Skocz do zawartości

Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?

• TAK
      103
    • NIE
      108
  2. 2. Czy zdobycie fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa oczyści atmosferę na linii Rosja - USA?

• TAK
      65
    • NIE
      146
  3. 3. Czy dzięki zwycięstwu Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich w USA jest szansa na odtajnienie umowy TTIP?

• TAK
      71
    • NIE
      140
  4. 4. Czy zwycięstwo DT w wyborach w USA zmieni coś w ich polityce bliskowschodniej ?

• TAK
      124
    • NIE
      87
  5. 5. Ilu Generałów w P{entagonie pójdzie na emeryturę jak DT zostanie prezydentem USA?

• 5
      92
    • 50
      69
    • 150
      50

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Exactly 😁

Istnieją nawet Polacy popierający człowieka, który zagraża bezpieczeństwu Polski. 

Takie czasy, nie dziwi nic. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Istnieją Polacy w Polsce, którym zwisa i wolność i niepodległość własnego kraju. Tacy są najgorsi. Takie czasy, nie dziwi nic.

Parker's Mood

Tak, coś w ten deseń. Amerykanie mają dość Bidena i zdrajców swojego kraju, więc im się nie dziwię, że kopną w JB w doopsko.

Parker's Mood

5 minut temu, Ajothe napisał:

Dlaczego w USA kandydatami na prezydenta są dwaj starcy z czego jeden to kompletny wariat? 

Ojtam, ojtam... Zaraz "wariat". On tylko czasami zapomina co chciał powiedzieć, albo powie coś nie na temat, albo po prostu turla się po schodach! Ale żeby od razu wariat? 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Teraz, Tadeiro napisał:

Ojtam, ojtam... Zaraz "wariat". On tylko czasami zapomina co chciał powiedzieć, albo powie coś nie na temat, albo po prostu turla się po schodach! Ale żeby od razu wariat? 🤣

Dodatkowo zajął się sprzedażą trampek, dlatego nie mogę tego pojąć skąd taka bieda z kandydatami, jeszcze gorzej jak w Polsce....

7 minut temu, Chicago napisał:

Wyborcy w USA tylko wskazują kogo chcą na prezydenta - prezydenta wybiera rada elektorów.

Najpierw partia musi wyznaczyć kandydata w prawyborach.

No więc wyznaczyła - Trump idzie jak burza. JB kuleje i co chwilę się wywraca - i jego też partia wyznaczyła, a właściwie oznaczyła, ale już chyba go nie chcą - wszelkie dragi już przestają działać na tego nieszczęśnika i JB 'wyłącza' się z rzeczywistości co chwilę.

Parker's Mood

No i najpierw muszą się urodzić ludzie

Wygrałem?😉

53 minuty temu, Chicago napisał:

Istnieją Polacy w Polsce, którym zwisa i wolność i niepodległość własnego kraju. Tacy są najgorsi. Takie czasy, nie dziwi nic.

Mentalność niewolnika, do byle jakiej pracy tez chodzą ot bylejakość w najdrobniejszym szczególe

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

15 minut temu, Chicago napisał:

Tak, JB popuszcza i nie pamięta czy sikał, czy zrobił kupę. To na pewno jest jakiś problem.

A Trump gada bzdury, jest czystym chaosem, nie uznaje wyników wyborów, firmował i podkręcał szturm na Capitol i nie chce wspomagać Ukrainy czyli pomaga Putinowi. Dla nas jest beznadziejnym wyborem. Jeśli ktoś się przejmuje Polską powinien to rozumieć, chyba że sam jest idiotą jak Trump.

Edytowane przez jello

Dobrym kandydatem Demokratą jest Robert Kennedy Jr., ale to jest uczciwy i praworządny facet, więc nie pasuje do klanu Bidonsów - oni go nienawidzą.

Teraz, jello napisał:

A Trump gada bzdury, jest czystym chaosem, nie uznaje wyników wyborów, firmował i podkręcał szturm na Capitol, nie chce wspomagać Ukrainy czyli pomaga Putinowi. Dla nas jest beznadziejnym wyborem. Jeśli ktoś się przejmuje Polską powinien to rozumieć, chyba że sam jest idiotą jak Trump.

Ale to tylko twoje, odrealnione i zupełnie nieliczące się zdanie w kwestii USA. Nie masz wpływu na nic jako Polak z Polski - co najwyżej, możesz ujadać razem z innymi towarzyszami, kolektywnie. Ja też nie mam wpływu na to, co się wydarzy, ale zagłosować mam prawo.

Parker's Mood

33 minuty temu, Ajothe napisał:

Dodatkowo zajął się sprzedażą trampek

Myślisz, że jak kupi te trampki, to nauczy się chodzić po schodach? Będą pasowały do garniaka? 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

29 minut temu, Chicago napisał:

Dobrym kandydatem Demokratą jest Robert Kennedy Jr., ale to jest uczciwy i praworządny facet, więc nie pasuje do klanu Bidonsów - oni go nienawidzą.

Ale to tylko twoje, odrealnione i zupełnie nieliczące się zdanie w kwestii USA. Nie masz wpływu na nic jako Polak z Polski - co najwyżej, możesz ujadać razem z innymi towarzyszami, kolektywnie. Ja też nie mam wpływu na to, co się wydarzy, ale zagłosować mam prawo.

Panie Trumpowiczu nie wypowiadaj się wobec tego o Polsce bo nic nie wiesz na jej temat, chyba nawet nie wiesz gdzie się znajduje.

I tu jedziesz przyjacielu klasycznym 'kali ukraść krowa...' Widzisz, to działa w dwie strony. Ty też nie masz pojęcia, co zrobiono z tym krajem, panie jello i nie wiesz oraz nie czujesz, jak wielu Amerykanów jest zawiedzionych postępowaniem administracji Bidena. Nie wypowiadaj się więc żle o Trumpie, bo nie masz pojęcia ile dobrego robi dla uratowania USA od marksistowskich wpływów globalistów i jak dużo ludzi go popiera, włącznie z tymi, którzy jeszcze niedawno wylewali na niego beczkę shitu dziennie... he he he. A teraz proszę - nawet CBS zaczęło pochlebnie kwiczeć, w zasadzie wszyscy się budzą... i jak sądzisz...??? Co ich obchodzi wojna na Ukrainie w świetle wydarzeń  na własnym podwórku...??? Co to jest za państwo i co to są za przywódcy państwa, którzy celowo i świadomie otwierają na trzy lata granicę własnego kraju i pozwalają na niekontrolowany i praktycznie niepoliczalny napływ ludności z całego świata... przede wszystkim z krajów, które są wrogami USA...??? Nie będę wałkował od początku ile złego narobił Biden, bo ty tego nie czujesz i nie dbasz o to. Jesteś jak każdy przeciętny człowiek - taki schemat. Ja to rozumiem, i nie jestem zaskoczony. Wiem wiem - zaraz walniesz argumentem, że czujesz się zagrożony, bo Putin napadnie i zje... i bla bla bla. Ja to rozumiem. I też się martwię, ale zupełnie czymś innym. Przede wszystkim tym, że ludzie tak mało widzą, mało rozumieją i mało czują. Filozofia tłumu. Sorry, ale zastanów się, co Amerykanów obchodzi wojna na Ukrainie...??? I drugie zastanowienie - co się stanie jak Biden wypompuje USA z kasy...??? Kto będzie pomagał Ukrainie...???

Parker's Mood

1 godzinę temu, Chicago napisał:

Czy głosując musisz ujadać?

Trump nawet jak wygra to i tak administracja jak i wojskowi określą co mu wolno a czego nie, to nie rosja i putin

Myślę że sytuacja nie jest aż tak beznadziejna ale wpływu na nią nawet Ty za bardzo nie masz a prędzej socjal media i kto im płaci i ile

13 minut temu, Chicago napisał:

co się stanie jak Biden wypompuje USA z kasy...??? Kto będzie pomagał Ukrainie...??

Biden wypompowując kasę z USA wypompowuje kasę rosji za tym Ukraina łatwiej sobie powinna pomóc

Przymykanie kroplówki dla Ukrainy szkodzi także USA bo walka na dwóch frontach (Chiny czekają na okazję) nie będzie później korzystna i USA więcej globalnie straci niż ten polityczny klincz może uzyskać lokalnie

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.