Skocz do zawartości
IGNORED

Czy warto kupić?

Jakub Pers

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo lepszy tweeter Morela, a możliwości basu mogą być podobne lub nawet większe.

Masz tam telefon, więc spróbuj poznać szczegóły. Na pierwszy rzut oka, wygląda , że warto.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Sporo lepszy tweeter Morela, a możliwości basu mogą być podobne lub nawet większe.

Masz tam telefon, więc spróbuj poznać szczegóły. Na pierwszy rzut oka, wygląda , że warto.

Kontaktowałem się tylko jakie szczegóły mam pytać, spzredawca porponuję że moge kupic i w razie gdyby mi się nie podobało to moge odesłać

Kontaktowałem się tylko jakie szczegóły mam pytać, spzredawca porponuję że moge kupic i w razie gdyby mi się nie podobało to moge odesłać

to proponowałbym takie właśnie rozwiązanie..

dopóki nie posłuchasz ich u siebie to niczego się nie dowiesz tak naprawdę...

Jeśli jest taka możliwość a naprawdę masz "receptę", to ryzyko jest wielkości kosztów zwrotu.

A pytać można o samego Morela, okablowanie czy strojenie, bo nie wiadomo, czy ma np. pomiary.

Ale odsłuch byłby najlepszym rozwiązaniem.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Jeśli jest taka możliwość a naprawdę masz "receptę", to ryzyko jest wielkości kosztów zwrotu.

A pytać można o samego Morela, okablowanie czy strojenie, bo nie wiadomo, czy ma np. pomiary.

Ale odsłuch byłby najlepszym rozwiązaniem.

To tak pewnie zrobię, cena konkurencyjna jeśli dobrze zagrają:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.