Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Academy super kolumny ;)

Tamtam10

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz mi kolego o poziomie kwasowości PH ..7 jak to jest , wszedłem sobie na stronę najlepszych kolumn III RP - czyli bubel academy i co widzę? trzy produkty z czego jeden słynny Hyperion którego miałem wątpliwą przyjemność słuchać i który jest nadal głównym koniem roboczym tej audiofilskiej firmy. A Ty twierdzisz, że nie znam całej oferty tego bubel academy. Skoro jednak podstawy produkt jest baaaaaaaardzo mocno przereklamowany to trzeba być kompletnym debilem żeby męczyć uszy innym badziewiem tego producenta!!!

Panie Fasola. Ciężko mi z panem dyskutować o kolumnach, które zna pan jedynie ze zdjęcia. Słuchał pan jakiejś starej wersji, sam pan nie wie zresztą jakiej (jak na Jasia Fasolę przystało) i na tej podstawie wyciąga pan wnioski. To tak jakbyśmy rozmawiali o ofercie Volkswagena, a pan stwierdził, że to auta do dupy, bo kiedyś przejechał się pan Golfem jedynką i się panu nie podobało.

Ponadto, nie potrafi pan właściwie pozycjonować oferty kolumn Audio Academy, gdyż o produktach tej firmy nie ma pan zielonego pojęcia. Głównym koniem pociągowym firmy i flagowcem, jest obecnie Rhea, a nie Hyperiony.

A co wtedy gdy młotek nie wytrzyma takiej operacji?

No i widzisz. Teraz możesz się już tylko z debilami bratać.

No mi widzisz. Teraz możesz się już tylko z debilami bratać.

A nie uczyli cię w przedszkolu, że kto kogo przezywa ten sam się tak samo nazywa?

Na marginesie.

Przejrzałem pokrótce twoje wpisy.

Chyba 95% tych wpisów jest wątku fan-klubowym AA.

Nie masz innych zainteresowań czy może robiłeś to zawodowo?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Życzę dalszego "konstruktywnego" jak ten marketingu swojej firmy, tylko obawiam się panie producencie, że to nie wiele pomoże. Jak to powiadają mości panie audio academy z "gó... bata nie ukręcisz. Żegnam

ph7 =audio academy. Jak trzeba nisko upaść....

ph7 =audio academy. Jak trzeba nisko upaść....

Masz na to jakiś dowód?

To poważny zarzut.

Lepiej tego nie robić pochopnie.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

poczytaj i porównaj formę wypowiedzi z różnych wątków ze sformułowaniami stworzonymi przez nick audio academy. Podejrzewam, że może być kilku audio academy. Zresztą mało mnie obchodzi to. Jaka firma takie produkty. Ignoruję od tej chwili ten wątek.

Jezu - ludzie co Wam sie dzieje . Tak sie lżyć bo kolumny x są lepsze niż y ??? Masakra - dajcie spokój nie nabijajcie licznika postów tylko zamknijcie temat . Żadna ze stron konfliktu od 5 stron co najmniej juz nie powinna pisać bo zgody - co ja pisze zgody - consensusu nie będzie bo nie moze być . Dziwicie sie ze opinie o tym forum są jakie są ?

Najważniejsza jest muzyka - później sprzęt , a najlepszy jest ten który dla mnie brzmi najlepiej .

Dzieci to przyszłość narodu więc słuchają tego co tata ;-))

Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

poczytaj i porównaj formę wypowiedzi z różnych wątków ze sformułowaniami stworzonymi przez nick audio academy. Podejrzewam, że może być kilku audio academy. Zresztą mało mnie obchodzi to. Jaka firma takie produkty. Ignoruję od tej chwili ten wątek.

I tylko na tej podstawie ....................................... gratuluje !

Jezu - ludzie co Wam sie dzieje . Tak sie lżyć bo kolumny x są lepsze niż y ??? Masakra - dajcie spokój nie nabijajcie licznika postów tylko zamknijcie temat . Żadna ze stron konfliktu od 5 stron co najmniej juz nie powinna pisać bo zgody - co ja pisze zgody - consensusu nie będzie bo nie moze być . Dziwicie sie ze opinie o tym forum są jakie są ?

Jezusa w to proszę nie mieszaj .

Na marginesie.

Przejrzałem pokrótce twoje wpisy.

Chyba 95% tych wpisów jest wątku fan-klubowym AA.

Nie masz innych zainteresowań czy może robiłeś to zawodowo?

Oczywiście, że zawodowo. Michał mi buli. Dlatego on jeździ dwudziestoletnią Astrą, a ja nowiutkim Leonem. A właśnie. Już pierwszy, a co z przelewem za Luty?

Podejrzewam, że może być kilku audio academy.

No jasne, że tak. Mamy pod Łodzią (mam na myśli miasto, a nie jednostkę pływającą) wynajęty hangar, a w nim stoi 50 komputerów. Za każdym z nich siedzi inny Audio Academy.

Paweł kurna no bo ile mozna sie kopac z koniem...

A wlasciwie nie Pawel, tylko klon Michala, nie krec;)

Co rusz najazd na AA a potem odwracanie kota ogonem, ze AA sie lansuje, ze ma swoich poslancow, ze kupujemy z rabatem albo na raty, obrazanie Zbynia bo sie jego ubranie nie podoba albo pisze nieskladnie.

Do tego obrazanie nas uzytkownikow ze mamy bubel I ze sie znamy I kumplujemy z panem Michalem.

Obrazanie naszych ciezko zarobionych pieniedzy ze wydajemy je na bubel. Bo przeciez nie mamy swojego rozumu I wydaje kupe kasy na Rhea z sympatii do Pana Michala, bo nie maja prawa dobrze grac.

Zapewniam Was ze PH7, ja czy Pit80 spokojnie moglibysmy miec inne kolumny, markowe I drozsze od Rhea a sluchamy na AA, czemu? Bo nam pasuja.

Pisal do mnie pewien forumowicz ktory odsluchal Minasow I Rhea Napisal ze bardziej podobal mu sie odsluch Minasow. I to niezmiernie szanuje I sie z tym klocic nie bede. Pelna kultura.

Tutaj jednak nie moze tak byc. Nikt nic nie sluchal abo sluchal Hyperionow III I twierdzi ze bylo slabo (porownanie do Golfa I swietne I trafne).

Nie mam sily nawet argumentowac, szkoda mi pana Michala tylko.

Otoz moi drodzy, tak znamy sie bo polaczyla nas wspolna pasja I wymieniamy sie merytorycznymi uwagami co do kolumn, klockow,kabli, systemow. Ja sie poradze kogos , powiem co sadze o czyims systemie. Nikt na nikogo sie nie obraza. I nie obrazilbym sie jakby ktos krytykowal cos co sluchal. Niech to do Waszych zakutych lbow wreszcie dotrze.

- Diabeł w ornat się ubrał i ogonem na msze dzwoni!

Człowieku, kiepską masz pamięć.

Cały kocioł zaczął się klubowym wątku AA od nagonki na S16Hz.

Nie róbcie z AA niewinnej ofiary, też ma swoje za uszami.

A to, że jest jak jest zawdzięczacie sobie sami.

Ja nie słuchałem i słuchać nie chce,nie podoba mi się nazwa audio academy, nic mnie nie obchodzi jak to gra,dokąd nie zmieni się nazwa firmy nawet nie chce tego słuchać,to samo harpia,brzydko się nazywa czyli brzydko gra i koniec kropka. To nie może grać!! Podoba mi się rls tych kolumn bym posłuchał,ładna nazwa taka trendy,to musi grać.

Ja nie słuchałem i słuchać nie chce,nie podoba mi się nazwa audio academy, nic mnie nie obchodzi jak to gra,dokąd nie zmieni się nazwa firmy nawet nie chce tego słuchać,to samo harpia,brzydko się nazywa czyli brzydko gra i koniec kropka. To nie może grać!! Podoba mi się rls tych kolumn bym posłuchał,ładna nazwa taka trendy,to musi grać.

:D

Jeszcze chwila i będziesz moim idolem :D

Bajzel

caleb jesli masz takie poczucie humoru to nawet to kupuje:)

rochu. Nagonka sie zaczela od 16hz ze Rhea jest na burakach wiec musi byc klonem Minasow. Potem poszlo lawinowo. Pit80 porownal Minasy z Rhea wybral Rhea. Wtedy zaczelo sie na calego.

A ktokolwiek posiada AA badz pisze w klubie AA I jest utozsamiany z jakiegos powodu (z jakiego nie wiem) dostal w 16hz bana...

Czy to jest rochu dla Ciebie ok? Czy to jest normalne?

A teraz co rusz ktos w klubie AA albo tu zaklada takie watki, daje przyklady kolumn ktorych sluchal x lat temu albo nie podoba mu sie nazwa albo wyglad albo chus wie co.

No panowie przegieliscie I tyle. Teraz sie nie wykrecajcie bo to Wy jestescie czyimis slugusami, na to wyglada.

Nie mam żadnych produktów od studio 16Hz,nie należę do tego klubu, nazwa.nie do końca mi pasuje i nie podobają mi się tabliczki znamionowe pisane flamastrem

Czy to jest rochu dla Ciebie ok? Czy to jest normalne?

A klonowanie cudzego produktu jest wg ciebie OK?

A klonowanie cudzego produktu jest wg ciebie OK?

No i za coś takiego mogę cię pozwać do sądu.

Tym samym, to co teraz powiedziałeś, to publiczne pomówienie.

Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1 Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212 § 2 k.k.).

Całą sprawę nakręcił wasz kochany i "uczciwy" Grzesio, kiedy to od roku 2005 zaczął mi obrabiać dupę za moimi plecami w bardzo nieelegancki sposób.

Nie jest to historia zmyślona, gdyż mam na to świadków, którzy doświadczyli tego na własnej skórze, czyli usłyszeli z ust Grzegorza słowa, których nie powinni usłyszeć, a ja nie pozwolę, żeby ktoś właził mi na głowę i robił co chciał, zwłaszcza przez 10 lat, także bądź łaskaw się wreszcie przymknąć i nie udawać świętoszka, który to niczego nie widzi i pierwszy raz o sprawie słyszy.

Gdyby Grzesio mówił chociaż prawdę... no to może bym się zapadł pod ziemie ze wstydu, ale wszystkie jego wypowiedzi są do podważenia i mogą być skierowane przeciwko niemu.

Dalsze szkalowanie mnie, pogorszy tylko waszą i Grzegorza sytuacje i wszelkie idiotyczne i wręcz debilne docinania pod moim adresem, przyniosą skutek odwrotny do zamierzonego, co zresztą powoli zaczyna już mieć tego konsekwencje.

Jeśli chcecie, żeby Grzegorz upadł jeszcze niżej ze swoją firmą, to oczywiście róbcie dalej, to co do tej pory robicie. Ja będę miał tylko pretekst, żeby ujawnić kolejne fakty z całej tej drętwej afery.

Panie AA gdzie można wypożyczyć na odsłuch Rhea? Żaden sklep nie ma ich w magazynie. Czy posiada Pan cokolwiek na sprzedaż? Mam skromny system i chciałbym skonfrontować Pańskie kolumny z konkurencyjnymi produktami Pylona za 3kzł.

uderz w stół a nożyce.....

To nie jest uderz w stół a nożyce... Popieprzyły ci sie powiedzenia. To jest moja konkretna odpowiedź na pomówienia w sieci, które są karalne.

Chcesz się przyłączyć do kolegi?

Panie AA gdzie można wypożyczyć na odsłuch Rhea? Żaden sklep nie ma ich w magazynie. Czy posiada Pan cokolwiek na sprzedaż? Mam skromny system i chciałbym skonfrontować Pańskie kolumny z konkurencyjnymi produktami Pylona za 3kzł.

Szymon, czy twoje wypowiedzi zawszą muszą być podobne do twojego awatara?

Panie AA straszny z Pana nerwus. Poproszę o pozwanie mojej osoby jeżeli to Panu pomoże.

Wracając do meritum gdzie można wypożyczyć Pana nowe kolumny? Boi się Pan Pylona?

Chciałbym zaprosić na odsłuch znajomych audiofili i opisać wrażenia na forum. Mieszkamy niedaleko siebie więc serdecznie zapraszam.

Czy może Pan zdradzić jaki ma system prezentacyjny do produkowanych kolumn. Chciałbym się wzorować na najlepszych dlatego szukam referencji u Pana.

Jak nie będzie na miejscu to zakupię na allegro. Kolega Pit80 ma doświadczenie w kwestii uczciwych porównań to poproszę go o pomoc.

To szkoda pisania niech za blokują ten wątek tak najlepiej.

Zbyniu sprzedaż mi swojego szpulaka? Fajową masz akustykę na poddaszu. Czy mogę do Ciebie przyjechać posłuchać nowej referencji?

Nie wiesz czy Pan AA sprzedaje na raty? Podobno dostałeś super cenę na Rhea.

I tu się mylisz.

Napisz gdzie ciebie miałem rzekomo pomówić.

Czy w swoim poście wskazałem na kogokolwiek?

Czy z kontekstu (patrz na jaki fragment wpisu odpowiadam) wynika, że chodzi o jakąkolwiek osobę?

Zawarłem pytanie i to pytanie natury ogólnej.

Skąd wiesz co miałem na myśli - może ShigarakiClone a może klony Proaców a może owieczkę Dolly?

No i co powiesz?

Pozywaj.

Jedno ale - będę się domagał sądowego zabezpieczenia kosztów z twojej strony.

Chcę mieć pewność, że mi nie uciekną gdy wygram.

Nie jest to historia zmyślona, gdyż mam na to świadków, którzy doświadczyli tego na własnej skórze, czyli usłyszeli z ust Grzegorza słowa, których nie powinni usłyszeć, a ja nie pozwolę, żeby ktoś właził mi na głowę i robił co chciał, zwłaszcza przez 10 lat, także bądź łaskaw się wreszcie przymknąć i nie udawać

Próbujesz mnie straszyć sądami mnie a sam co robisz?

Nie idź tą drogą, mówię ci nie idź.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.