Skocz do zawartości
IGNORED

Płyty w Media Markt

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem i w dodatku barany pominęli kilka kawalków z całej sesji i dodali tylko 3 bonusy, a powinno być bodaj w sumie 6 bonusów.

Brakuje "Coś dzieje się w mej biednej głowie" "Nasza muzyka wzbudza strach" i "Pierwsza czytanka dla Janka"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ciekawa sprawa z tym Media Markt. Teoretycznie jest teraz promocja majówka kod promocyjny IP4B82 dostępny zarówno na stronie MM jak i newsletterze którego dostałem. Pomyślałem kupię sobie King Crimson Lizard na 200g winylu a co 25% rabaty to jest coś. Dodałem płytę do koszyka sprawdzam kod rabatowy a tu komunikat kod rabatowy nie poprawny albo nie istnieje. Promocja od 01.00 1.05.2013 do 23.59 3.05.2013r. teraz jest 21.45 i niestety nic z tego.

To po co robić takie promocje :(

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Oczywiście nie mówię, że mam Roentgena w oczach i przez okładkę widziałem.

Szwagra próbuję zarazić winylem, kupił raptem 4 płyty i wszystkie po wuju...

No nic, czujnym trzeba być i tyle. Paragon zawsze pod ręką.

• 1 miesiąc później...

Właśnie wróciłem z MM Matarnia w Gd. - przecenili niektóre LP.

Kupiłem Glacier A sunny place for shady people, 2 x LP za 10 złotych. Przyjemna muzyczka. Przecena dotyczy kilku, może kilkunastu nieco niszowych wydawnictw.

W MM w Bydgoszczy na ul. Jagiellońskiej bardzo duży wybór płyt (większy niż w Matarni) ale niestety mało promocji i drogo. W rozsądnej cenie - ok. 50 PLN - YES, Doors, Neil Young (ale nie każdy) i jeszcze kilka polskich płyt. Ceny ok. 20 zł wyższe niż w sklepach wysyłkowych, no ale jak policzysz za wysyłkę, to niby wychodzi tak samo. Dużo ludzi stoi przy analogach - widać jest zainteresowanie.

Jest coś ciekawego w MM w Chyloni? Wprawdzie mam blisko ale leń ciągle mi powtarza nie jedź tam. ;)

Troche tego jest ale sam musiałbys pogmerac, bo w sumie każdy ma inny gust :)

We stand in the Atlantic
We become panoramic

w mm Bielsko-Biała wymiana otwartego winyla odpada!podobno mieli jakąś akcję ostatnio z klientem i już po ściągnięciu foli z winyla nie można zwrócić..więc jeśli okaże się jakaś wada jesteśmy w czarnej d...e..

ale z tygodnia na tydzień przybywa płyt!jest już w czym wybierać nawet w cenie 59zł

Wczoraj byłem wieczorem w Chyloni. Na trzy zakupione płyty dwie do zwrotu. Jedna krzywa aż bałem się o wkładkę 440mla a druga miała na wysokości pierwszego utworu niedoróbkę. Wybrakowanie. Krzywa była Stasia Sojki W hołdzie mistrzowi. Szkoda mi tej płyty, fajnie zaczęło się słuchać a ta z niedoróbką Roda Stewarda. Co ciekawe, obie ostatnie ale zafoliowane oryginalnie. Oczywiście ze zwrotem nie było najmniejszego problemu, zdziwiłem się że gostek nawet nie sprawdził co zwracam, wszak mogłem podłożyć inne płyty do opakowania.

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Mam Soykę na vimylu i niestety też lekko foluje . Na szczęście minimalnie.To bardzo dobrze zrealizowany projekt. Szkoda tylko ,że przy tak wysokiej cenie rózni się uboższa grafika od wersji cd-(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.