Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy Top Gear

mirfak

Rekomendowane odpowiedzi

Taki myślący jesteś, a nie zauważyłeś, że w cytowanych słowach były przy kwotach określenia około, skrót ,,ok.''

Przyjmij też że piszący ten artykuł przyjął kurs funta na około 6zł i już Ci będzie łatwiej, bo bilans Ci się zamknie.

Nie bierz też tego do siebie, ale na przyszłość wiedz, że jak jest kwota około to nie można jej przyjąć do dokładnych obliczeń matematycznych.

4 mln funtów na odcinek po 6zł to 24mln zł. OKOŁO.

Kolego jak ktoś na pięciu linijkach tekstu raz podaje cenę funta 5 zł, raz 6 zł a 3 x 8 wychodzi mu 20 to to nie jest dziennikarstwo nawet na poziomie gazetki w Wąchocku. To nie jest nawet na poziomie gimnazjum dla osób upośledzonych (z całym szacunkiem dla tych osób) To jest totalne zlewanie czytelnika....

Ja Ci z sympatii dam radę - zmień źródło informacji, bo jeśli z tego źródła czerpiesz pozostałe informacje o świecie to ja bym się Ciebie bał będąc na miejscu twoich bliskich...

Owszem możesz podawać że 2 x 2 = około 5 i dorabiać do tego ideologię, ale nie wiem czy warto iść zaparte na siłę...

Niestety takie "około" informacje to dzisiaj standard, bo po co się wysilać, klient gapa się nie zorientuje, a jutro nikt nie będzie pamiętał....

• 4 tygodnie później...

"Chris Evans has announced he is leaving his role as a presenter on BBC Two's Top Gear after one series.

692018d17934a67ed3d7b4598408bfd3.gif

His resignation comes after falling ratings for the show - which hit a series low on Sunday night, with an average of 1.9 million viewers."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I to by było na tyle Top Gear bez Clarksona :D

507e36e5e0b5a095b7630d35032e4d5a.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cale szczescie ze ten pajac odchodzi. Generalnie to juz nie to samo. Niemniej, teraz moze bedzie dalo sie to ogladac. Matt ma czasem fajne momenty. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• 3 miesiące później...

Ja jestem kupiony. Amazon Prime - czas na subskrypcje. :)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• 3 miesiące później...

No i jak w końcu panowie? Oglądacie? Jakieś wnioski? Ja obejrzałem kilka odcinków, połowa fajna, połowa już przesadzona. Wszystko by było fajne, gdyby nie te ich pseudo wyprawy robione na siłę (prócz nie których). W Top gear jakoś trzymało to się kupy, w GT jakby wymyśnale na wczoraj. Poza tym OK, co tu pisać, to samo co Top Gear :)

?👈

Poza tym OK, co tu pisać, to samo co Top Gear :

wg mnie za mało o samochodach

jakaś wyprawa przez afryke w baggi - to przeca pomysł z dupy? po co to komu było???

wolałbym w tym czasie krytykę 10 różnych fur...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Mi GT nie podchodzi. Przeamerykanizowane, efekciarskie. Mało o samochodach, dużo głupiej gadki. Obejrzałem 3 odcinki i spasowałem.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Mało o samochodach, dużo głupiej gadki.

Nigdy nie uważali się za program motoryzacyjny. Co do gadki, to mi leży, można się posmiać. Irytują mnie jedynie te pseudo wyprawy na siłe, chciażby te bio samochody. Tragedia, tragedia, tragedia na maksa. A nawet żenada.

?👈

Tragedia, tragedia, tragedia na maksa. A nawet żenada.

to było tak żenujące że wyrzuciłem z pamięci i zapomniałem

ale to była raczej słaba satyra na ekologiu

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Nigdy nie uważali się za program motoryzacyjny. Co do gadki, to mi leży, można się posmiać.

Ale jednak był to program oparty na samochodach. W GT samochody są niejako dodatkiem do show w amerykańskim stylu. No i angielski humor został zastąpiony przaśnym, amerykańskim.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.