Skocz do zawartości
IGNORED

CD do zestawu NAIM NAC 122 + NAP 150 + kolumny NHT Supertower 2

bibi_2

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o porade jaki CD kupic do zestawu NAIM NAC 122 + NAP 150 + kolumny NHT Supertower.

Aktualnie korzystam ze zmieniarki SONY. Niestety wszystkich CD tam nie wpakuje a ich ciagla wymiana jest zbyt klopotliwa.

Nie chcialbym wydac wiecej niz 500 pln.

Czy moze powinienem zainwestowac w jakis cyfrowy system odtwarzania? Tylko jak wtedy zamienic moja kolekcje CD na pliki?

Jaki sprzet i oprogramowanie do tego wykorzystac?

Mam ponad 1000 szt CD i ta praca wydaje mi sie nieco achillesowa

Pińcet zeta na cd towarzyszący Naimowi?

Osobiście ja bym to olał.Brak przyrostu jakości i w Twoim przypadku problemu ze zmienianiem płyt nie rozwiąże.

Jak wejdziesz w cyfrowy/sieciowy odtwarzacz to zostaje Ci zrippowanie kolekcji płyt do Flac.

Łokmen Saba

moze zle sie wyrazilem - potrzebuje CD zeby moc sluchac plyt ktorych nie mam wepchnietych do zmieniarki a mam na nie ochote.

Co do zripowania kolekcji - czy moge to zrobic na dowolnym kompie i jakimkolwiek programem bez utraty jakosci?

wczoraj ogladalem pioneer PD-50, ma nawet wejscie na USB ale nie znalazlem na nim informacji o tym zeby odtwarzal FLAC, szukajac w necie ludzie pisza o tym ze odtwarza. Czy ktos tutaj moglby cos na ten temat powiedziec? Nowy kosztuje 1200 pln ale gdyby mial mi rozwiazac rowniez problem odtwarzania plikow cyfrowych to bylby rozsadnym wyborem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.