Skocz do zawartości
IGNORED

Klasa A vs AB

suhy

Rekomendowane odpowiedzi

Jej a dźwięk na tej próbce? Mam nadzieję że urządzenie nagrywające tak mocno zniekształca bo to chyba altusa w pokoju z gładzią gipsową ten Mak napędza. Z drugiej strony w końcu to subiektywne jest hobby-co się komu podoba a nie że ma grać.

Pozdrawiam

Jej a dźwięk na tej próbce? Mam nadzieję że urządzenie nagrywające tak mocno zniekształca bo to chyba altusa w pokoju z gładzią gipsową ten Mak napędza. Z drugiej strony w końcu to subiektywne jest hobby-co się komu podoba a nie że ma grać.

Pozdrawiam

Kolego Mike1973 - poproszę o zachowanie poziomu osób dojrzałych. Nie znasz reszty toru....

Ha kolego Undziak-wklejone na ogólnodostępnym forum, pokazane oglądane i posłuchane. Mam prawo do opinii z opublikowanego materiału.

A wogóle to jest zabawne że nagrywa się na urządzenia mobilne warte jakościowo 0 sprzęt za dziesiątki albo setki tysięcy pln żeby udowodnić jakąś tezę.

Więc apel o poziom oczywiście jak najbardziej! Popieram! Zobacz Undziak ile już zrobiliśmy zamieszania w watku wogóle temu nie poświęconym!

Pozdrawiam

Ha kolego Undziak-wklejone na ogólnodostępnym forum, pokazane oglądane i posłuchane. Mam prawo do opinii z opublikowanego materiału.

A wogóle to jest zabawne że nagrywa się na urządzenia mobilne warte jakościowo 0 sprzęt za dziesiątki albo setki tysięcy pln żeby udowodnić jakąś tezę.

Więc apel o poziom oczywiście jak najbardziej! Popieram! Zobacz Undziak ile już zrobiliśmy zamieszania w watku wogóle temu nie poświęconym!

Pozdrawiam

A co owe video miało pokazać ?

głoś nagrania nawet moglem wyłączyć bo nie jest ważne w tej dyskusji .

Wyłączam się z tego wątku, to nie na moje nerwy,

nie muszę niczego udowadniać.

Zycze miłego dnia

Hej Gerard nie obrażaj się. W żadnym razie nie chciałem ciebie urazić. Jeżeli tak to przepraszam. Chcę tylko powiedzieć że wzmacniacz można obciążyć rezystorem a końcówkę przesterować dowolnym sygnałem. Dlatego piszę że to niczego nie udowadnia. Jeżeli niepoatrznie cię uraziłem to jeszcze raz przepraszam. Nie było to moim celem.

Pozdrawiam

Hej Gerard nie obrażaj się. W żadnym razie nie chciałem ciebie urazić. Jeżeli tak to przepraszam. Chcę tylko powiedzieć że wzmacniacz można obciążyć rezystorem a końcówkę przesterować dowolnym sygnałem. Dlatego piszę że to niczego nie udowadnia. Jeżeli niepoatrznie cię uraziłem to jeszcze raz przepraszam. Nie było to moim celem.

Pozdrawiam

Przyjęte ;-) dziekuje,

Pisze na forum hobbistycznie, chcąc czerpać informacje od doświadczonych, wymieniać zdania bezinteresownie, jest tu sporo fajnych i łebskich gości, są nieporozumienia jak wszędzie ale wierze ze w końcu będzie dobrze.

Pozdrawiam Serdecznie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.