Skocz do zawartości
IGNORED

Rozwój duchowy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...

Widać, że go duch św. opuścił 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nie wiem czemu, ale biogram magika i pioniera mi tu pasuje.

Jacques Mayol to pierwowzór postaci z filmu Luca Besson "Wielki błękit" ("Le Grand Bleu").

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• 2 tygodnie później...

TomekL3 

Ten blog, gdzie pisze "Anna Architektura"  w co miesięcznych wpisach, jest nieco inspirujący, ale jakby zbyt dziwny (dla mnie).

O ośrodkach wiedzy (Rzym), władzy (Waszyngton) i pieniądza (Londyn) i przemianach wokół nich wpis autorki dla mnie nadal jest niezrozumiały, ale coś w nim jest takiego, co pozwala na uproszczenie, uładzenie i ogarnięcie przyspieszającego, zwłaszcza w tym roku, chaosu wydarzeń. Jakoś zbyt wiele absurdu czułem od marca 2020 , a zwłaszcza w lato 2022 - no a teraz jednak trochę mniej tego absurdu.

Pozdrawiam !

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

TomekL3 
Ten blog, gdzie pisze "Anna Architektura"  w co miesięcznych wpisach, jest nieco inspirujący, ale jakby zbyt dziwny (dla mnie).
O ośrodkach wiedzy (Rzym), władzy (Waszyngton) i pieniądza (Londyn) i przemianach wokół nich wpis autorki dla mnie nadal jest niezrozumiały, ale coś w nim jest takiego, co pozwala na uproszczenie, uładzenie i ogarnięcie przyspieszającego, zwłaszcza w tym roku, chaosu wydarzeń. Jakoś zbyt wiele absurdu czułem od marca 2020 , a zwłaszcza w lato 2022 - no a teraz jednak trochę mniej tego absurdu.
Pozdrawiam !

Kluczem jest zrozumienie/poznanie co jest stawką w tej ,,grze,,.
Są nią energie niskich wibracji, które emitujemy będąc, ogólnie nazwę, w ,,lęku,,.

I taką ,,lękową,, rzeczywistość poprzez sprytną manipulację z tylnego fotel sami generujemy.

Przez naszą nieświadomość kim jesteśmy
staliśmy się zwierzętami hodowlanymi do produkcji tej energii.

Jednakże hodowcy mają problem. Wiedzą, że wibracja Ziemi wzrasta i za chwilę ludzkość się ponownie( kiedyś była świadoma) przebudzi.
Zmiana naszej świadomości jest nieunikniona.

Próbuje się spowolnić ten proces poprzez totalne bombardowanie nas lękiem. Teraz jest próba przejęcia całkowitej kontroli poprzez wprowadzanie wszelkich ograniczeń. Jeżeli to się nie uda to hodowcy wydoją z nas ile się da i opuszczą Ziemię wraz z częścią hodowli, tej będącej w lęku i nieświadomości.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.