Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel sieciowy VDH+Oyaide

piorasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy używa ktoś z forumowiczów tego kabelka ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy warto ?

Jeśli nie to jaki polecacie do 1000 zł do mojego systemu (system w "o mnie")

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/124564-kabel-sieciowy-vdhoyaide/
Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Nie wiadomo co to jest za kabel... Prawdopodobnie chińczyk. Z opisu nie wynika, żeby miało to cokolwiek wspólnego z vdH, natomiast wtyki nie mają nic wspólnego z oryginalnym Oyaide;-) Odpuść sobie.

Ja polecę przewód miękki 3x2,5 bądź dla fanatyka 3x4,5 miedziany w miękkim oplocie z ekranem - bitner czy lapp - neizłe firmy. Do tego wtyk IEC SCHURTER, no i wtyk 16A 230V unischuko najlepiej firmy balls czy SCHURTER jak chcesz jeszcze solidniej to rodowana miedź -

Ukryta Zawartość

Wszystko do kupienia w TME.

Ukryta Zawartość

Przecież to jedzie podrobka

No ja też tak myślę i dlatego napisałem temat bo może ktoś używa.

Nie mniej wznawiam pytanie jakie więc sieciówki do mojego systemu ?

Jest tego naprawdę sporo na rynku. Oczywiście będę robił odsłuchy przed kupnem lecz chciałbym wpierw od Was usłyszeć konkretne propozycje. Do 1000 zł może być używka.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Wtyki oyaide jak w tym kablu to!koszt 900 zł. Tyle że oryginalne. Jak rozwazasz kupno podrobki za taka kase to nie lepiej kupić sieciowe za 5 zł?? To to samo. Chyba ze chcesz mieć podrabiany prestiż

Ukryta Zawartość

Te kable VDH jak i Siltechy czy Tara Labs to najzwyczajniejsza podrobka z Chin. Ten sprzedający wystawia je regularnie .Więc dostep ma staly .To nie sa kable z domowej kolekcji no raczej z chińskiej kolekcji.

Ukryta Zawartość

Niektórych to nie rozumiem

Czego ty nie rozumiesz ? Tego, że chciałem rozwiać wątpliwości ? Zadałem proste pytanie więc nie rozumiem tej aluzji.

Dodam jeszcze, że słuchałem już wireworld supernova 7 oraz furutech 314 ag z moim wzmacniaczem i jakiś szczególnych zmian nie odczułem. Dopiero po wpięciu do Stream Magica 6 furutech 314 AG góra jakby bardziej szczegółowa oraz lepsza kontrola basu.

Domniemam więc, że powinienem się skupić przede wszystkim na wymianie sieciówki w SM6.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Czego ty nie rozumiesz ? Tego, że chciałem rozwiać wątpliwości ? Zadałem proste pytanie więc nie rozumiem tej aluzji.

Dodam jeszcze, że słuchałem już wireworld supernova 7 oraz furutech 314 ag z moim wzmacniaczem i jakiś szczególnych zmian nie odczułem. Dopiero po wpięciu do Stream Magica 6 furutech 314 AG góra jakby bardziej szczegółowa oraz lepsza kontrola basu.

Domniemam więc, że powinienem się skupić przede wszystkim na wymianie sieciówki w SM6.

Ja nie używam sieciowek. Strata kasy. Co do podrabiany oyaide wątpliwości już nie masz??

http://kezard.com.pl/oyaide-tunami-kabel-sieciowy-autoryzowany-salon-audio-gdynia-orlowo.html

Masz jak chcesz sieciowke. Oyaide tunami na metry za 590. Miedź OCC .

Bardzo dobre kable sieciowe

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Ja miałem oryginalną kupiona w sklepie shunyate viper. Zmian nie usłyszałem. Jesli ktoś by napisał że ma ta podrobke i usłyszał zmiany na plus znaczyło by to że ten ktoś ma bujną wyobraźnię :)))

To jak zasilasz sprzęt? Telepatycznie ;-)

Lepiej byś coś podpowiedział a nie nabijał posty :)

Widzialem kiedys te kabelki na Ebay HK, kosztowały chyba 60 dolców. Siecówka vDH ma inną budowę.

Czyli jak zwykle niektórym sprzedawcą wyobraźni nie brakuje :). Przerabiałem to z kablami głośnikowymi. Niektórzy sprzedawcy (w tym znanych firm branżowych) proponują kable głośnikowe za 1500 zł te same co na ebay kosztują 60-70 zielonych.

Napisałem: Posłuchaj Enerra. Ja bardzo sobie je cenię. A napisałem "posłuchaj", bo Tobie mogą nie odpowiadać. Lub nie usłyszysz różnicy. Może nie długo zorganizuję test kabla zasilającego. Miałeś moje IC. Te nie były jakieś wybitne. Zasilający, to co innego.

Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Niektórzy sprzedawcy (w tym znanych firm branżowych) proponują kable głośnikowe za 1500 zł te same co na ebay kosztują 60-70 zielonych.

Mylisz podrobki z ebaya z oryginalami w sklepach. I w takiej sytuacji chcesz kupować lepszą sieciowke???

Wireworda bym sobie odpuścił, Furutecha 314 Ag przerabiałem i w podobnej cenie. Mam podobne odczucia jak Twoje, bardzo dobry przewód i na żródle mam zawsze największe zmiany na plus - większe niż na wzmacniaczu.

W trakcie usuwania konta.

Co Ty koledze radzisz. Skoro Piotr uważa że podrobki z ebaya to to samo co w sklepach to niech kupi podrobki. Zawsze to oszczędność :))))

Podróbki na pewno nie kupię. A w którym momencie ja napisałem, że podróbki z ebaya to to samo co w sklepach ? Coś kolega źle zrozumiał.

Podróbki na pewno nie kupię. A w którym momencie ja napisałem, że podróbki z ebaya to to samo co w sklepach ? Coś kolega źle zrozumiał.

Mam dwa oryginalne wersja Eur.Synergistic Research master coupler 2 m nowy 750 Eur. cena za sztukę 1250 dwie sztuki 2300.

Poślj mi zdjęcia na priv

A po co koledze zdjęcia, uważasz że stwierdzisz czy podróbka czy oryginał , skąd wiesz że wyślę ci ten egzemplarz. Posłuchaj daję gwarancje że oryginał. Więc nie wysilaj się zdjęć w, necie do wyboru i koloru. To świetne kable za ta cenę.

Może nie jest to najnowszy kabelek , lecz wygrzany jak należy, co do jego możliwości to precyzja szybki bas duża przestrzeń. Nowsze modele to rakiety nie tylko w możliwościach ale przede wszystkim cenowo! Szczególnie w Wersji eur.

A po co koledze zdjęcia, uważasz że stwierdzisz czy podróbka czy oryginał , skąd wiesz że wyślę ci ten egzemplarz. Posłuchaj daję gwarancje że oryginał. Więc nie wysilaj się zdjęć w, necie do wyboru i koloru. To świetne kable za ta cenę.

Może nie jest to najnowszy kabelek , lecz wygrzany jak należy, co do jego możliwości to precyzja szybki bas duża przestrzeń. Nowsze modele to rakiety nie tylko w możliwościach ale przede wszystkim cenowo! Szczególnie w Wersji eur.

A opakowanie kolega ma ? Dowód zakupu ? Certyfikat ?

Kolega chyba z branży handlujący tymi podróbami ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.