Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli to był fake news ? Kłamczuszku ! Wiesz na kogo masz głosować a nie myśleć .Tępy propagandzista !

do caleba

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czyli to był fake news ? Kłamczuszku ! Wiesz na kogo masz głosować a nie myśleć .Tępy propagandzista !

do caleba

To jest tylko podrzegacz . On z prawdziwym Polakiem ma tyle wspólnego co korsnawirus z pandemią .?

do caleba
Pewnie taki sam jak o marszałku senatu pseudonim koperta.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

1 minutę temu, caleb66 napisał:

PiS nie oklamywalby nas Polaków.

Ten argument mnie przekonał !

Czarna d..a to nick caleba .Chyba nieprzypadkowo .
Wojciech to Ty tęsknisz za tamtymi czasami i tamtymi praktykami a teraz jak dali kopa w dupe to płaczesz że ci wolność odbierają, nie każdy chce powrotu do tamtych czasów i nie każdy ma komusze korzenie są też Polacy.

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, soundchaser napisał:

Drugiego tak jaskrawego trolla robiącego sobie jaja jak ten caleb, nie ma i nie było na forum, a Wy z nim gadacie o poważnych sprawach...

Zgadzam się . Choć sam źem się wciągnąc dał . Nie nawidzę hien  i nie chodzi mi o zwierzęta .

chociaź ?

Edytowane przez Riczi75

To właśnie ty w swojej głupocie chcesz nasz cofnąć do PRL u .To ty "chcesz powrotu do tamtych czasów ".

do caleba

To nie jest hiena to głuptak .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

A ja tęsknię za prawdziwa opozycją, za strajkami i za paleniem opon. Jak PiS był w opozycji to wszystko to było. I teraz chcę, żeby to wróciło ;-).

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

A ja tęsknię za prawdziwa opozycją, za strajkami i za paleniem opon. Jak PiS był w opozycji to wszystko to było. I teraz chcę, żeby to wróciło ;-).

A ja tęsknię za wczasami w ośrodkach FWP z rodzicami. ?

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Palenie opon jest nieekologiczne .

O to im chodzi . Zaraz nas spacyfikują . Lepiej wziąść udzieł w wyborach i wspólnie wybrać coś ponad to faworyzowane 0

Edytowane przez Riczi75
No za Tuska to bylo nawet strzelali do protestujących a teraz olewaja i jak trzeba to policja przypilnuje tych mniej zadowolonych żeby naród wpierdola nie spuscil oj straszny ten pisowski reżim.

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, caleb66 napisał:

No za Tuska to bylo nawet strzelali do protestujących a teraz olewaja i jak trzeba to policja przypilnuje tych mniej zadowolonych żeby naród wpierdola nie spuscil oj straszny ten pisowski reżim.

https://www.google.com/amp/s/www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/posel-pis-ukryl-to-w-swoim-zyciorysie-strzelal-do-robotnikow/le243zk.amp

Chyba ci się Tusk z Kiszczakiem pomylił .Aż taką sklerozę masz ?
Wojciech imię też dobrze się nie kojarzy . Ale o to pretensji nie mam Ty nie wybierałes ale może masz drugie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.