Skocz do zawartości
IGNORED

Lar LSP1 - co poradzicie w zamian

t_rex_

Rekomendowane odpowiedzi

tak samo myślę dlatego więc zapytam co konstruktor miał na myśli umieszczając owe wejście w swoim urządzeniu. Biorąc pod uwagę, że owy RCM lat kilka już na rynku jest zakładam, że niejeden już o to pytał :)

Musi być XLR, bez dodatkowego kabla uziemienia. Ale musi być odpowiednia aplikacja wejściowa.

Dla połączenia wkładki z gramofonu do pre phono wystarczy jeden, góra półtora metra długości kabla. I z tego powodu żadnego zysku z XLR nie będzie tylko koszty i problemy. XLR dla zastosowań poza studyjnych to szarlataneria i oszustwo w jednym. Poczytajcie dokładnie i dogłębnie po co jest XLR i nie rozgłaszajcie głupot w które ktoś uwierzy.

Może by tak łaskawie przeczytać jaką wątpliwość miał T_rex_ w kwestii wejścia sygnałem symetrycznym z wkładki/gramofonu do preampa ... ?

I do tego się odniosłem.

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.