Skocz do zawartości
IGNORED

Rozwój duchowy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Lato to dobra pora na obserwację poranków. Poranki nam trochę spowszedniały, ale czy nie są genialne?

Tak jak w tej piosence - są odrodzeniem się dnia. Każde odrodzenie to coś świeżego i niosącego ze sobą nadzieję.

Na kempingu lub pod namiotem można dobrze obserwować poranki.

Poranek wstał jak pierwszy poranek

Kos przemówił jak pierwszy ptak

Chwała za śpiew, chwała za poranek

Chwała za nie, świeżo wypływające ze świata

Słodkie deszcze nowej jesieni, osłonecznione z nieba

Jak pierwsza rosa na pierwszej trawie

Chwała za słodycz mokrego ogrodu

Wyrosłą w pełni tam, gdzie przechodzą Jego stopy

Moje jest światło słońca, mój jest poranek

Zrodzony z tego samego światła, którego grę widział Eden

Chwalcie z uniesieniem, chwalcie każdego ranka

Bożą rekreację nowego dnia

Poranek wstał jak pierwszy poranek

Kos przemówił jak pierwszy ptak

Chwała za śpiew, chwała za poranek

Chwała za nie, świeżo wypływające ze świata

• 3 tygodnie później...

Stąd wiele naszych kłopotów, że świadomie nie wchodzimy w interakcję z przestrzenią energetyczną, w tym astralem. Przez naszą ignorancję dajemy się doić z energii co po czasie przeradza się w chorobę i przedwczesną ,,śmierć,,.

22 godziny temu, TomekL3 napisał:

Stąd wiele naszych kłopotów, że świadomie nie wchodzimy w interakcję z przestrzenią energetyczną, w tym astralem. Przez naszą ignorancję dajemy się doić z energii co po czasie przeradza się w chorobę i przedwczesną ,,śmierć,,.

Ja to bym to trochę spłycił przez złe emocje wiele ludzi cierpi na choroby psychosomatyczne i nie trzeba tu żadnych astrali. Gdyby te istoty astralne ,dusze mogły by sobie swobodnie hasać po ziemi to  np. w takim Oświęcimiu nie dało by się żyć .Widocznie jakaś siła tym zarządza.

Ja to bym to trochę spłycił przez złe emocje wiele ludzi cierpi na choroby psychosomatyczne i nie trzeba tu żadnych astrali. Gdyby te istoty astralne ,dusze mogły by sobie swobodnie hasać po ziemi to  np. w takim Oświęcimiu nie dało by się żyć .Widocznie jakaś siła tym zarządza.

Jedno drugiemu nie przeszkadza. Epigenetyka, psychosomatyka, dokładnie tak jest. Problemem jest to, że poprzez manipulację doprowadzono do obecnego stanu, który wykorzystywany jest do produkcji energii niskich wibracji, którą potem wykorzystuje się do różnych celów. Kiedyś byliśmy bardziej świadomi.
czyli Ty też
przez te kilka lat przez które piszesz o tym wierzeniu nie dałeś rady sobie z tym poradzić?

Nie jestem w stanie zapobiec ingerencji. Nie wiem czy ktoś w ogóle jest, chyba że ma ,,wgląd,, do całej swojej istoty. Natomiast po fakcie z łatwością lokalizuję miejsca ingerencji i odpinam delikwenta.
Zawsze są jakieś objawy ingerencji, a to dziwne sny, paraliż senny, jakieś bóle w ciele gdzie wcześniej nie występowały, zmiany nastroju itp.
czyli Ty też
przez te kilka lat przez które piszesz o tym wierzeniu nie dałeś rady sobie z tym poradzić?

To nie jest wierzenie, tak się dzieje. Dobrze być tego świadomym i wchodzić w interakcję.
  • 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.