Skocz do zawartości
IGNORED

Zamiana Harman Kardon HS300 na system stereo (2.500 zł)

Bartłomiej Tokarski

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Chciałbym wymienić aktualny system audio (Harman Kardon HS300, 5.1) na dwie kolumny podłogowe i wzmacniacz.

Wydaje mi się, że aktualny system ma wartość ok. 2500 zł.

Czy mogę prosić o poradę, czy w podobnej cenie można kupić taki zestaw stereo, żeby różnica w jakości była odczuwalna?

W grę oczywiście wchodzi używany sprzęt.

Słucham głównie rapu i rocka. Pokój ma ok. 20 m2.

Pozdrawiam,

Bartek! :)

Witaj,

Bez problemu. Kazdy aspekt grania stereofonicznego będzie lepszy.

I budzet daje nawet pole do wyboru.

Z głośników mój faworyt: Tannoy F4, M4

Z Elektroniki: Harman HK 680, Marantz z serii 8000 lub nowszy

Pozdrawiam

Super, wielkie dzięki za podpowiedź :)

Widzę, że dość słabo z dostępnością podanych przez Ciebie kolumn (przynajmniej na Allegro/OLX) - gdzie jeszcze mogę ich szukać?

Czy znasz jakieś bardziej popularne modele?

Nie wiem jak trzeba byłoby się starać, lub mieć pecha, aby kupić coś co zagra gorzej, czy nawet tylko, trochę lepiej.

Będzie spektakularnie lepiej, nawet z bardzo popularnymi i wszechobecnymi kolumnami typu Magnat quantum 675 ( 1650zł) plus Yamaha as 300, Yamaha rs500, Pioneer A30, czy Jbl es80 z Denonem, Pioneerem. Nawet dobre, większe monitory będą tu odpowiednie, tylko standy trzeba dokupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.