Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz przenośny do 2 tyś

rafi6666

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry.

Pod względem jakości brzmienia moim zdanem najlepszą opcją będzie Fiio X5 III (https://www.q21.pl/fiio-x5-iii.html). To równy, dynamiczny, dobrze wypełniony, plastyczny dźwięk. Urządzenie jest w stanie bez problemu wysterować także bardziej wymagające słuchawki. Ciekawym dodatkiem jest także możliwość dokupienie stacji Fiio K5 (https://www.q21.pl/fiio-k5.html) do odsłuchów w domu.

Zapraszam jednak serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oraz specjalnej oferty cenowej dla forumowicza, oczywiście służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

A ja bym się zastanowił nad Teac HA-P90SD

oryginalnie kosztował 2.750,00. Teraz, w promocji (wietrzenie magazynów w TopHiFi), 1.666.00. 40% rabatu (nowy).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sam się zastanawiam nad zakupem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lubię sobie pogrywać ... 

Za niewiele ponad 2 tyś. kupisz Astell & Kern AK70 - warto dołożyć - jest lepszy od wymienionych powyżej odtwarzaczy.

Q21 - Fiio X5 III - "plastyczny dźwięk" - DOBRE !!! :-)

Ewnetualnie pomyśl jeszcze o Colorfly C10 - mniejsza funkcjonalność, ale gra bardzo dobrze.

Witam

Co do Astell & Kern AK70 mam mieszane odczucie ponieważ znalazłem opinie pozytywne oraz skrajnie negatywne, cena dla mnie zaporowa.

Nie zależy mi na usługach sieciowych, mam sporą kolekcje CD które przerabiam na FLAC oraz WAV.

Colorfly C10 do rozważenia

Zastanawiam się też nad tym odtwarzaczem Cowon Plenue D

Te reklamy Q21 poza tym że same w sobie są niezgodne z zasadami Forum, są rozbrajające. Wszystko u nich jest równe, dobrze wypełnione, a jeśli już coś budzi kontrowersje to okazuje się, że to nie wada sprzętu tylko cecha :)

Zastanawiałem się też nad przenośnym DAC pod telefon, co myślicie o takim rozwiązaniu

miałem takie rozwiązanie i wymieniłem na DAP. Wg mnie jest to mało wygodne (kanapka), szczególnie jak chcesz skorzystać z telefonu.

Witam

Co do Astell & Kern AK70 mam mieszane odczucie ponieważ znalazłem opinie pozytywne oraz skrajnie negatywne, cena dla mnie zaporowa.

Nie zależy mi na usługach sieciowych, mam sporą kolekcje CD które przerabiam na FLAC oraz WAV.

Colorfly C10 do rozważenia

Zastanawiam się też nad tym odtwarzaczem Cowon Plenue D

Najlepiej wybierz się gdzieś i posłuchaj tych sprzętów. Też dużo czytałem i miałem masę wątpliwości, przy odsłuchu sprawa była ewidentna w ciągu 5 minut, a AK70 wylądował w mojej kieszeni ;) Jakie słuchawki chcesz tym napędzać?

Jeśli chcesz maksymalną jakość dźwięku, to żaden z powyższych. Koniecznie posluchaj HiFiMANa - minimum funkcjonalności, design ruskiej latarki i dźwięk jak z wysokiej klasy setu stereo

https://sklep.rms.pl/hifiman-hm-650-hm650-audiofilski-odtwarzacz-przenosny-hi-end-flac-wav-ogg-mp3

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.