Skocz do zawartości
IGNORED

Przechowywanie filmów - pomysły.

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

@Shrek777

@fetek

sam nośnik/format nie jest gwarancja.

Czasem jakość DVD potrafi milo zaskoczyć a na BD rozczarować (wyjątek potwierdza regułę)

Ależ my to wiemy ;)

My sobie tak narzekamy tylko, czekając aż kawa ostygnie ;)

Ależ my to wiemy ;)

wiem ze wiecie :)

SONY HW55, DENON PMA-2020AE + Cambridge Audio 751R, Monitor Audio: GX200, GX50, GXC150, Silver W12, Oppo BDP-95 (ISO), Mede8er 600X3D, DAC Nostromo 5 & wzm. Nostromo, Denon AH-D7200, BT: qudelix5k & 10kg kabli wszelakiej maści 🙂

• 2 tygodnie później...

Po prostu chce mieć kolekcje. Tyle.

Widzę, że rozmowa z Wami jest na poziomie piaskownicy. Moje lepsze, Ty źle robisz. Trudno.

ja używam makemkv, robię sobie zrzuty do mkv, dvd do piwnicy.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

No ja właśnie się pozbylem 300 DVD :-)

Ale coraz bardziej zacząłem doceniać program Kodi. Bije się sam ze sobą, czy fajniej wyglądają filmy na półce czy w takim media center :-)

ROTEL A14 mk2 • ROTEL CD11 Tribute • Arcam AVR390 • SelectorONE • APPLE TV 4K • Wiim Ultra • Klipsch: RP-8000 mk2, R112-SW, RP-504C, RS-42 mk2, R14M (Atmos DIY) • 700 płyt CD • Amazon Music

Kupuję CD, kupuje BR, mam trochę DVD (ale już nie kupuję) - bo lubię fizyczny nośnik. Tak oglądam i słucham. A, i kupuję winyle.

I Miecia rozumiem.

I co mi zrobita?

;)

Nic :-)

Właśnie kupiłem trylogie mrocznego rycerza na BD :-D

ROTEL A14 mk2 • ROTEL CD11 Tribute • Arcam AVR390 • SelectorONE • APPLE TV 4K • Wiim Ultra • Klipsch: RP-8000 mk2, R112-SW, RP-504C, RS-42 mk2, R14M (Atmos DIY) • 700 płyt CD • Amazon Music

Mam kilkaset płyt DVD. Wszystkie trzymam juz bez pudełek - w typowych klaserach na 256CD. Wygodnie i praktycznie nie zajmuje miejsca. Za to bluray trzymam na półkach - żal mi je przerzucić w klaser ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.