Skocz do zawartości
IGNORED

Samsung UE65KS9500 - sprawdzenie "przebiegu"

Edson

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiłem telewizor Samsung UE65KS9500, wygląda na całkowicie nowy, takie też dostałem zapewnienie ustne od miłej pani z infolinii, ale tak dla świętego spokoju chciałbym sprawdzić jego dotychczasowy czas pracy, nie specjalnie wiem jak to zrobić, nawet sposobu na wejście w menu serwisowe nie znalazłem w necie, jak ktoś zna procedurę to niech się podzieli wiedzą, z góry dziękuję.

Sam telewizor rewelacyjny, oby się nie psuł.

Czy ktores z tych dziala ??

Method 1

Put TV on standby and then push in series these buttons on the remote: 'info, menu, mute, power' the TV will then turn itself on and display a menu.

Method 2

Turn the power off. On the remote, press Mute followed by 1, 8, 2, Power in sequence.

Method 3

With the TV in standby, press the {DISPLAY} {P.STD} {MUTE} {POWER} on the remote.

Method 4

With the TV in standby, press the {SLEEP} {P.STD} {MUTE} {POWER} on the remote.

Method 5

With the TV in standby, press the {DISPLAY} {MENU} {MUTE} {POWER} on the remote.

Method 6

With the TV in standby. On the remote, press Mute followed by 1, 1, 9, Enter in sequence.

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Czy oby wejście w menu serwisowe nie ingeruje w gwarancję?a z tej możesz korzystać w przyszłości.. Chodź nie życzę oczywiście.. W brata js9500 nie działa kilka stref podświetlenia.. Było w sumie 5, obecnie nie działa 3(dwie się naprawiły)..objawia się to ciemnymi plamami na białym tle, będzie oddawał niedługo..

Myślisz, ze może zostać jakiś ślad po samym wejściu? Nie pomyślałem o tym. Wytłumaczę się najwyżej, ze dupskiem na pilocie usiadłem i się jakieś krzaczki wyświetliły, po wyłączeniu z prądu ustąpiły:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.