorniczkach i będą lub już są beneficjentami programu 500+....

No niestety Eskimosi przeszacowaliście..............trzeba było dać ludziom "kasę jako umowę marketingową", wtedy byście nie mieli tego problemu, teraz macie już posprzątane............

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ludzie, dajcie spokój, nic wam to nie da - mleko już się rozlało :)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Tak. ten punkt kary za użycie wulgaryzmu, to właśnie moja samowola.

Bardo dziękuje za wyjaśnienie. Wulgaryzm nie był użyty obraźliwie, a w nawiązaniu do naruszenia mojego prawa do ochrony wizerunku zgodnie z prawem wzajemności, o których to wypowiadałeś się sam. Myślę, że dołożysz starań, aby userzy - szczególnie ci z dużym stażem zwracali się do innych używając właściwie brzmiącego nicka.

.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A co jeśli user regularnie zmienia nicki.

Wyraźnie chcesz sprowokować pyskówkę, której podjąć nie mogę, z uwagi na to, że:

(...)

Więc ...

.trzeba było dać ludziom "kasę jako umowę marketingową",

faktycznie miszczu ma racje.Za kase nie taka partie mozna wybrac.500 to jednak jest wiecej od osmiorniczki.Tu to juz jest powazna rozmowa kwalifikujaca nawet wybor bandyty.Tak wiec 500 przebiło osmiorniczki .Ale to jest wytlumaczalne.Osmiorniczki jedza pany a chamstwo nawet nie wie z której strony taka.A to wk***ia. .

motloch.Taka pidzce to kazdy wie jak obrocic i z ktorej strony..Taka partia to jest TO!!

Z tym ze jak slyszelismy motloch jednak wybiera bigos.Tyle ze na bigos wystarczy 20 zł.I mysle ze za tyle mozna bylo tych durni kupic.

no i oczywiscie ...piwo.

Ukryta Zawartość

Banksterka jak to banksterka. Przelewa wszystko mafii.

Mówią ze jnie ma mafii. Jest.

A najlepsze. Komorniczek nie wiedział. A chlopina musi miec studia prawnicze żeby byc w mafii.

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

KOD się powiększa o dwie partie kanapowe. Socjaldemokrację Borowskiego i antyklerykalno-tęczową partię Wolnoć i Równość Musiała i Niemca: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1026059,title,dziejesienazywo-Kijowski-kazdy-moze-przystapic-do-KOD-nawet-czlonkowie-PiS,wid,18325747,wiadomosc.html

Rzeczywiście wartościowe nabytki, sprawdzone w bojach o przetrwanie, z wielkim sukcesami na scenie politycznej i z ożywczymi ideami, poza tym wszędzie już byli. Teraz się nie dziwię,ze Borowskiego znowu lansuje TVN 24, Stary sprawdzony towarzysz mainstreamu.Mnie w KOD-zie brakuje jeno Kwaśniewskiego Aleksandra. Ten dopiero gwarantowałby sukces tego jeszcze ruchu społecznego, a może już partii politycznej(?).

Kwaśniewskiego Aleksandra. Ten dopiero gwarantowałby sukces tego jeszcze ruchu społecznego, a może już partii politycznej(?).

To może być jedyna szansa na przetrwanie dla tego, co zostało jeszcze z SLD. Miller położył, kolorowy sweterek niemal już całkowicie dobił. Lepsze jakikolwiek SLD pod Kwaśniewskim niż jego całkowity brak. Mnie tam to wisi, niech zdycha, ale Tobie to jednak choć trochę powinno zależeć, by matecznik jednak przetrwał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.