Skocz do zawartości
IGNORED

podatek VAT czynnikiem kryminogennym

Zombywoof

Rekomendowane odpowiedzi

czyli dalej NIC niedouku.Belkocik codzienny.

zachodzi pytanie jak dlugo tak mozesz pisac o NICZYM..Mozesz sprobowac jednak odwaznie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najlepsze jest to:

"Prokurator badająca ten przekręt kilka tygodni temu zrezygnowała z prowadzenia śledztwa i poprosiła o dobrowolną degradację."

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

podaj proszę przykład dla punktu 1 oraz 2 aby czymś merytorycznym poprzeć swoją wypowiedź inaczej jest to tylko i wyłącznie bełkot frustrata który siedzi przed kompem i wyzywa innych gdy sam nic nie umie.

t9

czyli dalej NIC niedouku.Belkocik codzienny.

zachodzi pytanie jak dlugo tak mozesz pisac o NICZYM..Mozesz sprobowac jednak odwaznie

Ukryta Zawartość

sprobuj jeszcze raz.Ale po dluzszym namysle.

Ukryta Zawartość

podaj proszę przykład dla punktu 1 oraz 2 aby czymś merytorycznym poparł swoją wypowiedź inaczej jest to tylko i wyłącznie bełkot frustrata który siedzi przed kompem i wyzywa innych gdy sam nic nie umie.

Ależ proszę.

Ad.1.

Zarzucasz wybitnym postaciom miernote

Ordynarne kłamstwo, nigdzie nic takiego nie napisałem, tym bardziej w liczbie mnogiej - Kopernik był tylko jeden AFAIR. Podałem jedynie powszechnie znane fakty nt. błędów bądź ograniczeń w publikowanych teoriach oraz zwróciłem uwagę na brak dokonań w konkretnej dziedzinie, co nie jest żadną miernotą tylko normą (Oczywiście są wyjątki od reguły, np. MacGyver czy Chuck Norris ;-)

Ad.2.

gdzie mogą twoje dzieła przeczytać?

Atak personalny, typowy dla internetowych bleferów jak się ich parę razy publicznie przeczołga przy użyciu celnej riposty. Najpierw rzuciłeś durną uwagę nt. ocieplenia klimatu. Jak dostałeś odpór wyciągnąłeś Kopernika - nieudolna argumentacja ad verecundiam bez związku z pierwotnym tematem. Potem zacząłeś manipulować samą teorią Kopernika wymyślając jakąś "kolistość" i na tej podstawie fantazjując - próba przemycenia fałszywego założenia, równie nieudolna jak poprzednia. Po kolejnej kontrze zorientowałeś się że skakanie z tematu na temat to droga donikąd i przeszedłeś do ad personam, tradycyjnie w prostacki sposób żądając dowodów choć samemu nie zwykłeś niczego udowadniać.

Ad.2.

Atak personalny, typowy dla internetowych bleferów jak się ich parę razy publicznie przeczołga przy użyciu celnej riposty. Najpierw rzuciłeś durną uwagę nt. ocieplenia klimatu. Jak dostałeś odpór wyciągnąłeś Kopernika - nieudolna argumentacja ad verecundiam bez związku z pierwotnym tematem. Potem zacząłeś manipulować samą teorią Kopernika wymyślając jakąś "kolistość" i na tej podstawie fantazjując - próba przemycenia fałszywego założenia, równie nieudolna jak poprzednia. Po kolejnej kontrze zorientowałeś się że skakanie z tematu na temat to droga donikąd i przeszedłeś do ad personam, tradycyjnie w prostacki sposób żądając dowodów choć samemu nie zwykłeś niczego udowadniać.

I dlatego dziwię się, że jeszcze z nim dyskutujecie:-)

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

z big.

cytuję

"no cóż, wybitnym przyrodnikiem zdaje się Kopernik TEŻ nie był".

tym też sugerujesz że i w innej dziedzinie nie był wybitny, czyli mierny.

Lekarz. Administrator. Kartograf. Malarz. Astronom. Prawdopodobnie popijał herbatkę z Michałem Aniołem.

zmienił losy Świata.Prawdziwy człowiek renesansu. A ty że jego teoria heliocentryczna jest pomyłka.

napisałeś? napisałeś.wiec o kłamstwie z mojej strony niw ma mowy.

gdy ktoś takie rzeczy pisze o Koperniku to zakładam że ma własny bogaty dorobek naukowy. Po prostu o to zapytałem a nie manipuluje. Do ataku personalnego też nie doszło. to że brak ci tu argumentu nie znaczy że Cię zaatakowałem. Nie miałem takiego zamiaru. Postawiłem teze.Rozumiem że nie masz osiągnięć na polu naukowym więc wyglądasz na typowego internetowego buca który siedzi przed kompem drapie się po jajach i obraża innych.

to nie manipulacja a ocena twoich zachowań/wpisów.

według mnie.

A mój argument odnośnie klimatu to nie moje wypociny a naukowców z US of A.

A twój argument że z lat 70tych jest niedorzeczny.

ps. ordynarne....za dużo faktu oraz podobnych gazet czytasz. to typowy przymiotnik z faktu itp. aby zrobić sztuczny tłok.

Co w tym zabawnego? Prezydent ma prawo apelować do rządu o reformę prawa. Tak samo jak obywatele i grupy obywateli. A co Ty i Twoja grupa zrobiliście w tej sprawie? Byłeś u posła w Twoim obwodzie, demonstrowałeś, podpaliłeś się?

Podpal się pierwszy! Hehehehehehe

Prawie 150 miliardów euro - tyle dochodów z tytułu podatku VAT straciły kraje Unii Europejskiej w 2016 roku. Komisja Europejska poinformowała,

O to to!

O to to!

a co toto .I co z tego niemoto.Jak widac dotyczy to WSZSTKICH bo taka jest specyfika tego podatku.I jego skala..Naucz sie poczytaj i przybadz,

w . miedzyczasie europa zzarła 32 tony narkotykow.tez bedziesz TOTO niemoto.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.