Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, audiofan01 napisał:

No tak wszystko jasne, 3 min. skrót plus komentarze i mamy opinię

Oczywiście, zwłaszcza że moja opinia jest identyczna jak Wasza. Nie masz się już do czego dopierdalać?

2 godziny temu, audiofan01 napisał:

czy Ty w ogóle oglądasz mecze w całości, masz canal+ ?

Czasem oglądam w całości w necie. Ćwierćfinał oglądałem i napisałem po nim o swoich obawach. Jednak miałem nadzieję, że jednak mój sen okaże się proroczy...niestety...to by było za piękne. 😉

6 minut temu, soundchaser napisał:

Oczywiście, zwłaszcza że moja opinia jest identyczna jak Wasza. Nie masz się już do czego dopierdalać?

Czasem oglądam w całości w necie. Ćwierćfinał oglądałem i napisałem po nim o swoich obawach. Jednak miałem nadzieję, że jednak mój sen okaże się proroczy...niestety...to by było za piękne. 😉

teraz na poważnie, gdzie ogladasz na żywo w necie? podaj jakiś link, proszę, bo ja tylko ze względu na WTA kupuję canal+ i trochę mnie to wkurza

54 minutes ago, audiofan01 said:

teraz na poważnie, gdzie ogladasz na żywo w necie? podaj jakiś link, proszę, bo ja tylko ze względu na WTA kupuję canal+ i trochę mnie to wkurza

Polecam abonament WTA TV :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, audiofan01 napisał:

Np. tutaj:

Ukryta Zawartość

Mało komfortowe oglądanie - trzeba wykazać się sporą cierpliwością zamykając co chwila wyskakujące okienka i strony, no i czasem trudno wejść więc trzeba próbować bliźniacze linki.

Ukryta Zawartość

6 godzin temu, soundchaser napisał:

Chodzi o to, że jakieś trybiki przestały działać w jak dotąd dobrze naoliwionej maszynie. 
Jeśli obecny sztab nie potrafi sobie z tym poradzić, to czas na zmiany.

Zacząłbym od zmiany oleju 😉

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Np. tutaj:

Ukryta Zawartość

Mało komfortowe oglądanie - trzeba wykazać się sporą cierpliwością zamykając co chwila wyskakujące okienka i strony, no i czasem trudno wejść więc trzeba próbować bliźniacze linki.

W takim razie to nie dla mnie, wolę zapłacić i oglądać po ludzku na TV.

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, pit66 napisał:

Polecam abonament WTA TV :

Ukryta Zawartość

Da się w przyzwoitej jakości oglądać na TV?

34 zł / m-c to drogo, canal+ jak się kupi z góry na 3 m-ce jest lepiej i jest kupę innych rzeczy, seriale, filmy itp.

Generalnie to kosztowne jest że kibica, teraz jeszcze F1 na viaplay😏

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez audiofan01
34 minutes ago, audiofan01 said:

Da się w przyzwoitej jakości oglądać na TV?

34 zł / m-c to drogo, canal+ jak się kupi z góry na 3 m-ce jest lepiej i jest kupę innych rzeczy, seriale, filmy itp.

Generalnie to kosztowne jest że kibica, teraz jeszcze F1 na viaplay😏

Ja oglądam na tablecie albo na kompie. Mam tam wszystkie mecze i pelne powtorki  oprocz GS.  Nie jestem w stanie ogladac tej nedzy w rodzimym tv. Przecierz tam pokazuja 2 mecze na krzyż. Chyba że oglądasz tylko Igę.

Godzinę temu, pit66 napisał:

Ja oglądam na tablecie albo na kompie. Mam tam wszystkie mecze i pelne powtorki  oprocz GS.  Nie jestem w stanie ogladac tej nedzy w rodzimym tv. Przecierz tam pokazuja 2 mecze na krzyż. Chyba że oglądasz tylko Igę.

Oglądam na tyle na ile mam czas, Iga zawsze, inne też są wybrane i od czasu do czasu też oglądam

20 godzin temu, audiofan01 napisał:

Nie zdziwię się jak Iga wycofa się z Miami, żeby jakiś reset zrobić.a.

Bez przesady, jaki reset. Albo gramy, albo obrażamy się. Nabawi się komplesów i będzie zaczynć od początku. Jak Osaka.  

14 godzin temu, soundchaser napisał:

Chodzi o to, że jakieś trybiki przestały działać w jak dotąd dobrze naoliwionej maszynie. 
Jeśli obecny sztab nie potrafi sobie z tym poradzić, to czas na zmiany.

Ta maszyna ma 21lat, jedynkę w WTA i sztab nic na to nie poradzi. Sztab jest bezradny.

Serwis, taktyka gry, GRA PRZY SIATCE, smecze...

Albo jesteśmy zapatrzeni w Nadala (kujawiaczki w czasie losowawia), albo chcemy być Nadalem na korcie.

Edytowane przez YunnanTEA
Ta maszyna ma 21lat, jedynkę w WTA i sztab nic na to nie poradzi. Sztab jest bezradny.
Serwis, taktyka gry, GRA PRZY SIATCE, smecze...
Albo jesteśmy zapatrzeni w Nadala (kujawiaczki w czasie losowawia), albo chcemy być Nadalem na korcie.

Może specjalizację ekspert zacznij od nauki liczenia. Kiedy ktoś „broni” punktów WTA 1000 to nawet osiągnięcie SF oznacza stratę ponad 60%. Granie z urazem, który może się rozwinąć zmniejsza prawdopodobieństwo wygrania 3-4 meczów pod rząd. Pewności siebie nie buduje gra z urazem bo jak uraz się pogłębi to po wyleczeniu trzeba będzie grać trochę ostrożniej bo może znowu uraz się odnowi i tak dalej. I to wszystko dla 200-400 pkt. o których nikt nie będzie pamiętał pod koniec sezonu.
Znamienny jest przykład Fernandez - tatulo zmusił ją do zagrania QF Garossa mimo, że ledwo chodziła - do SF i tak nie weszła, potem nie grała wiele tygodni i do dziś nie może wyjść z dołka.
Ta gra "z urazem" to trochę z przymrużeniem oka. Zawsze jakaś wymówka się znajdzie.

Patrz niżej. Temat poruszony od 1 min. 20 sek. materiału. Iga prowadziła 4-0 a skończyło się na 6-3.

9 minut temu, dzarro napisał:

Temat poruszony od 1 min. 20 sek. materiału. Iga prowadziła 4-0 a skończyło się na 6-3.

Albo miała uraz, albo nie. Nikt tego nie wie na pewno. Bez urazu też można przecież wygrać 6:3, prowadząc 4:0, a nawet przegrać takiego seta.

7 godzin temu, soundchaser napisał:

Albo miała uraz, albo nie. Nikt tego nie wie na pewno. Bez urazu też można przecież wygrać 6:3, prowadząc 4:0, a nawet przegrać takiego seta.

Zdrowie jest jednym z głównych eliminatorów tych wszystkich dobrze zapowiadających się.  Tak z 9 na 10 przy próbie wejścia na szczyt.  Zawodowy tenis to prawdziwy rollercoaster wymagający jeżdżenia po całym świecie przez 10 miesięcy w roku.  Jakbyś miał tak pojeździć z zawodnikiem tylko w roli obserwatora po 3 miesiącach miałbyś dosyć.

Ci co się utrzymają też potem wypadają w większości przez kontuzje.  Radwańska spokojnie mogła by jeszcze grać.  

12 minut temu, Zbig napisał:

Zawodowy tenis to prawdziwy rollercoaster wymagający jeżdżenia po całym świecie przez 10 miesięcy w roku

Ale jaka kaska za to jest. 😉

12 minut temu, Zbig napisał:

Jakbyś miał tak pojeździć z zawodnikiem tylko w roli obserwatora po 3 miesiącach miałbyś dosyć.

Dałbym radę...nie przesadzaj. Nawet w tym wieku.
Cały rok jestem w ruchu - biegam, chodzę na siłownię,  jeżdżę rowerem non-stop, a latem robię często długie wycieczki, czy kilkudniowe wypady.
Latanie samolotami niby miałoby mnie męczyć?
Co Ty wymyślasz...

Godzinę temu, dzarro napisał:

Jeśli Iga się wykuruje na to Maiami to czeka ją „zaułek koszmarów” czyli „mordercze Jeleny w natarciu”.

Ukryta Zawartość

Tym razem z Rybą w tej samej ćwiartce, gdyby były pkt za Wimbledon to zawsze najszybciej w półfinale.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez audiofan01

Ryba zrobiła co trzeba. Moim zdaniem to wszystko precyzyjnie obmyślony plan Darii Ambramowicz. Ruskie się okładają do upadłego- a my wracamy do Stuttgartu i znowu zgarniamy dwie Porszawki. Saba dostaje depresji, Ryba idzie do monastyru. I pozamiatane.

A tak w ogóle - Saba po AO najpierw QF teraz F. Wg standardów, które stosujemy do Igi to chyba też jest „w dołku”.

Żeby tylko Ryba nie wygrała "sanszajdabul" bo jak elita zdobywczyń się  powiększy to i zeszłoroczny wyczyn Igi zblednie, pozostanie jej tylko status najmłodszej.

Żeby tylko Ryba nie wygrała "sanszajdabul" bo jak elita zdobywczyń się  powiększy to i zeszłoroczny wyczyn Igi zblednie, pozostanie jej tylko status najmłodszej.

Osobiście watpię czy dotrwa do QF - grała ciężkie mecze, była poklejona plastrami, wcześniej odpuściła Dubaj w trakcie.

Gdyby takie duble można było robić co rok - to już kilka razy ktoś by to zrobił. To samo ze streakiem - Saba ogólnie gra świetnie, ale 2 porażki są - a raptem przekroczyła połowę liczby meczów z serii Igi.

Iga chyba najpóźniej musi podjąć decyzję dziś. W pierwszych rundach rywalki ma słabe - więc drobny uraz może nie przeszkadzać. Wg mnie najgorszy wariant to rezygnacja w trakcie. Straty punktowe będą i tak duże - a strata czasu jeszcze większa.
Godzinę temu, audiofan01 napisał:

Sunshine Double to jedno, a jest jeszcze kwestia wygrania rok po roku.  W Indian Wells zdarzyło się to tylko raz Navratilowej, natomiast w Miami było takich przypadków 12.

4 godziny temu, dzarro napisał:

Saba ogólnie gra świetnie, ale 2 porażki są - a raptem przekroczyła połowę liczby meczów z serii Igi.

Wczorajszy finał pokazał jak na dłoni, że oceny jakoby uwolniła się od swoich słabości, są mocno przedwczesne.

4 godziny temu, dzarro napisał:

Osobiście watpię czy dotrwa do QF - grała ciężkie mecze, była poklejona plastrami, wcześniej odpuściła Dubaj w trakcie.

Miami jest ostatecznym weryfikatorem, kto jest prawdziwym maratończykiem - w 2,5 miesiąca szlem i trzy mastersy na trzech kontynentach.  Dlatego wcale się nie zdziwię, jak tym razem nie wygra ani Rybakina, ani Sabalenka, ani Świątek.

Na chwilę obecną widać cztery główne rozgrywające na ten rok - Iga, Aryna, Elena i Barbora (kolejność przypadkowa), jeżeli nic się nie przytrafi.

Opcja nr 5 to nagła eksplozja talentu np. u którejś z młodych Czeszek.

To Iga jednak zmienia ciuchy. Ciekawy ruch. Zamiast być jedną z wielu twarzy jakiegoś potentata - wiąże się z mniej znaną marka. Przynajmniej nie będzie nosić tych samych ciuchów co rywalki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.