Skocz do zawartości
IGNORED

Magnetofon.

Rekomendowane odpowiedzi

=>T-Bolt

AKG K701 są naprawdę piękniusie-tu masz zdjęcie(to nie jest niestety zdjecie profesjonalne ale chyba ujdzie) tych moich leżą superwygodnie i można je nosić godzinami.Ja mam superduży łeb i po 3-4 godzinach słuchania minimalnie mnie gniecie środkowa poduszeczka w czubek głowy.mają jeszcze jeden plus w Stosunku do Sony MDR-7509HD nie mają kabla spiralnego w terenie jest to praktyczne ale w domowych pieleszach niepotrzebne (5m.b.kabla po rozciagnięciu) troszkę ciagną głowę do sprzetu,chyba go wymienię na kabelek z moich starych AKG K300Monitor

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Pomiędzy wróblem jest taka różnica, że wróbel ma dwie nogi a szczególnie lewą, jedne słuchawki nadają się do założenia na dupę a drugie na głowę do etowo wtarowo sorta prinadleżat nauszniki AKG-271 jeszcze mój łeb pamięta te piątkowe godziny a słuchałem jednousznie ściągając raz z prawego raz z lewego kłapcia [idealne] gąbki lub słuchając ich obuusznie.

Skończyło się to tym, że nie wytrzymałem nerwowo i zrobiłem jeszcze jedną samodiełkę o głosie jako tako do ich doskonałości.

Zbliżonym

I wyjdziemy za zakręty czasu

By odzyskać zmarnowany czaa

Tam gdzie wilki stada owiec pasą

I zbaraniał każdy jeden z nas.

...nie sprzęga się z nimi mikrofon nawet na pełnej kicie słyszę wszystko tak jak słyszeć należy są beżowe, śliczne i moje... koszt dycha z małym okładem

Pozdrawiam

Zbyszek

PS 701 stanowią szczyt doskonałości do którego można się co najwyżej zbliżać

>Korwin

>Pomiędzy wróblem jest taka różnica, że wróbel ma dwie nogi a szczególnie lewą...

...ma tez dwie strony, a szczególnie drugą...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Odemnie się zaczęło a więc ja kończę

Jeżeli mieszkasz w lubuskiem. to co możesz powiedzieć [oczywiście dobrego] o Macieju Wróblewskim Vlad się uspokoi tylko nie dolewajcie oliwy do ognia.

Pozdrawiam

Zbyszek

Korwin, 5 Sie 2007, 18:58

>Odemnie się zaczęło a więc ja kończę

>Jeżeli mieszkasz w lubuskiem. to co możesz powiedzieć [oczywiście dobrego] o Macieju Wróblewskim

>Vlad się uspokoi tylko nie dolewajcie oliwy do ognia.

>Pozdrawiam

>Zbyszek

przykro mi, ale nijak w tej materii nie pomogę...

pozdr.

Łukasz

Vlad, 5 Sie 2007, 22:24

Daj ludziom pożyć jutro ida do pracy a Ty sobie rano poleżysz z kacem i jak wróca z pracy to Ci dopiero przejdzie i się zdziwisz co dziś popisałeś w tak radosnym stanie

Gość V-savage

(Konto usunięte)

WItam po urlopie.

Nabyłem decka AKAI Gx-R35 (chodziło mi o autorevers)Wizualnie jak z fabryki paski były do wymiany i trzeba było mu przegląd zrobić.Gra znośnie.Czy ktoś jest mi w stanie podać KOD PILOTA do tego decka??Mam programowalny pilot.Kod powinien być 4-cyfrowy.Może ktoś z was mi pomoże.

Pzdr

>Rafaell

Dołączasz do baranow - powyżej ?

Na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem nietrzezwy ?

Cóż takiego, niby "popisalem" ?

Z "prostakiem" moze, za - "Precz z mojego wątku !!! Wynocha !!!" - przesadzilem ?

Vlad, 5 Sie 2007, 22:54

do baranów nie dołączam i nie dam się przez Ciebie zaprowadzić na rzeż. My stare capy jesteśmy indywidualistami i trzymamy się z dala od stada

dobranoc

gdyby Ci się jednak chciało pić to Kwas chlebowy schłodzony jest świetny na pragnienie,właśnie sobie nalewam Obolon-Kwas Bohatryskij mniam mniam

Dobranoc

Vlad, 5 Sie 2007, 23:28

Ten akuratnie z Kijowa ale jak jesteś chętny to sobie sam możesz zrobić jutro mogę wyciagnąć przepis od połowicy, resztę na PW bo mnie tu zlinczują

Sony TC-KA 6 ładniutki

Ukryta Zawartość

post-13206-100007316 1186350404_thumb.jpg

post-13206-100007317 1186350404_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witajcie

Zaraz srana zabrałem się apiat' za UHER-a M514 głos jaki w tej chwili wydaje ma wielokrotnie pod sobą pisk młodzianków medialnie w publicznym miejscu przerabianych na dziewicy od absolutnej ciszy do totalnego wrzasku ale trzeba go było jak mówią starzy górale ogacić czyli zastosować tak zwaną mchooptykę mchem poobtykać szpary coby nie wiało zamiast mchu dałem filc i gąbke i jest wesoło za dwie godziny idę nagrywać.

Pozdrawiam

Zbyszek

>Rafaell

Ładniutki i świetnie brzmiący.Nic lepszego nie potrzeba,żeby upajać się dzwiękiem.Mam 990-tkę i jak dorwę 6-stkę będzie moja,ale musi być "gold"...:)

Do Rafaella

Nie wiem co Mzawek robi z tym smarem, który mamy od Ciebie może sobie smaruje aby mu ładniej błyszczały bo nie może wylizać bo albo jest niewygimnastykowany albo ma ozór za krótki raczyłem przekonserwować używając tej maści cudownej ułożyskowanie koła zamachowego i rolki dociskowej w UHER-ze 4000S [mono] idealne obroty brak czkawki przy playu a miał i wciągał taśmę nawet nie matowałem samo się naprawiło.

Pozdrawiam

i dziękuję

Zbyszek

Rafaell

Smar sie sprawdza w kazdym magnetofonie.Duale chodza cicho ( nareperowałem takze c 820 oraz c830).

Korwin

Przeginasz z tymi tekstami...

Grundig High Fidelity

Dziękuję za info o smarze dla mnie to nie nowość po ponad 25 lat prób z różnym rewelacyjnym dziadostwem w końcu sie wstrzeliłem, oby go czymś innym nie zastapili bo znów bedzie dziadostwo.

Mzawek ja Cię poprostu lubię i nic na to nie poradzę. a że mam często wyjątkowo chamskie poczucir humoru to mi prosżę wybacz

Psy Kiziaj i miej się.dobrze,

Przepraszam i

pozdrawiam

Zbyszek

4000 S po generalnym remoncie ale pasków nie wymieniam

A propos smarów. Mam dwa amerykańskie smary; jeden jest jasnoróżowy- nieprzeźroczysty, a drugi wygląda jak wazelina. Nie pamiętam do czego służyły, ale jedno jest pewne, każdy z nich miał inne zastosowanie. Mam je w swojej piwnicznej graciarni. Być może niedługo wydostanę różne rzeczy to zrobię zdjęcia i pokażę na forum. Postaram się znaleźć specyfikacje do moich byłych urządzeń (niektóre gdzieś są) może tam coś będzie pisać mądrego.

Od jakiegoś czasu w moim magnetofonie słychać nieprzyjemne tarcie, chyba koło zamachowe, a to wkurza niestety.

Pozdrawiam

Koniec miłości ...........zrobiłem co mogłem wymieniłem koło zamachowe razem z wałkiem sterujących nie mam jednak siły ani okularów aby walczyć dalej Momok np wie jaka to przyjemność robić porządek z wielostykowym

przełącznikiem na listwie odpuszczam dalsze zabawy na dłuższy okres, dobrze, że miałem w chacie dawcę organów

Cała moja nadzieja w Mulsie ponieważ jako taki sygnał udało mi się wyciągnąć ale to wg mnie zbyt mało i tylko na głośnik na gniazdku wejście wyjście brak.

Pozdrawiam

Zbyszek

Koło zamachowe z wałkiem było już prawie pozbawione gumy [przekładnia cierna] i na ośkach wybite łomotało jak stara sieczkarnia.

• Pokaż nowe odpowiedzi