Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do ok 1000 zł

-Mike-

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam słuchawek do ok 1000 zł , będzie to podpięte do lapka przez fiio e10k olympus 2 ( w przyszłości będzie zmiana )

Myzyka to : House , Chillstep i czasem Dubstep

Słuchałem

- Bose Qc25 - bardzo ciekawe słuchawki z włączona funkcja

- Sennheiser momentum - bardzo mi się podobało ich granie :)

Mam jeszcze na oku Focal Spirit Clasic , BeoPlay H6 oraz Beyerdynamic DT770 i tu jest problem z ich odsłuchem :( Jak mają się te moje 3 propozycje do tych już odsłuchanych ? Chyba ze jest inny kandydat na ich miejsce :) tylko jaki ?

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/129370-s%C5%82uchawki-do-ok-1000-z%C5%82/

Dzień dobry.

Brzmieniowo do Twojej muzyki raczej stawiałbym na Sennheiser Momentum M2 (http://q21.pl/sennheiser-momentum-2.html). To bardzo dobre, wygodne nauszniki, które brzmieniowo powinny Cię w pełni usatysfakcjonować. Natomiast jako alternatywa na pewno warto posłuchać najnowsze Focal Listen (http://q21.pl/focal-listen.html).

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Moze jeszcze rzuc uchem na meze 99 classic (chyba jak zamawia sie prosto od producenta wychodzi znacznie taniej niz kupujac u nas). Nie sluchalem osobiscie ale niedlugo to sie zmieni, podobno baaardzo uniwersalne i przyjemne brzmienie. Ps. Tak wiem, wyglad troche odrzuca, przynajmniej mnie ale rozmawialem z ich uzytkownikami i te dziwnie wygladajce sluchafony podobno brzmieniowo zaskakauja, bardzo pozytywnie. Nie wiem tylko czy jako osoba zauroczona srednica oppo pm3 jestem jeszczw w stanie polubic inne granie, na razie kazde inne sluchawki mi nie podchodza...

Sorry za literowki ale klawiatura w moim burakofonie jest nie na moje oczy...

ATC SCM7/HEGEL H95/CHORD QUTEST - REAL SOUND /// REGA ELEX MK4/B&W 607S3 - FUN

Adam 38 - bardzo ciekawe słuchawki i mi się bardzo podoba ich wygląd :) Szkoda tylko ze brak możliwości odsłuchu

S4Home - jedne i drugie maja coś w sobie , ale Bose po włączeniu systemy rozwaliły mój umysł :)

Panowie a co z resztą - Focal , B&O i Beyerdynamic ?

Moze jeszcze rzuc uchem na meze 99 classic (chyba jak zamawia sie prosto od producenta wychodzi znacznie taniej niz kupujac u nas). Nie sluchalem osobiscie ale niedlugo to sie zmieni, podobno baaardzo uniwersalne i przyjemne brzmienie. Ps. Tak wiem, wyglad troche odrzuca, przynajmniej mnie ale rozmawialem z ich uzytkownikami i te dziwnie wygladajce sluchafony podobno brzmieniowo zaskakauja, bardzo pozytywnie. Nie wiem tylko czy jako osoba zauroczona srednica oppo pm3 jestem jeszczw w stanie polubic inne granie, na razie kazde inne sluchawki mi nie podchodza...

Sorry za literowki ale klawiatura w moim burakofonie jest nie na moje oczy..

Od kilku tygodni jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem Meze 99 classic, przed kupnem słuchałem wielu słuchawek między innymi Beyerdynamiki (kilka modeli) oraz Sennheizer Momentum 2. Powiem krótko - żadne z nich nie umywają się do Meze. Dynamika, świetnie kontrolowany i nisko schodzący bas, dobra średnica, soprany szyte na miarę :) dobra scena. Nie zastanawiaj się tylko kupuj :)

Focale to byłby bardzo dobry wybór. Ja preferuję brzmienie Spirit Profesional, ale do muzyki jakiej słucha autor wątku, może właśnie Spirit Classic byłyby lepsze - mają więcej basu od Profesionali.

Polecam też Grado SR125e albo SR225e.

Dzień dobry.

Brzmieniowo do Twojej muzyki raczej stawiałbym na Sennheiser Momentum M2 (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ). To bardzo dobre, wygodne nauszniki, które brzmieniowo powinny Cię w pełni usatysfakcjonować. Natomiast jako alternatywa na pewno warto posłuchać najnowsze Focal Listen (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą.

W tym przypadku Branża pisze zgodnie z prawdą.Może poza Krajem zakupisz taniej.....!

W tym przypadku Branża pisze zgodnie z prawdą.Może poza Krajem zakupisz taniej.....!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

De gustibus non est disputandum

Panowie sprawdzałem B&O BeoPlay H6 i zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie. Do sprawdzenie jeszcze zostały Focale Spirit Clasic oraz Beyerdynamic i podejmę ostatecznie decyzje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.