Skocz do zawartości
IGNORED

Aurender A10 - uproszczenie systemu?

grynio

Rekomendowane odpowiedzi

Masz rację. Nietypowe gniazdo. Zazwyczaj używało się na wyjście gniazda USB type B. Teraz pewńie zaczyna być inaczej.

USB-type-A-and-B.jpg

Pisałem już kiedyś. Moim zdaniem zmuszanie standardów gniazd komputerowych do audio jest złym pomysłem. Brakuje SPDIF i tyle.

To żeś teraz zablysna. Nietypowe wyjście usb z transportu? Proszę rozwiń.

Jesli wyjscie z transportu to raczej gniazdo type B a nie type A. Wyżej pokazane męskie wtyki na kablu.

Wyjście w Aurenderze jest takie samo jak normalnie w komputerze, czyli gniazdo USB typu A. Gniazda typu B są w stosowane po stronie DAC-a jako wejście, czyli OK :)

Do braku innych typów wyjść można się ewentualnie czepiać, ale USB jest właściwe.

EDIT: Z drugiej strony dali również możliwość podpięcia np. transportu CD, tylko dlaczego wybrali do tego możliwość tylko po optyku?

Mój dCS ma gniazdo typu B.

Bo to jest wEjście.

A ty wcześniej pisałeś o wYjściu.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Ciekawi mnie W20 i ew. konfrontacja z moim Soundaware D100Pro. A ten klocek dla przypomnienia wysterowany rubidem zjadł LINNa i Lumina T1. A kosztuje ok. 1000 USD.

Mnie bardzo ciekawi ten Soundaware, już prawie go miałem, ale wynikneły różne dziwne perturbacje. Jestem bardziej niż chętny na sprowadzenie tego cacka, ale przed zakupem chciałbym go posluchać w swoim systemie.

pmcomp czy byłbyś w stanie wypożyczyć to urządzenie do testów choć na jeden dzień ? Jestem w stanie zapłacić dowolnej wysokości kaucję, abyś mógł być pewny, że urządzenie wróci do Ciebie tak szybko jak to możliwe i w stanie w jakim otrzymalem. Chciałbym tylko mieć możliwość posluchania we własnym systemie zanim wydam 1400E na nową wersję.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.