Skocz do zawartości
IGNORED

Tani wzmacniacz na lampach do małego pokoju

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

<p>Panowie nabyłem okazyjnie monitory na szerokopasmowcu, na razie grają z tranzystorem Marantz Pearl Lite. Kompletuję drugi zestaw do małego pokoju - 12 m i najchętniej do tych monitorów widziałbym jakiś wzmacniacz na lampach tak do 1000 zł, nie musi być dużej mocy bo monitory nie mają za dużego powera. Może też być produkt Manufaktury polskiej.Bufory lampowe - jest to tanie ale chyba to tylko pic na wodę? Muzyka to ostrzejszy rock i reggae. Hybrydowego na pewno, tanio mogę dostać Mariola AV 400 na ruskich lampach - zna ktoś ?

Panowie miał ktoś do czynienia z tym Chinolem, główny zestaw do salonu mam już złożony teraz złożyłem do mniejszego pokoju, który jest dodatkowym jako pokój komputerowy i lubie jak gra coś w tle a że wyhaczyłem dobre monitory na szerokopasmowcu, więc chciałem jeszcze coś na lampach w cenie dobrego Chinola a, że udało mi się go wyrwać w dobrej cenie to przed świętami zrobiłem sobie prezent.Jak ktoś używał już tego Chinola proszę o opinie.W zestawie będzie jeszcze CD Holfi - skandywski wytwór.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.