Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki tani laptop?

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

A tak na koniec powiem, rafal735r nie kupuj laptopa. To strata kasy i zabijacz czasu. Kup sobie coś do audio :) :) :)

Napewno buzujące:)

Namówiłeś mnie :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Przychodzi gość naprawiać internety...

-Proszę mi podać Pana MAC

gość podaje laptop i mówi proszę to mój MAC, prawda że ładny?

- Może i ładny, ale mi chodziło o MAC karty...

-Że jak?

-Srak

:D

Zdecydowanie! Wystarczyło zadzwonić! Nawet zastukać bo kołatka wisiała n ad drzwiami...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ponad 3 lata musiałem używać leopard'a na PC, nie rozumiem euforii fanów, os jak każdy inny.

Owszem, pc jak kazdy inny, bebechy jak bebechy ale tu chodzi o stabilnosc softowa oraz wykonanie.

A fanem to ja bylem swojego celerona 300 bez A , jakies X lat temu ...... i plakalem ze nie mam dodatkowego cache :PPP

Jak kupie macbooka to tylko uzywanego, nie ma sensu inwestowac w nowy ...

bebechy jak bebechy ale tu chodzi o stabilnosc softowa oraz wykonanie.

jak pisałem, bardzo długo używałem tylko leo i nie powiem by ten system w czymkolwiek był lepszy od konkurencji, wręcz przeciwnie bardziej grymasił. Jedyną zaletą są inne aplikacje audio - wideo - foto których na win brak. Wykonanie kwestia gustu i przyzwyczajenia.

A fanem to ja bylem swojego celerona 300 bez A , jakies X lat temu ...... i plakalem ze nie mam dodatkowego cache :PPP

ja miałem 433a i się na nią wściekałem że wolna, szybko skoczyłem na P3. Nigdy nie zapomnę P3 1,2T.. zaszalałem i kupiłem mega dobrą płynę a przy montażu wyrwałem z niej gniazdo:p

rafal735r kup tego lenovo. Bo propozycje idą w dobrym kierunku. Obecnie mamy na tapecie Maca z Windows Vista :)

Przed ostatecznym wyborem wkleje jeszcze ze 3 linki żeby wybrac odpowiedni. Swoja drogą już mi się nie chce adaptowac na nowo calego komputera, jak se mysle o tym całym przenoszeniu wszystkiego i instalowaniu od nowa potrzebnych programów to mi się nic nie chce.

A tak na koniec powiem, rafal735r nie kupuj laptopa. To strata kasy i zabijacz czasu. Kup sobie coś do audio :) :) :)

Kupiłem w zeszłym tygodniu kolejnego DACa, ile można. :)

Rafał i tak kupi...BMW :))

BMW też kupiłem inne. Ale do d... bo manual i wachlować lewarkiem trzeba na mieście. A to ciężkie i stresujące zajęcie.

?👈

Przed ostatecznym wyborem wkleje jeszcze ze 3 linki żeby wybrac odpowiedni. Swoja drogą już mi się nie chce adaptowac na nowo calego komputera, jak se mysle o tym całym przenoszeniu wszystkiego i instalowaniu od nowa potrzebnych programów to mi się nic nie chce.

Trzeba robić porządki raz na dwa lata, bo za dużo się zbiera w komputerze :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Ale sterowniki, programy instaluje się tylko raz przy nowym PC :) Nowych linków raczej nie ma sensu dawać chyba najlepsze propozycje w tej cenie padły, kolejne to tylko zamieszają Ci jeszcze bardziej i faktycznie będziesz wybierał tego laptopa przez dłuuugi czas :)

Ale sterowniki, programy instaluje się tylko raz przy nowym PC :)

No i wystarczy :)

Trzeba robić porządki raz na dwa lata, bo za dużo się zbiera w komputerze :)

I tak trochę się nazbiera.

Widze ze w tej cenie moglbym miec Lenovo z dyskiem SSD, ale niestety mały.

?👈

Gdyby microsoft popracowal nad stabilnoscia i poprawnym dzialaniem systemow na starszych sprzetach to bylby krolem.

Niestety ma gdzies uzytkownikow starszych maszyn i dlatego trzeba sie ratowac przesiadka np. na linucha, badz osx.

Ostatnio zainstalowalem sobie ios 9.2.1 na starenkim ipadzie 3 i szczeka mi opadla ....... ipad zyskal drugie zycie, takiej plynnosci nie widzialem od czasow ios 6. Ze juz nie wspomne o pracy na baterii 11 godzin. Da sie? Da !! Ale po co , lepiej "zmusic" do zmiany sprzetu i wydania kasy.

co wy za farmazony opowiadacie, w7 na p4 śmiga elegancko. Znajoma ma athlona 64 x2 3xxx+ do poprawnego chodzenia w8 musiałem tylko kupić gpu za 100 zł a nawet bez tego system chodził tylko grymasił.

Większość gani viste a u mnie lepiej śmigała niż win7. Poza tym każda świeża instalacja pięknie chodzi. Stabilność najlepiej sprawdzić po pewnym czasie. Mój win7 stoi od czasu kiedy wyszedł na świat. Na bieżąco skanowany, uaktualniany, skonfigurowany firewall od X lat i nie puszcza żadnych spyware oraz innego syfu. I co z tego jak jest juz nieużywalny.

Po za Lenovo w tej cenie Dell Inspiron też będzie dobry. Po wymianie hdd na ssd będzie jeszcze lepiej.

Zobacz ofertę: Laptop DELL Inspiron 3542 i3-4005U 4GB 500GB HDMI

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ofertę: SILVER DeLL Inspiron 17 5748 500GB HD+ KAM Win8.1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiem tylko czy ten procek jest dobry.I tu jeszcze jeden

Zobacz ofertę: OUTLET Laptop DELL Inspiron 3521 i3 4GB 500GB Win8

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wybrałbym Della, przerabiałem ich kilka i to dobry sprzęt na lata. Najlepszy byłby jakiś XPS ale to już inna cena.Zobacz ofertę: Laptop DELL Inspiron 5558 i3 4GB 500GB podśw. klaw

Ukryta Zawartość

Ten ma podświetlaną klawiaturę, przydatna rzecz.Tu z w8

Zobacz ofertę: OUTLET Laptop DELL Inspiron 3542 i3 4GB 500GB Win8

Ukryta Zawartość

ale dołożyłbym do tego, z w10 i podświetlaną klawiaturą.

Zobacz ofertę: OUTLET Laptop DELL Inspiron 5558 i3 4GB 500 Win10

Ukryta Zawartość

...będziesz pan zadowolony...:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mnie się nawet w pomieszczeniu japa odbija :-/

To irytuje. W ogóle mat łatwiej jest utrzymać w ładnym stanie "maźgów" nie widać.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.