Skocz do zawartości
IGNORED

Heco mythos 300 w połączeniu z taga hta 25b?

fanatykmazda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wiem że doszły już do mnie kolumny heco mythos w zestawie ale że jako jestem jeszcze poza granicami kraju. Stąd wpadł mi pomysł by jego mythos 300 wziąć do sypialni. Ale że jako brak mi jakiegokolwiek wzmacniacza pomyślalem właśnie że może da się je połączyć wraz z wzmacniaczem lampowym.

Gdzieś czytalem recenzje właśnie tego

TAGA HARMONY HTA-25B. I były całkiem pozytywne jak na te cenę.

Stąd prośba do was czy jest sens w ogóle takiej opcji czy jednak szukać czegoś innego?

Sypialnia ma około 12m2 raczej będzie do cichego słuchania. Dziękuję za odpowiedźi.

Raczej by grały dość neutralnie.

Nie podbijaly żadnego pasma za bardzo.

Bas by był szybki.

Tak by za mocno głośności nie rozkręcać a grało to dość żywiołowo. Nie wiem tylko czy takie wzmacniacze ale do tego sprawdza.

Dopiero się ucze słuchać.

Mam też klipschy b2.

No patrzę i patrzę.

Nie zakładałem aż tak wysokiego budżetu.

Tym bardziej że tage można było dostać dużo poniżej tysiąca.

Ale skoro nie poleciliscie tego rozumiem że to była zła droga.

W takim razie muszę zwiększyć budżet i po uzgodnieniu z moja druga połowa usuplam coś do max do 3tys.

Spójrz jeszcze na Cambridge Audio CXA 60 - brzmienie w miare neutralne z tendencją do lekkiego rozjaśniania.

W razie potrzeby odsłuchania mogę ci udostępnić do odsłuchu domowego.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.