Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIO SHOW 2004 - najlepszy dźwięk

maka

Rekomendowane odpowiedzi

Sound Art + Totem Model 1> wieeelki dźwięk z małych skrzynek. Mogło by byc. Nieliczna prezentacja prowadzona przez wystawiajacych. Mogło by być tylko jak dla mnie to Sound Arta trzeba by gazetą nakryć:-))) W pokoju obok, gdzie graly JMLaby porazka calkowita. Ktos wyzej genialnie to określił > jak cicho grające estradowki.

P.S >

Na deser reklama Velumków.

[obrazekLUKASZ-208754_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Audio System> odslona pierwsza czyli WLM:

Zmarnowany potencjał swietnego sprzetu. Starannie przygotowana prezentacja. Spokój i mozliwość zdobycia miejsca siedzącego. Grało bardzo ładnie choc brakowało mi w tym zycia i werwy. Uratowali sie "Krówkami " wysypanymi dla słuchajacych.

[obrazekLUKASZ-208761_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wielki dzwięk z małych skrzynek? jakoś nie wydaje mi się. Dwa razy zachodziłem i było przeciętnie , aczkolwiek bezwzględnie lepiej niż na sąsiednich Utopiach

• Redaktorzy

matko tereso! Werwy ci w WLM brakowało? Jak dla mnie to tam ryczało i poświstywało jak na lotniskowcu, z werwą jak najbardziej.

Audio System > odslona druga: Vincent + Audio Physic

Piekny sprzęt, pieknie podłaczony (Fadel) kompletnie nie grajacy. Czyli najwieksza porazka AS A.D 2004. Szkoda.

Nieodparcie nasuwa mi sie konkluzja, ze AP chyba sie kończy. Podobnie jak skończyło sie DALI (widzieliscie następcę Evidence 470?) i ProAc. Świat sie kończy. Czas sie zbierać:-)))

[obrazekLUKASZ-208767_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Visaton > CAV + Vincent. Kolumn nazw nie pomnę. Może ktos pomoże?

Sympatyczny wygląd bez pretensji do wielkiego świata i bardzo przyzwoity poziom. Brawo!

[obrazekLUKASZ-208772_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no nie królik z VIRGULCAMI 3 + FADEL+VINCENT+A.ZEN to już przesadziłeś. Wyciągnij wate z uszu albo idż do laryngologa.

P.S może ci chodzi o zeszłoroczną prezentacje VIRGO z AudioAreoCapiutol i lampami - wówczas faktycznie nie grało przekunująco! Ale w tym roku- cosik ci sie pomieszało

a to MY. Znaczy się malutka część nas.

Każdy z parą uszu. Każda para inna. Co z pewnoscią ma niebagatelny wpływ na odbiór dźwięków.

I po co te swary?

[obrazekLUKASZ-208778_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to nieprawda że kazdy słyszy inaczej drogi kolego i stąd te swary

Możemy sie różnić w ocenie szczegółów, ale nie w tym,ze Virgo + Vincent - ja mówie bardzo dobre: ty mówisz największ porażka: nie ma takich zwierząt

hmmm.... a to kto?

W nagrodę tradycyjnie trąbka.

[obrazekLUKASZ-208784_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- Żaluję, ze nie udało mi sie posłuchać Ancient Audio. W zeszłym roku najlepszy dźwięk Sobieskiego.

- Audio Physica nie uratowały nawet serwowane Werthels Oryginal.

- Nie mam zdjęć z pokoju Amplifona. Odczucia podobnie jak u wiekszości. Czasami bardzo dobrze , momentami krew z uszu. Czyli moje ulubione kopulki Focala.

- Audio Note> fantastyczny, gęsty dźwięk. Szkoda, że zatupany przez gosci(normalne) i zagłuszony przez sasiadow( rownież) W krótkich momentach zamkniętych drzwi zaczynały się czary.

- Nie posiadam niestety zdjęć z Trainglami. Pewnie dlatego, ze mnie sie nie spodobały i nie zabawilem dlugo

- ESA> duża apartament Kossaka, wygodne fotele, do szału doprowadzający przemowami NACZELNY KONSTRUKTOR.

- W porównaniu z zeszłym rokiem duzo mniej gawiedzi. Pewnie dlatego, że nie było wabikow kina domowego i Nautilusów. I dobrze.

-Bel Canto tylko statycznie. Dlaczego?

Najwieksza wartość wyniesiona z tegorocznej imprezy to poznanie nowych twarzy i zacieśnienie więzi z kilkoma z nich.

Pozdrawiam!

Croolick

[obrazekLUKASZ-208797_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jozwa maryn> w RCM za mojej bytności grało toto po lewej czyli CEC. Tych toczonych sklejek nie słyszłem.

mike27> dziekuję za pilną asystę przy pracy :) A te kompleksy to serio masz takie duże?

Croolick

mike27

Słuch Croolicka jest taki sam jak i pozostałych,czyli normalny,każdy natomiast ma swoje preferencje.

Jednak fotograf z niego niestety cienki,a sprzęt może i dobry,ale zdjęcia raczej tego nie potwierdzają,

:)))))

Gdzie indziej nie było miejsca aby przycupnąć i dać odpocząć zmęczonym od dreptania nogom. No i można było pogadać tam- jedni wypuszczali dymek a inni wciągali :):):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.