Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, audiofan01 napisał:

Poza tym pisałeś o dwóch turniejach Europie, zapewnie nie wiedząc do jakich się zgłosił i w jakich są terminach. 

Nie wiem do jakich się zgłosił. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem...ze zrozumieniem. Ma grać w Bazylei i Paryżu, czy tylko w jednym z nich? A ja napisałem, że gdyby w Tokio grał dłużej, to przecież nie zdążyłby na pierwszy turniej w Europie.
Tak czy nie? Ciężko się z Tobą rozmawia gdy masz problemy logistyczne. 😉

12 minut temu, soundchaser napisał:

Nie wiem do jakich się zgłosił. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem...ze zrozumieniem. Ma grać w Bazylei i Paryżu, czy tylko w jednym z nich? A ja napisałem, że gdyby w Tokio grał dłużej, to przecież nie zdążyłby na pierwszy turniej w Europie.
Tak czy nie? Ciężko się z Tobą rozmawia gdy masz problemy logistyczne. 😉

Masz rację, zwracam honor. Przeoczyłem Twoje założenie, że miał nadzieję, że w Tokio zagra do końca (co podejrzewał też Zbig) ale nawet wtedy choć  do Bazylei teoretycznie by zdążył (więc to nie logistyka byłaby przeszkodą) ale konieczność odpoczynku przed znacznie ważniejszym Paryżem.

A problemy to mogę mieć co najwyżej logiczne a nie „logistyczne”😉

Edytowane przez audiofan01

Rune przegrał w Sztokholmie z Kecmanoviciem, więc Hubiemu nie odjedzie.  W Tokio odpadł też Ruud, ale Fritz, Paul i de Minaur nadal grają.  Wszyscy ww. są zgłoszeni do Bazylei, oprócz Paula, który gra w Wiedniu.

Reszta w wyścigu już się raczej nie liczy.  Gra idzie o to 8 miejsce, Rune go raczej nie utrzyma, bo od kilku miesięcy walczy z kontuzjami, gra beznadziejnie i nie ma kiedy się odbudować.

W dodatku z Bazylei Alcaraz, główny kandydat do zwycięstwa się wycofał.

Jak Hubi załapie się do Turynu i coś tam zwojuje to będzie można sparafrazować powiedzenie Milera, że tenistę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak kończy sezon

Edytowane przez audiofan01
W dniu 18.10.2023 o 13:44, soundchaser napisał:

Pewnie. Powinien najlepiej skreczować zaraz na początku meczu. Kaskę za pierwszą rundę przytulić i wracać do Europy.
Źle to rozegrał taktycznie. 😄

Może jeszcze na początku meczu myślał, że "... swędem" uda mu sie wejść do II rundy - "kaska" byłaby większa niż w I, ale się przeliczył ze swoimi możliwościami tego dnia.

Edytowane przez (nie)przecietniak

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

17 godzin temu, audiofan01 napisał:

W dodatku z Bazylei Alcaraz, główny kandydat do zwycięstwa się wycofał.

Jak Hubi załapie się do Turynu i coś tam zwojuje to będzie można sparafrazować powiedzenie Milera, że tenistę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak kończy sezon

Fritz dzisiaj odpadł w Tokio, teraz jeszcze Shelton musi pyknąć Paula a Karaczew de Minaura i wtedy wszystko w rękach Hubiego.

1 godzinę temu, Zbig napisał:

Fritz dzisiaj odpadł w Tokio, teraz jeszcze Shelton musi pyknąć Paula a Karaczew de Minaura i wtedy wszystko w rękach Hubiego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakby tak z Bazylei i Paryża połowę z 1500 pkt jakie jest do zgarnięcia ugrał🤔

Poza tym warto być przynajmniej rezerwowym, może w ostatniej chwili ktoś wypadnie.

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, audiofan01 napisał:

Jakby tak z Bazylei i Paryża połowę z 1500 pkt jakie jest do zgarnięcia ugrał

Jesteś niepoprawnym optymistą - dojście do półfinałów w obydwu turniejach daje 540 punktów i to już jest wg mnie mission impossible.

Od Holgera dzieli go 335 punktów i to jest minimum które musi ugrać.  Większym problemem może okazać się Fritz, który jest 225 punktów przez Hubim i może nie dać się dogonić.

Niemniej np. wygranie dwóch meczów w Bazylei i powtórzenie sukcesu sprzed dwóch lat w Paryżu (SF) to jest 450 punktów i wystarczy na 8 miejsce pod warunkiem że Fritz wygra maksymalnie po dwa mecze a Holger po jednym.  Takie gierki 🙂 

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Ojej...a jak mu się nie uda to co się stanie? Nic. Przynajmniej nie będziemy się znów denerwować

Zamniałeś dodać w swoim zwyczaju, że kaski nie będzie😀

40 minut temu, audiofan01 napisał:

Zamniałeś dodać w swoim zwyczaju, że kaski nie będzie😀

Kaskę to on zarabia nawet jak nie gra, np. na reklamach. Ale masz rację - im więcej masz, tym więcej chcesz mieć...więc żaden pieniądz nie śmierdzi.

Ogólnie bardzo ciasno się robi. Nawet 20. w Race, Cerundolo ma matematyczne szanse na wejście do ósemki. Tylko warunki z pogranicza cudu. On wygrywa dwa turnieje razem za 1500 pkt i nikt przed, a wszyscy przednim prawie nic.

Hubi wygrał ale Rune też, mimo że Kecmanovic miał go prawie na łopatkach bo prowadził w 2. secie z przełamaniem. „Prawie” zrobiło róźnicę. Wyścig trwa.

Hubi łatwo pyknął Struffa ale wszyscy jego konkurenci w wyścigu o Turyn też grają dalej tylko na razie rundę niżej, a ponieważ wszystkim trzem ciężko szło to jest nadzieja, że na nastepnej któryś się potknie.

19 godzin temu, Zbig napisał:

Padają jak muchy...  jeszcze tylko Holger i Hubi będzie miał czyste przedpole...

Na razie na tym przedpolu się wykłada. Stary "dobry" Hubi. Przegrywa 6:8 TB, w którym prowadził 6:3🤦‍♂️

1 godzinę temu, audiofan01 napisał:

Na razie na tym przedpolu się wykłada. Stary "dobry" Hubi. Przegrywa 6:8 TB, w którym prowadził 6:3🤦‍♂️

Cierpliwości... 😉

3 godziny temu, audiofan01 napisał:

Przegrywa 6:8 TB, w którym prowadził 6:3

Jak często dawniej bywało. Jednak różnica polega na tym, że ostatnio coraz rzadziej, a coraz częściej zaczyna wygrywać to, co powinien wygrać.

Rune wymęczył pófinał co oznacza, że Hubi nawet jak wygra turniej to go póki co nie wyprzedzi. Więc wszystko rozstrzygną dwa ostatnie turnieje, a pozostali też będą walczyć.

Iga nadal ma farta do losowań.  

Chyba nieco mniejszy do stylistów…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, dzarro napisał:

Chyba nieco mniejszy do stylistów…

Ukryta Zawartość

Wiem wiem, sukienka powinna być niebieska 😁

Ukryta Zawartość

Sabalence cycki odwrotnie zainstalowali? A Coco, w ogóle nie wzięła?

A tak trochę poważniej, to niezły stan przygotowań do finału.

371ef2abeadbb38195f93813d46ab95a.jpg
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.