Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, atmeg napisał:

Ty Kalasanty Ciaputko ja kiedyś slyszalem teorie że Kaczynscy to Zydzi sa ......

już nie wspomne na jakich ulotkach to czytalem ....drukowanych w Moskwie?

Ty mi tylko odpowiedz na moje pytanie. Co Ty mi tu o żydach i ulotkach wyskakujesz.

Jeśli wierzyć w Boga to wszyscy jesteśmy dzięki niemu nie tylko Kaczyński. A jeśli chodzi o Kaczyńskiego widać, że nawet Bogu nie wszystko wychodzi i bubel się zdarza.

dobra ten typ od Jazzu   ,W Iwaszkiewicz uparcie odmawia zapodania muzy .....

Spoko kol. iwaszkiewiczu ........

poszukam cos z muzy ......coś co nie porani ciebie .

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Ty mi tylko odpowiedz na moje pytanie. Co Ty mi tu o żydach i ulotkach wyskakujesz.

Jeśli wierzyć w Boga to wszyscy jesteśmy dzięki niemu nie tylko Kaczyński. A jeśli chodzi o Kaczyńskiego widać, że nawet Bogu nie wszystko wychodzi i bubel się zdarza.

Zdradze ci tajemnice wielką ,nie jestem ani za PISem ani za Bogiem ..........

2 minuty temu, atmeg napisał:

Czyli spierdal...laka od tematu który sam rzuciłeś. Typowe dla PiSu. Wytknąć palcem innych ale gdy się zostanie wskazanym ...

4 minuty temu, atmeg napisał:

Zdradze ci tajemnice wielką ,nie jestem ani za PISem ani za Bogiem ..........

Ja nie pytam za kim jesteś, tylko o pochodzenie domu Kaczyńskiego.

4 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Czyli spierdal...laka od tematu który sam rzuciłeś. Typowe dla PiSu. Wytknąć palcem innych ale gdy się zostanie wskazanym ...

dokladnie ,od zawsze spi..er..da..lam od pewnych klamstw .

i dlatego wiem dlaczego mylisz sie ?

wiem dlaczego nie spełni sie nic z tego co chcesz .....

nic na to nie poradzisz kolego.

Kalasanty Ciaputko aaa ,prywatnie życze tobie wszystkiego najlepszego ,aby sie okladalo w życiu .

ale tu poprostu bredzisz.

dobra  , muze musze jakas poszukac.

===============

mógłbym zapodać np. milano albo top one itp.....bo lubie ,jasne i oczywiste .......ale

mam taki kaprys zapodać To .....

Edytowane przez atmeg

w razie problemów z odtważaniem kliknąć należy na napis YUTUBE ,problemy znikna .:)

Bosze ,,,skąd ja ciemny człowiek słysze te nuty ,dlaczego?

dlaczego słucham ruskich malinek a po tym Paganiniego?:)

"głos z pod ziemi " bo ku,,rw,,,a to słyszysz i tyle w temacie . :)

22 minuty temu, atmeg napisał:
25 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

dokladnie ,od zawsze spi..er..da..lam od pewnych klamstw .

i dlatego wiem dlaczego mylisz sie ?

wiem dlaczego nie spełni sie nic z tego co chcesz .....

nic na to nie poradzisz kolego.

Kalasanty Ciaputko aaa ,prywatnie życze tobie wszystkiego najlepszego ,aby sie okladalo w życiu .

ale tu poprostu bredzisz.

Kiedy podałem jakieś kłamstwo?
Skąd przypuszczenie co myślę i teza że się mylę?
Nie wiesz czego chcę, nie możesz wiedzieć czy się spełni czy nie.
Też nic do Ciebie nie mam, jak do wielu innych nie tylko tu ale i w życiu nawet PiSowców ? .
Chciałbym żebyś był świadomy, że żaden rząd niczego mi nie dał. Nie dał nikomu bo rząd nic nie ma, może jedynie rozdać to ca zabrał innym i dać tym którym się nie należy.
Ja od nikogo nic nie chcę, wszystko co mam to moja praca. I za to że pracuję muszę oddawać zarobione pieniądze. Te pieniądze rząd rozdaje tym którzy nie pracują. Od tu mnie boli.

Godzinę temu, atmeg napisał:

Już wszystko zaczeło sie tobie mylić ,już niewiesz czy masz tu przyjaciół czy wrogów i co z tym zrobić nie wiesz.

Ale MI wiszisz , straciłeś swoją atrakcyjność .

Za to zyskałem gdzie indziej ??.

A z tymi chałupami, co tak przyzwoitym ludziom zazdrościsz... - wlep stodołę Szyszki. Pochichramy się wspólnie.

Lub ukradziony asfalt, złodziejki Szydło.

15 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Za to zyskałem gdzie indziej ??.

A z tymi chałupami, co tak przyzwoitym ludziom zazdrościsz... - wlep stodołę Szyszki. Pochichramy się wspólnie.

Lub ukradziony asfalt, złodziejki Szydło.

Bosze .....co do zysków ,to zyskiwaj wszedzie byle nie kosztem Polaków ......

widze ze nie pozbede sie ciebie  Matowniczku.

Bezlitosna Niusia - Bosze niusia nawet ja bredzac po pijaku nie wymyslilbym złodziejki asfaltu Szydło ....Co jest z tobą ?

Dobra ,niech Niusia wraca do zdrowia ,nie moja sprawa co z nim jest.....napierdzielił sie czyms chwilowo ,przejdzie mu .......

Bo chodz sie tu kluce z wieloma ludzmi to nie chce abyście mieli jakies problemy ,nie chce aby wam sie coś zlego stało ,taki jestem ......

ja jak przybredze to wiem po czym:) nie jetem dumny z tego....no ale tak bywa.

Ale chlopaki trzymajcie sie :) jakos ......do wyborów .....

Edytowane przez atmeg
6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Za życzenia - dziękuję ?.

Idę z pieskiem na spacer. Zabrać cię?

Tylko nie posiadam kolczatki...

Spoko ,kiedyś jak sie spotkamy to dam sobie załozyć te kolczatke .

Narazie dobrze że pies cie prowadzi na spacerze .Wracaj wypoczety z spaceru .

ja dokarmiam bezpanskiego kota ,ale sliczny jest z tym ze on niec hce brac mnie na spacery.

pewnie dlatego ze nie umiem łapać myszy w pysku swoim.

=================================

nie mam pojecia dlaczego pisze tu znaną myśl przez nielicznych ....każdy nosi cały swoj świat w swojej głowie .....

==================================================================

16 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Spokojnie... PiS już zakłada kaganiec sędziom, lekarzom czy pielęgniarkom. Za zdjęcie wylatują z roboty.
Na najbardziej niepokornych znajdzie się i kolczatka ?

Edytowane przez Kalasanty Ciaputko

jedyne co wymyka sie analizie to......tak ...Muzyka .........

ta słaba ,albo taneczna albo ta bardziej wyrachowana ,i tak to wszystko Muzyka ....

Nikt niewie poco i dlaczego istnieje Muzyka .

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Spokojnie... PiS już zakłada kaganiec sędziom, lekarzom czy pielęgniarkom. Za zdjęcie wylatują z roboty.
Na najbardziej niepokornych znajdzie się i kolczatka ?

Chrzanisz  , i tyle .

Za życzenia - dziękuję .

Idę z pieskiem na spacer. Zabrać cię?

Pamietaj, psy ktore duzo szczekaja, nie gryza

On nie potrzebuje ani kolczatki ani kaganca na pysk. To tylko takie upierdliwe ujadanie.

ty Ciaputko ,wykasowales swoj wpis  , potem ja wykasowałem swoj aby nie wyszło ze pisze do z dupy do sciany jakiejs .

nie obrazaj Kolegi naszego o nicku Iwaszkiewicz ......

3 minuty temu, xajas napisał:

Pamietaj, psy ktore duzo szczekaja, nie gryza emoji3.png

On nie potrzebuje ani kolczatki ani kaganca na pysk. To tylko takie upierdliwe ujadanie.

? ja tu nie ujadam na nikogo ....to wy chcecie mnie zjesc .......ale wychodzi inaczej ....

A Niusie pies wyprowadził na pole ,wróci za jakis czas:) oby wypoczety i zdrowy.

xajas -

Pszecawjem ?.

Atmeg to taki ratlerek z wyłupiastymi ślepiami. Wrzeszczy i jazgocze dookoła, ale w sumie - niegroźny. Choć smrodliwiec okropny.

Acz upierdliwy wielce, to fakt.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Pszeca wjem ?.

Atmeg to taki ratlerek z wyłupiastymi ślepiami. Wrzeszczy i jazgocze dookoła, ale w sumie - niegroźny.

Acz upierdliwy wielce, to fakt.

No pisalem ze wroci w formie ...

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Kidawa czeka na głosy takich inteligentow

Duda-marionetka natomiast czeka na głosy takich "inteligentów" jak szanowny kolega.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ech musze to napisać ...niusia -sprawdziles ile asfaltu ukradla Szydlo ....normalnie to bylo mistrzostwo swiata ,pobiles wszystkich.

za ten tekst masz u mnie dozgonna sympatie ?

a kiedyś Niusia miale ciebie za jakiegoś sztywniaka ........swiat sie zmienia :)

Edytowane przez atmeg
9 minut temu, atmeg napisał:

ty Ciaputko ,wykasowales swoj wpis  , potem ja wykasowałem swoj aby nie wyszło ze pisze do z dupy do sciany jakiejs .

nie obrazaj Kolegi naszego o nicku Iwaszkiewicz ......

10 minut temu, xajas napisał:

Pamietaj, psy ktore duzo szczekaja, nie gryza emoji3.png

? ja tu nie ujadam na nikogo ....to wy chcecie mnie zjesc .......ale wychodzi inaczej ....

A Niusie pies wyprowadził na pole ,wróci za jakis czas:) oby wypoczety i zdrowy.

Nigdy nie kasowałem żadnego mojego wpisu, edytowałem jedynie w celu zmiany "ą" na "om" ...
Nie insynuuj, że kogoś obrażam a już tym bardziej personalnie po nicku. To jest kłamstwo takie same jakie stosuje PiS.
Wmówić społeczeństwu, że ktoś coś...
Nie odpowiadasz na pytania, kłamiesz, wmawiasz że ktoś coś napisał...

Brzydzę się takim czymś...

6 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Nigdy nie kasowałem żadnego mojego wpisu, edytowałem jedynie w celu zmiany "ą" na "om" ...
Nie insynuuj, że kogoś obrażam a już tym bardziej personalnie po nicku. To jest kłamstwo takie same jakie stosuje PiS.
Wmówić społeczeństwu, że ktoś coś...
Nie odpowiadasz na pytania, kłamiesz, wmawiasz że ktoś coś napisał...

Brzydzę się takim czymś...

ok ,nie bede do tego wracał ,skrinów niemam wiec niema do czego wracac .

ok ,nie bede do tego wracał ,skrinów niemam wiec niema do czego wracac .

Nie mam dowodów ale wiem, że kradniesz...

Ale panie Kalasanty Ciaputko pozostawiles Pan jednak dowód na to że tak sie stało ....

Ale to nieważne bo mi nie chodzi o to że coś tam skasowałeś bo wielu ludzi tak robi .

Nie masz pojecia do kogo czesto kierujesz tu ubliżające wypowiedzi ,Tylko to chciałem tobie przekazać ,Nie rób tak .

======================================

kurde ,zauważylem że tu nikt nie protestuje przeciw muzie jaką daje ......:)

czas to zmienić :)

===========================================================

Ale panie Kalasanty Ciaputko pozostawiles Pan jednak dowód na to że tak sie stało ....

Ale to nieważne bo mi nie chodzi o to że coś tam skasowałeś bo wielu ludzi tak robi .

Nie masz pojecia do kogo czesto kierujesz tu ubliżające wypowiedzi ,Tylko to chciałem tobie przekazać ,Nie rób tak .

Proszę, pokaż mi ten dowód.
Do kogo ja kieruję ubliżające wypowiedzi? Pomijam te które są odpowiedzią na ubliżanie mnie.
I jak mam rozumieć, że nie mam pojęcia do kogo...? Nie strasz, tak uciszano w komunie...
Czyli co zwykłego Kowalskiego można ale już niezwykłego Kowalskiego to zacisnąć zęby?

2 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Proszę, pokaż mi ten dowód.
Do kogo ja kieruję ubliżające wypowiedzi? Pomijam te które są odpowiedzią na ubliżanie mnie.
I jak mam rozumieć, że nie mam pojęcia do kogo...? Nie strasz, tak uciszano w komunie...
Czyli co zwykłego Kowalskiego można ale już niezwykłego Kowalskiego to zacisnąć zęby?

zakonczylem rozmowe .

Kalasanty Ciaputko oczywiscie jestes tu nadal mile widziany w tym temacie ....

=======================================================

5 minut temu, atmeg napisał:

zakonczylem rozmowe .

Jeszcze nie rozpocząłeś rozmawiać.

Ale masz rację, wszyscy jesteśmy w tym bagnie. Może czas połączyć siły by wypłynąć?

Edytowane przez Kalasanty Ciaputko

no i Top One dosłownie weszli na top ale przyszly lata zmian politycznych i upadek promocji .

Byly to lata przemian politycznych w Polsce .

Grupa w nowych rynkowych realiach postanowila zrobic plyte taka bardziej dla ludu.

I zrobili jeszcze w podstawowym doskonałym składzie .

I to Był szał ,gdyby członkowie Top One byli uczciwie wynagrodzeni za sprzedane kasety byliby miliarderami ........

Numer z tej następnej płyty.te płyty dzieli w czasie około 4 lat.czyli debiutancka i ta .

tu inna grupa ,która po latach od Top One  miała to coś ,

skaner.

uwielbam to , i nie przeszkadza mi to słuchac muzy klasycznej ,to nie kłuci sie w niczym.

na koniec królowie zabaw lat 90tych  .....

absolutnie najlepszy zespół do tanca jaki był od lat 80tych do współczesnych

to cale towarzystwo nienawistników PISu złorzeczy a niem pojecia jak została załatwona :)

analizujcie ,powolujcie zagraniczne ekipy analizatorów aby wam powiedzieli dlaczego przegrywacie :)

najlepsze ekipy analizatorów  na swiecie nie powiedza dlaczego dziewczyno jestes taka i dlaczego odrzucasz.....choc to proste i kazdy wie dlacze4go ...

na koniec numer kultowy dla mnie .......boski .modle sie codziennie do tworcow tego numeru....

To jest to co kocham w muzie ,wolność wypowiedzi muzycznej .....

nie dziwi mnie że niewiecie oco chodzi ....no problem.

a słucham na tych chinskich planarach Takstara ,dotarły sie ,daja rade .....

na poczatku bylem wsciekly po zakupie ale jak to z planarami ,musza sie dotrzec .

ale narazie niewiem co lepsze czy Fostexy czy Takstary ,zupelnie inne style grania .

==========

co jest ? oniemieliście ?

dawac za pisem albo przeciw .......

===============================

Edytowane przez atmeg
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.