Skocz do zawartości
IGNORED

zamówienie na kwarc

Rambo

Rekomendowane odpowiedzi

szybko sprawnie zwiezle i na temat :D

Ciesze sie ze zamowienie sie udalo. Prawie wszystkie listy wyslalem. Zostalo jeszcze kilka osob m.in z w-wy

i biedny peter daniel z kanady. Nadal mysle jak mu to przeslac :( pewnie poleconym poleca...

Piotrek608, 2 Sty 2008, 13:22

>No cos tam po cichu klecę ale to sprawa która sie urodzi w 2 połowie 2008roku po wakacjach.

To zacznij juz chodzic za zlobkiem bo coraz wieksze kolejki. U mnie w okolicy na ten rok jest nadal 150 osob oczekujacych...

A jak bedzie mialo na imie moze chociaz to zdradzisz?

Ciesze sie ze podochodzily i jednoczesnie chcialem przeprosic tych ktorym poczta powgniatala kwarce. Staralem sie zabezpieczyc jak tylko moglem ale jak widac stempel PP nikogo nie oszczedzi :(

nastepnym razem trzeba przykleic kwarc w kopercie zeby nie znalazl sie pod znaczkiem :)

• 1 miesiąc później...

Mam na zbyciu 10sztuk - kwarce po 39zł zamawiałem tylko 20 sztuk i tyle wyszło z Vatem

QM-490-P1GM07G 16.934400MHz.> Stab. Temp (-10do+60)5ppm.> Poj.Obciązenia CL30pF.> Starzenie 1ppm/rok

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Witam ponownie ..ogłoszenie powyzsze jest juz nieaktualne obecnie zostala mi tylko jedna sztuka z nowego zamowienia ale koszt wyszedł wyzszy bo zamawiałem tylko 10 sztuk.

• 3 tygodnie później...

witam,

mam kilka więcej kwarców 11,2896MHz z Omigu.

Symbol QM490P1HM07G.

Oddam po 25pln plus wysyłka (lub odbiór w stolicy).

Chętnych proszę o PW.

Pozdrowienia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...

Mam jeszcze 4 sztuki 16,9344 z omigu te cudne własnie...niestety kupowałem tylko 10 sztuk i cena jest dośc spora wyszło po 37,50 za sztuke jakby ktos był zainteresowany w takiej cenie to z poczta wyjdzie az 43zł polecony priorytet.Piszcie na P.W

• 5 tygodni później...

Napisałem do Omigu.Oferta przedstawia się następująco:QM-490-P1GM07G 16.9344 MHz

1-3 szt cena sprzedaży netto-42,91 zł/szt+22% VAT

4-6 szt cena sprzedaży netto-24,52 zł/szt+22% VAT

7-9 szt cena sprzedaży netto-18,39 zł/szt+22% VAT

10-19 szt cena sprzedaży netto-15,32 zł/szt+22% VAT

2. Termin realizacji 4 tygodnie od potwierdzenia warunków.Oferta ważna 30 dni.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.