Skocz do zawartości
IGNORED

Który głośnik bluetooth wybrac? (+/- 400 zł)

powertokeny

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Chciałbym poprosić o pomoc - zamierzam kupić sobie głośnik bluetooth - czytam/ogladam/slucham i nie moge sie zdecydowac, wybralem 3 modele z ktorych planuje cos wybrac:

1. Denon Envaya Mini

2. Philips BT6600B/12 (tu jednak cena troche za wysoka)

3. JBL Flip 3

Czy ktos miał stycznosc z tymi glosnikami? Jak sie sprawuja?

A moze cos innego w cenie do 400zl?

Dzieki za wszelkie sugestie, pozdrawiam

A ma byc przenosny czy grac w domu? Bo jak w domu to warto przemyslec soundbar z BT, ja tak mam w kuchni.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

A ma byc przenosny czy grac w domu? Bo jak w domu to warto przemyslec soundbar z BT, ja tak mam w kuchni.

raczej w domu będzie stał, sporadycznie bede go gdzies zabieral

o soundbarze nie myslalem - w tych pieniadzach mozna dostac jakis fajny ? dodatkowo wydaje mi sie troche za duzy

Jak przenośny to tylko taki głośnik BT. Z tych trzech opcji to Denon gra a tamte dwa to łupią ;) Także polecam Denona ale lepiej czarnego bo ten biały sie mega brudzi.

Chociaż w tych pieniądzach to bym brał pod uwagę przedewszystkim BOSE COLOUR <3

No to albo chcesz go brać że sobą bo taki jest sens głośnika Bt i wtedy bose color albo envaya, albo ma stać w domu wtedy doloz do mini wieży Panasonica, pioneera albo Sharp za 600 zł i już.

Polecam Kruger&Matz Beat (test tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ). Niedawno go kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Cena 299 zł a gra nie gorzej niż 2 krotnie droższe głośniki tego typu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zerknij na nasze video recenzje głośników Bluetooth od JBLa i Polka

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

To oczywiste, że RMS zachwala swój towar - pierwsza i druga recenzja dla idiotów do których na pewno się nie zaliczasz, trzecia nic nie mówi o jakości dźwięku, która w największym stopniu decyduje o wyborze i nie sądzę abyś chciał topić w akwarium swój głośnik. Słuchałem Jblów i nie są lepsze dźwiękowo od Kruger&Matz Beat. A opakowanie też o niebo lepsze niż w Jbl, nie potrzeba żadnych przejściówek No i w końcu to nasz rodzimy produkt.

W sensie jest na nim napis Made in Poland? :)

Jest to po prostu nasza rodzima firma (polecam artykuł)

Ukryta Zawartość

Stąd i niższe koszty niż u konkurencji z zagranicy.

Wszystko w temacie - pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Przecież im wszystko produkują i projektują Chiny :)

Wielu, bardzo wielu firmom nie. Ale nie tyczy się to Krugera. Szkoda, że zapomnieli w wywiadzie wspomnieć, że wśród ich zaufanych partnerów jest też Xiaomi :)

Ja mam telefon xiaomi i już nigdy nie dofinansuje Koreańczyka.

Większość podzespołów i tak jest tam robiona. Niestety widzimy ostatnim czasy że dumne napisy made in EU, USA, japan znaczą coraz mniej.

Wzmacniacze lampowe i daci to jedynie przykład jak kraj środka potrafi zadbać o coś więcej niż tylko poprawne granie.

Co kto woli. Ale tak dla przykładu, że Europa rozumie inżynierię trochę inaczej

Witam

Jakiś rok temu stałem przed podobnym dylematem. Wybrałem się do paru sklepów i odsłuchałem parę modeli głośników bluetooth. Ostatecznie zakupiłem envaya mini. Po tym czasie mogę tylko powiedzieć że jestem dalej zadowolony. Dźwięk ładny i akumulator trzyma solidnie. Myślałem z resztą że będzie to raczej sprzęt stacjonarny i nawet chciałem kupić coś bez akumulatora ale życie pokazało mi że jednak akumulator się przydaje. Gotuję stawiam w kuchni, kąpiel to do łazienki, wyjazd to do walizki super sprawa. A zapomniałem o grillu

Witaj, ja dostalem ostatnio cos o nazwie JBL Charge 2+ i nie spodziewalem sie ze cos tak malego moze tak brzmiec. Do kuchni (podczas gotowania) grilla (podczas grillowania) moim zdaniem w zupelnosci wystarczy. Robi takze za power-bank. Podlaczenie BT/Jack stereo do wyboru.

SONY HW55, DENON PMA-2020AE + Cambridge Audio 751R, Monitor Audio: GX200, GX50, GXC150, Silver W12, Oppo BDP-95 (ISO), Mede8er 600X3D, DAC Nostromo 5 & wzm. Nostromo, Denon AH-D7200, BT: qudelix5k & 10kg kabli wszelakiej maści 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.