Skocz do zawartości
IGNORED

XLR neutralny, przejrzysty, dynamiczny z dużą przestrzenią

piszcz4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Jaki polecicie używany/nowy przewód XLR do mojego systemu do sluchania jazzu, rocka i elektroniki w cenie do 1500zł?

Możliwie neutralny, dynamiczny z jak najlepszą przestrzenią. Może lekko ocieplać średnicę.

Pozdrawiam

No właśnie to może wspomnę o moich typach, po wnikliwej analizie informacji pozyskanych w Internecie.

Tellurium Q Black

Albedo Monolith i Geo,

ewentualnie jakaś Tara, ale nowe są drogie, a używek się boję w tym przypadku.

Jakie inne jeszcze polecicie?

Cześć wszystkim.

Jaki polecicie używany/nowy przewód XLR do mojego systemu do sluchania jazzu, rocka i elektroniki w cenie do 1500zł?

Możliwie neutralny, dynamiczny z jak najlepszą przestrzenią. Może lekko ocieplać średnicę.

Pozdrawiam

srebrne DIY?

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Cześć wszystkim.

Pozdrawiam

Siltech Classic Anniversary 330i, ostatnio testowałem, doskonaly, ale z rynku wtórnego, nowy nieco droższy.

Gość aqs

(Konto usunięte)

a słuchałeś Proel die hard xlr jest neutralny, przejrzysty, dynamiczny z dużą przestrzenią. Z tym że kosztuje coś około 110-150 zł i ma dożywotnią gwarancję.

a słuchałeś Proel die hard xlr jest neutralny, przejrzysty, dynamiczny z dużą przestrzenią. Z tym że kosztuje coś około 110-150 zł i ma dożywotnią gwarancję.

Zbyt mało kosztuje :-)

A poważnie to zastanawiałem się nad nim, ale czytałem, że gra dosyć sucho. Czy podzielasz tą opinię?

Gość aqs

(Konto usunięte)

Nie gra sucho, straszono mnie że w połączeniu z KAV300i + SM6 będzie za jasno i sucho, dla mnie jest super, jakie masz kable głośnikowe bo one w KAV300i wprowadzają znaczną zmianę

Tellurium Q Black

Zastanawiam się też, czy nie wypożyczyć dwóch kabli (RCA,XLR) tego samego modelu i najpierw sprawdzić co tak naprawdę będzie mi się bardziej podobało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.