Skocz do zawartości
IGNORED

zmiana wzmacniacza pod B&W 685 S2 ?

artur 1984 waw

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie. obecnie B&W 685 S2 używam z Marantz PM 5005. Zestaw gra w gabinecie - pomieszczenie nieduże z 9m2. Kolumny stoją na standach ok. 2,5 m od siebie. Zestaw "robi" jako stereo z komputera i plumkające radio z odtwarzacza Yamahy, który został mi po Pianocrafcie. Myślałem o wymianie wznacniacza na coś lepszego, ale bez ciśnienia. W oko wpadł mi NAD C16BEE po modyfikacji Muda44. Pytanie czy warto ?

https://www.audiostereo.pl/topic/138631-zmiana-wzmacniacza-pod-bw-685-s2/

Warto. B&W fajnie gra z NAD.

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Będzie pewnie jeszcze bardziej przejrzyście i też bez środka;

nawet @muda44 nie da rady zmienić charakteru B&W ...ale kompinuj Pan, kompinuj ..;-)

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Hej.

Jak najbardziej polecam. Mocowo fajnie wypadają, brzmienie też fajnie duża głębia fajna scena. Wdzięczne urządzenia. Według mnie spoko to razem zagra.

Pozdrawiam,

Grzegorz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.