Skocz do zawartości
IGNORED

strumieniowiec do spotify, tidal

sul76

Rekomendowane odpowiedzi

A’propos tego Teac’a:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja posiadam Node 2. Bardzo fajny sprzęt.

Ale

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) właśnie pojawiła się nowa wersja sprzętowa (Node Gen 2i) z AirPlay 2 ...

Ukryta Zawartość

A’propos tego Teac’a:

Ukryta Zawartość

Nie czytaj komiksów, jesli już to opinii użytkowników lub sam posłuchaj.

Ukryta Zawartość

Miałem dac UD-501. NT503 jest jeszcze lepszy i ma funkcje sieciowe. To kawał sprzętu. Żeby miał ekran na którym są wyświetlane podstawowe rzeczy i mozna go było obsługiwać rownież z pilota dawno bym go kupił.

?👈

Tak mam zaznaczone Hi-Fi i jestem świadom, że znana powinna nastąpić od kolejnego utworu.

Jestem też powiem że problem nie leży po stronie sprzętu- porównywałem te same utwory na tym samym sprzęcie z Tidal, Spotyfi i pamięć wewnętrznej (flac).

A’propos tego Teac’a:

Ukryta Zawartość

Ta strona nie ma zbyt wiele wspólnego z obiektywizmem. Promuje pewne marki, po innych jedzie jak po burych sukach. Czasem można odnieść wrażenie, że recenzenci opisują sprzęty nawet nie mając z nimi bezpośredniego kontaktu.

Mam ten przetwornik i sporo mogę o nim powiedzieć. Brzmienie bardzo dobrze poukładane. Dźwięk o dużej "masie". Bardzo fajne barwy. Nie "pędzi" na siłę przed siebie, raczej czaruje barwą i wypełnieniem. Zachowuje przy tym detaliczność na naprawdę niezłym poziomie. Obsługa Tidal poprzez aplikację BubbleUPnP. Działa bardzo stabilnie. Bezproblemowa współpraca z dyskami sieciowymi,. Bardzo fajny jako przedwzmacniacz. Jeśli jeszcze wam mało.

Ogólnie jak mi znajdziesz lepszy kombajn w porównywalnej cenie, będę bardzo, bardzo zaskoczony

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Dzień dobry,

mam pytanie d doświadczonych forumowiczów - chciałabym nabyć odtwarzacz sieciowy Denon. Mam obecnie wzmacniacz Denon PMA-720AE i zastanawiam się nad odtwarzaczem sieciowym Denon dnp-800NE albo dnp-720AE. Odtwarzacza używać będę głównie do odtwarzania stacji radiowych w internecie, czasem plików z iphone. Który z tych dwóch modeli byłby lepszy dla moich potrzeb? Czym różnią się te modele? Czy warto dopłacić do nowszego czy też nie ma znaczącej różnicy?

Z góry dziękuję za pomoc

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.