Skocz do zawartości
IGNORED

nowa wersja Volumio 2.657

dmj

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Ostatnia aktualizacja Volumio wywaliła mi możliwość sterowania głośnością, widzę że mixer hardware jest niedostępny.

Czy posiadacie wcześniejszą wersję tj 2.656 ?

Z góry dziękuje za pomoc,

Darek

https://www.audiostereo.pl/topic/147116-nowa-wersja-volumio-2657/
42 minuty temu, dmj napisał:

... Ostatnia aktualizacja Volumio wywaliła mi możliwość sterowania głośnością, widzę że mixer hardware jest niedostępny.

Zaktualizowałem przed chwilą

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )      a.thumb.JPG.a5affe94e5a6e5b9997e603846d69f1c.JPG    c.thumb.JPG.2c6e6453a5acbfdbb1314294b6b38401.JPG   

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No niestety u mnie z nakładką hifiberry pro plus to samo po powtórnym update do najnowszej wersji. Na ostatniej jaką mam i z jakiej zrobiony był obraz karty =  2.599 wszystko jest ok.

Darek

Sprawdziełm u źródła  i na volumio.org problem jest znany a zespół pracuje nad jego rozwiązaniem. Czemu jednak tylko u niektórych on się pojawia nie mam pojęcia. Mam Raspberry 4, sprawdzę jeszcze czy na 3 będzie to samo.

darek

W dniu 25.10.2019 o 12:28, dmj napisał:

Sprawdziełm u źródła  i na volumio.org problem jest znany a zespół pracuje nad jego rozwiązaniem. Czemu jednak tylko u niektórych on się pojawia nie mam pojęcia. Mam Raspberry 4, sprawdzę jeszcze czy na 3 będzie to samo.

darek

U mnie trochę inaczej, po każdym włączeniu Maliny, mixer hardware włączony, mimo, że za każdym razem go wyłączam...

Audio Physic Sitara25+WBA ThunderBird KT88EH+2x12AX7PSVane+2x12AX7GoldLion+Audioquest Type 2+, NuPrime DAC-9, Struss Analog Interconect rca-rca 1m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.