Skocz do zawartości
IGNORED

Uparte Spyhanter4 i Nod32

dulon184

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Noda ściągnąłem jako wersje próbną na miesiac .Po tym czasie chciałem to usunąć, i kicha .Dodawanie i usówanie programów.

Jest Nod ,ale nie ma rozmiaru pliku i napisu -zmień - usuń .

Po każdym odpalemiu kompa to dziadostwo sie pokazuje .

I cudem jakimś wskoczył mi na kompa Spyhanter4 .Klikając usuń , pokazuje tabele z cena zakupy .

Nijak to wywalic ..

Pomożecie?

https://www.audiostereo.pl/topic/125675-uparte-spyhanter4-i-nod32/

Musialeś ściągać nie ze strony producenta, a z jakieś "oryginalnej" i dostałeś z NOD-em masę niespodzianek.

Jeśli sponsor niespodzianek był wredny to poza niespodziankami które uprzykrzają Ci życie, masz jeszcze na kompie parę które działają po cichu...

Ja bym poszedł po całości - format HDD - a jeśli korzystasz z bankowości elektronicznej to jedyne sensowne wyjście...

Owszem można ratować system bez formatu, ale nie dasz sobie rady sądząc po pytaniu - bez urazy.

I dema jeśli już to z oryginalnej strony producenta - żyjątek w takim demie, trialu, czy shareware nie ma prawa być....

Ale ludzie się męczą z windą, jakby do każdej kopii windy dołączali jakiś super gratis.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Witam .

Noda ściągnąłem jako wersje próbną na miesiac .Po tym czasie chciałem to usunąć, i kicha .Dodawanie i usówanie programów.

Przez "Dodawanie i usówanie" nie zadziała, bo Windows sprawdza pisownię.

Zgłoś to helpdeskowi ESETa.

Pomógłbym, ale skoro według ciebie jestem tumanem to męcz się sam.

Jestem Europejczykiem.

Wiem, ale nie powiem...... bo jestem...........europejczykiem ????

Wow.....

Wiem, ale nie powiem, bo koleś po chamsku mnie obraził. A teraz płacze, że nie może znaleźć rozwiązania które jest na wyciągnięcie ręki (google chyba na 3 czy 4 pozycji). Jeżeli Cię to interesuje moge podesłać linka.

Jestem Europejczykiem.

Nie nie interesuje, ale jakbyś chciał pokazać klasę to byś mu napisał:"....znaj taki owaki moje serce, mimo że nazwałeś mnie tak i tak, tu masz rozwiązanie...."

jak człek coś ma głowie zrobiłoby mu się głupio i wstyd.....

Jak nie ma, pies z nim tańcował i tak pokazałeś kto szlachcic jest.....

(nie znam żadnego z Kolegów, nie wypowiadam się kto co i jak)

Z panem B.

P.S. A najprościej jest skorzystać z punku przywracania z przed instalacji felernego softu....

Ale jak korzystasz z tego dysku jak z terminala bankowego - wolałbym format...... (na Twoim miejscu)

Przekonałeś mnie.

W google wpisujemy "forcibly removing eset32".

Na 3 pozycji mamy artykuł supportu technicznego firmy ESET:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

gdzie opisana jest właściwa procedura. Robotę załatwia specjalny

programik firmowy który po uruchomieniu wykrywa zainstalowane

programy antywirusowe i pyta który usunąć.

Korzystałem, w niektórych przypadkach trzeba go użyć kilka razy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

P.S. A najprościej jest skorzystać z punku przywracania z przed instalacji felernego softu....

Ale jak korzystasz z tego dysku jak z terminala bankowego - wolałbym format...... (na Twoim miejscu)

Format i instalacja jeszcze raz systemu to nie taki zły pomysł.

W zeszłym tygodniu pozwoliłem sobie na taki luksus , i o dziwo system mam luźniejszy o całe 4 GB, nie wliczając w to programów które mam na stałe zainstalowane, sam syf związany z WIN 10 zajmował 2,2 GB :/

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.