Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Doniczka

zjj_wwa

Rekomendowane odpowiedzi

To co opisujesz, jest prawdopodobnie pokłosiem ostatniego rokoszu na AS. Spora liczba stronników nowego superforum na wezwanie swego wodza likwidowała u nas swe konta, wpisy, fotografie i dane. Zapewne wiesz że szczególnie pożądanym "towarem do przejęcia" byli i są nasi Forumowicze działu DiY :-)

To jest z pewnością problem techniczny o rozwiązanie którego powinieneś napisać do Administracji Forum.

Moderatorzy są niekompetentni i nie posiadają dostępu do silnika Forum.

Niestety, wątek jaki założyłeś ma już dwie strony wpisów dyskutujących w nim Użytkowników. Zamkniecie go jest zatem regulaminowo niemożliwe.

Możesz tylko zaprzestać swego uczestnictwa w nim a wtedy, być może nie będzie chętnych do pisania tutaj i spadnie on na niewidoczne strony nieaktywnych wątków.

Kable Zygmunt będą pożądane jak każdemu zdradzisz przepis, ale jak trzeba zapłacić i ktoś ma byle jaką korzyść z tego to już nie jest tak ciekawie....

Ale na "superforum" kable cieszą się znakomitą pozycją także nic tylko gratulować :)

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Niestety, wątek jaki założyłeś ma już dwie strony wpisów dyskutujących w nim Użytkowników. Zamkniecie go jest zatem regulaminowo niemożliwe.

O który punkt regulaminu tu chodzi? Bo być może czegoś nie doczytałem...

Ale na "superforum" kable cieszą się znakomitą pozycją także nic tylko gratulować :)

Nie traktowałbym tamtych opinii poważnie. Tam piszą ludzie nie mający pojęcia o technice, opierający swoje opinie na wierze w gusła i wierze w marketing (zależy to od miejsca siedzenia).

Także powyższy tekst to raczej antyreklama.

Z punktu widzenia nauk ścisłych, a w szczególności TEORII OBWODÓW - prezentowana tutaj doniczka jest totalnym bezsensem. Teoria obwodów orzeka, że ... musi istnieć obwód.

Z punktu widzenia nauk ścisłych, elektrody miedziane zanurzone w elektrolicie i podłączone do źródła napięcia tworzą obwód.

Słychać Pink Floyd, słychać Jazz at the Pawnshop, słychać trąbkę Armstronga ...

Ale jak słychać? ,(mod)

A doniczka jedynie pomaga mu robić to jak najlepiej.

Mnie robić to jak najlepiej pomaga piwo. Może więc zamiast wody w Twoim ustroistwie powinieneś zastosować browca? Żeby nie iść w koszta proponuję Fasberga z Biedronki.

Złośliwcy radośnie zatem okrzykną, że tutaj oto mamy "cegłę" na pojedynczej drucianej smyczy,

Czytam i czytam i jakoś tych wpisów złośliwców nie widzę. chyba ich zatkało na widok tego genialnego dzieła.

Każdy fizyk Ci to powie.

Każdy matematyk Ci to powie.

Ja jestem chemikiem. Dopisz do powyższej listy.

A zatem też Ci to powiem. To nie ma prawa działać.

(mod)

O który punkt regulaminu tu chodzi? Bo być może czegoś nie doczytałem...

Najwidoczniej. To trochę dziwne, że będąc długoletnim Użytkownikiem naszego forum, swym akcesem wyraziłeś zgodę na przestrzeganie regulaminu którego nie znasz. I dopiero teraz, sytuacja Ciebie w żaden sposób niedotycząca, pobudziła cię do zapoznania się z REGULAMINEM FORUM.

Ale jak widać również nieskutecznie.

Założone wątki i publikowane w nich wpisy, Użytkownicy Forum oddali jego Właścicielowi jako własność na ustalony czas.

Po drugie, w wątku są wpisy innych Użytkowników, zatem watek na widzimisię założyciela nie może być zamknięty, reszta piszących o to nie wnosi.

A po trzecie, to nie jest wątek do dyskusji o Regulaminie Forum i jego moderacji.

To trochę dziwne, że będąc długoletnim Użytkownikiem naszego forum, swym akcesem wyraziłeś zgodę na przestrzeganie regulaminu którego nie znasz.

W rozdziale III. PRAWA AUTORSKIE pkt 4 regulaminu forum zapisano:

Spółka Site S.A. nie jest zobowiązana do publikowania (wydania, rozpowszechnienia) Utworu, ani też rozpowszechniania go w inny sposób.

Tak więc właściciel forum, wbrew temu co piszesz ("...zamknięcie wątku jest regulaminowo niemożliwe."), nie jest zobligowany do publikowania jakichkolwiek treści jeśli nie ma na to ochoty.

Z tego względu, jeśli właściciel ów nie ma woli dalszego publikowania danego tematu, będącego zbiorem postów (Utworów), to może tej publikacji zaprzestać, co może być równoznaczne z usunięciem tego tematu.

Sądzę, że znajomość regulaminu powinna być podstawą działalności każdego moderatora Forum.

sytuacja Ciebie w żaden sposób niedotycząca

Jestem uczestnikiem dyskusji w tym temacie, jako zwolennik usunięcia jego treści z forum. Więc nie pisz proszę, że ta sytuacja mnie nie dotyczy.

I, żeby uprzedzić Twoją ewentualną uwagę, zgłoszenie tematu do moderacji, poprzez przycisk "zgłoś" nie jest na tym forum obowiązkowe.

A po trzecie, to nie jest wątek do dyskusji o Regulaminie Forum i jego moderacji.

Podobnie, jak nie jest to wątek o:

rokoszu na AS

Pozdrawiam

Robert

W rozdziale III. PRAWA AUTORSKIE pkt 4 regulaminu forum zapisano:

Spółka Site S.A. nie jest zobowiązana do publikowania (wydania, rozpowszechnienia) Utworu, ani też rozpowszechniania go w inny sposób.

Tak więc właściciel forum, wbrew temu co piszesz ("...zamknięcie wątku jest regulaminowo niemożliwe."), nie jest zobligowany do publikowania jakichkolwiek treści jeśli nie ma na to ochoty.

Z tego względu, jeśli właściciel ów nie ma woli dalszego publikowania danego tematu, będącego zbiorem postów (Utworów), to może tej publikacji zaprzestać, co może być równoznaczne z usunięciem tego tematu.

Sądzę, że znajomość regulaminu powinna być podstawą działalności każdego moderatora Forum.

Ochota właściciela nie ma tu zastosowania, ponieważ watek już został opublikowany a uczestnicy dyskusji dołączyli swoje wpisy(publikacje).

W wątku tym są publikacje wielu Forumowiczów i samo zgłoszenie chęci likwidacji całego wątku z ich wpisami nie może być brane pod uwagę.

Kwestie prawne proszę zgłaszać do Administracji Forum.

Domniemana nieznajomość Regulaminu przez moderacje proszę również zgłosić do Właściciela Forum, lub Administracji.

Dyskusje w temacie usunięcia wątku ze strony moderatorskiej uważam za zamkniętą.

Równie serdecznie pozdrawiam.

• Moderatorzy

Co tu się odbywa ostatnio na tym forum??? Masowa epidemia bólu d..y???

Zbyszku pomysł z donicami zaiste szalony ale ciekawy. Mógłbyś opisać wpływ na dźwięk?

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Spora liczba stronników nowego superforum na wezwanie swego wodza

WOW! A ja biedny myślałem, że ostatni bunt był jakies 3 lata temu. A tu patrzcie jakieś nowe superforum, jakiś wódz... ciekawość mnie zżera, jeśli to nie jest tylko teoria spiskowa.

Zygmunt nie łam się. Różne voodoo już było, ale doniczki jeszcze nie. Ja tam jestem za tobą i będę cię wspierał, choć w to nie wierzę. Bo przynajmniej jest w tym coś oryginalnego, jakaś myśl, o którą można się kłócić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.