Skocz do zawartości
IGNORED

iZotope Rx 6 edytor audio

fanM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy ktoś ma ten program z was bo ja go mam ale nie mogę go uruchomić tzn. pokazuje mi błąd systemu i brak VCRUNTIME140.dll. i MSVCP140.dll. Czy ktoś z was ma podobny problem i może mi pomóc bo byłbym wdzięczny a mam wersję tego programu 32 jak i 64 bitową a mój system ma 64 bity i żadnej z nich niestety nie mogę otworzyć.

https://www.audiostereo.pl/topic/134430-izotope-rx-6-edytor-audio/

Święte słowa ale widzisz mam szczęście że się nie sfrajerzyłem bo chciałem go kupić ale to była wersja próbna i bardzo dobrze bo widzę że przeklinałbym gnoji.Dzięki przynajmniej za zainteresowanie się tematem może ktoś inny będzie wiedział jak uruchomić to ustrojstwo!

Chrzań taką wersję próbną. Wersja próbna nie działa a Ty nadal jesteś zainteresowany zakupem?

Przecież to jacyś oszuści są. Nie pomagają na supporcie jak piszesz. Wersje testowe nie działają.

Ja bym omijał szerokim łukiem.

Nie nie nie kolego zle mnie zrozumiałeś mówiłem że pobrałem wersje próbną i ona nie działa ale przed pobraniem pomyślałem że może potem kupię tak więc zle się zrozumieliśmy.Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.