Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer A-30, opinie, czy przereklamowany?

szeregowiecsosnowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Mam okazję kupić wyżej wymieniony wzmacniacz w okazyjnej cenie i tak się zastanawiam, czy jest sens? Ostatnio myślałem nad zmianą mojej Yamahy R-S500 na coś co zagra nieco bardziej wypełnionym, ocieplonym brzmieniem, ale niestety martwię się, czy recenzje w internecie nie są lekko "zawyżone". Miał ktoś styczność z tym wzmakiem? Narazie nie mam możliwości porządnego odsłuchu (możę się to zmienić)

Nie warto.

Miałem jakiś czas z kolumnami Dali i Monitor Audio. Do muzykalności daleko.Niczym szczególnym się nie wyróżnia.

Takie mało emocjonalne granie.

Odpuść sobie.Po co znowu się rozczarowywać.

Hegel H120 & KEF R3

A ja dobrze wspominam ten wzmacniacz. Jednak takie przejście to sądzę , że będzie niemal bez różnicy. Jeżeli masz okazje posłuchac przed zakupem to byłoby to mocno zalecane .

zachęcony opiniami i recenzjami swego czasu nabyłem owy wzmacniacz, lecz niczym mnie nie ujął i wypadł słyszalnie gorzej od yamahy rx-797, więc jak pisali przedmówcy - nie ma sensu, w/g mnie również

Dzieki wszystkim za pomoc, dalem sobie spokój z tym pionkiem. Główna zaleta wymiany to to, że osobiście mogłem go kupić taniej niż bym sprzedał swoja yamahe, ale nie chce mi się w to bawić. Poza tym i tak różnice musiałbym wydać na tuner radiowy... także interes średni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.