Skocz do zawartości
IGNORED

wreszcie się zdecydowałem...

Pedros

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!Obserwuję to forum już ponad rok i wreszcie się zdecydowałem zarejestrować.Mogę powiedzieć ,że znam wielu forumowiczów dość dobrze , ale mnie jak do tej pory nikt.Czas to zmienić , stąd moja decyzja o rejestracji , do której sprowokował mnie m. innymi mój pierwszy pobyt na Audio Show , ponieważ był on dla mnie dużym przeżyciem , niestety znajomi mnie w temacie audio nie rozumieją(czytaj:traktują jak nieszkodliwego wariata), a przecież czasami trzeba z kimś porozmawiać i podzielić się wrażeniami;-).

https://www.audiostereo.pl/topic/12984-wreszcie-si%C4%99-zdecydowa%C5%82em/

>pawelm

Mieszkam w małej , dolnośląskiej miejscowości na trasie Bolesławiec - Zgorzelec.Jeśli w tej okolicy są jacyś zarażeni to chętnie ich poznam:)

Do Warszawy na Audio Show to była prawdziwa wyprawa: 12 godz. koleją.Znajomi gdy usłyszeli , że jadę zobaczyć "trochę lepsze wieże" uznali , że do reszty zwariowałem:)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.