Skocz do zawartości
IGNORED

czy gdzieś można wypożyczyć bluesounda node 2i?

Svawo

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka forumowicze, 
Próbuje jakoś odsłuchać noda 2i ale przyznam że straszny z tym problem.

Widzę że Poznań udziela się na forum więc zapytałem któregoś z Poznańskich Top Hifi to powiedzieli że na weekend tylko jak jestem z Poznania. 

Zadzwoniłem do internetowego Top Hifi obsługiwanego bodaj przez Wawe to powiedzieli mi to samo. Na dodatek powiedzieli że o cenie można rozmawiać jak już będę na 100%pewny że chce go kupić...

hm... nie jestem z żadnego z dużych miast więc chyba muszę zrezygnować z tego streamera - kończą mi się pomysły.

Ani nie wiem jak gra, ani za ile można go kupić .... Czy to teraz tak jest że klienci muszą się prosić sprzedających?

No chyba że będę chamski i kupie przez internet a potem oddam. I będą mieli nowy egzemplarz do wypożyczania... ale sam nie wiem...

No chyba że ktoś coś wie, albo ma jakiś inny rozsądny pomysł? Jakiś Amazon.de? coś z tych rzeczy?

Pozdrawiam, 
Sławek

21 minut temu, Svawo napisał:

No chyba że będę chamski i kupie przez internet a potem oddam

To nie jest chamstwo tylko Twoje prawo. Ktoś kto podejmuje się handlu w internecie takie akcje powinien mieć wkalkulowane w biznes, sklepy internetowe mają bardzo zredukowaną strukturę kosztów, więc jest to jakaś "sprawiedliwość", żeby choć trochę wyrównać szansę zwykłym sklepom. Poza tym nie możesz przecież kupować "kota w worku".

A nie możesz wypożyczyć na weekend za kaucją? Wyślą ci paczką w czwartek, ty odeślesz w poniedziałek i po sprawie.

Może wywołane do tablicy Top Hifi by się wypowiedziało na forum?

2 godziny temu, m4tech napisał:

To nie jest chamstwo tylko Twoje prawo

a jak źle coś rozpakuje i powiedzą że zniszczyłem opakowanie czy coś w ten deseń? 

35 minut temu, Allmr napisał:

A nie możesz wypożyczyć na weekend za kaucją? Wyślą ci paczką w czwartek, ty odeślesz w poniedziałek i po sprawie.

nawet sklep internetowy wypożycza tylko stacjonarnie :p

ale jeden Pan z Top HiFi mówi że na moim miejscu by kupil przez neta i w razie czego -np jak by mi się nie podobał - oddał do 2 tygodni ....

9 godzin temu, Svawo napisał:

ale jeden Pan z Top HiFi mówi że na moim miejscu by kupil przez neta i w razie czego -np jak by mi się nie podobał - oddał do 2 tygodni ....

Ja bym tak zrobił na Twoim miejscu.

Sprawdź jeszcze wiadomość na priv.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Gdybyś napisał, że szukasz nowego stereo i masz do wydania 20tys. branża prześcigała by się w odpowiedziach i ofertach.
A tak ....
Nigdy nie mów ile masz do wydania, nigdy! Bo ci wcisną badziewie.

W tym przypadku, zrób sobie zestaw za 30 tys i wyślij maile do sklepów z prośbą o ofertę. Nie ma bata żebyś zapłacił więcej niż 20
12 godzin temu, Allmr napisał:

Gdybyś napisał, że szukasz nowego stereo i masz do wydania 20tys. branża prześcigała by się w odpowiedziach i ofertach.

A tak ....

akurat zastanawiałem się ostatnio dość często nad proaciem response 2d ... ale jak ma to tak wyglądać, to na starcie zaczynam mieć wątpliwości czy o nie wogóle pytać...  takich kolumn nie kupuje się jak sądze po samym odsłuchu w salonie, przynajmniej nie przy naszych pensjach :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.