Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

serio szperam po YT  szukam .....

bardzo czesto wracam do tej grupy .Uwielbiam dobrze zarejestrowana gre bez jakis efektow ,sztuczek.

Lubie też tą suke ...przypomina mi pewną kolerzanke .miłą

czesc ,ludzi nie skuma dlaczego a to proste ,to dobra muza .

taki punk w amerykanskiej wersji ...

ok ,nie wypada pisac o czyms co jest dobre .

jak cos jest kicha to wtedy mozna pisac ze jest dobre ,.....

ta grupa tym numerem pobiła wszystkich uwczesnych...

slucham tego na tych chinskich planarach takstarach ,srednie i wysokie tony sa dobre ale gdzies gubi sie dynamika niskich tonow .

slucham tego samego w Fostexach ....ciszej ,nie maja tej sprawnosci ale brzmienia instrumentow bardziej naturalne ,sekcja rytmiczna bez zamulenia ....

8 minut temu, dulon184 napisał:

Atmeg musi byc jakąś duża maszynę zakupił skoro tak mocno oblewa.

oblewaj ze mną ,znaczy słuchaj :)

Powinienem w koncu zrobić jakiś dobry wzmacniacz do tych Fostexow bo wymiataja .

kiedyś te sluchawki lezały i przyszła mloda dziewucha z 13 lat do ojca swojego i wziela i posluchala .Potem on mi gada , moja corka stwierdzila ze te sluchawki sa zajebiste .....bo sa .

nie ukrywam jestem fanem Fostexow .To najlepsze sluchafony jakie mam .

-------------------------

co do maszyn ............:) to tez moja milość ale inna ......one przynajmniej odwdzieczają sie milutko.

---------------------------------------------------------------------------------------

siegnolem w swoje zakladki z muzyka ....

jedna z najpiekniejszych naszych wokalistek  ,była sliczną kobietą ....to też sie liczy :)

inaczej piszac ,dupa zniej była zajebista .....

bosze jak muze umieli robić ci z starej gwardii....

jak przyjemnie sie tego słucha po tylu latach .

7 minut temu, jar1 napisał:

A po ch... wzmacniacz jak i tak wymiatają ? ?

bo brakuje im mocy z zwyklych zrodelek .Maja fantastyczne brzmienie ale bardzo niska skuteczność .

A skad ty sie tu wziołeś ?W tym temacie ?

muza sie spodobała :)

Edytowane przez atmeg

jakich mielismy kompozytorów ....muzyków i realizatorów dzwieku ....coś wspaniałego ...

to robili ludzie którzy kochali muzyke ........

A sa opinie ze to były jedynie podróby zachodniej muzy ,byli i sa ludzie co rozpowszechniaja takie opinie

11 godzin temu, atmeg napisał:

A sa opinie ze to były jedynie podróby zachodniej muzy ,byli i sa ludzie co rozpowszechniaja takie opinie

Podaj przykład takiej opinii, poza Twoją rzecz jasna.

W dniu 9.05.2020 o 17:45, Riczi75 napisał:

Nie będę upierdliwy . 

Zabawne to . Buchchaaaaa

jesli ,kolego to było jego prywatne zdjecie wysłane tobie na priwie to zle postapieś publikujac je .

A jesli to był jedynie jakiś żarcik to OK.

21 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

atmeg

Ja te wszystkie piosenki doskonale pamiętam .

I fajnie ....sorki dopiero sie zalogowałem ,jeszcze sie nie rozgrzałem :)

Zartuje troszke .

Myślisz że ja o tobie zle myśle ? i podchodze ciebia jakoś ,nic z tych wstretnych zachowań .

na poczatek zuciłem sobie ten numer . Nie sluchałem jego przez dwa dni ...wyspany jestem i nie zmeczony:)

I jak zabrzmi ,co dziś w nim usłysze .....czy nadal zabrzmi i zagra muzyką .

I zabrzmiał dokładnie tak samo jak kilka dni temu ,coś wspaniałego.....

A to solo na instrumecie ,niewie dokladnie ,az tak nie znam sie a le jakaŚ tuba akustyczna .

To dzieło warte najwiekszych .

Proste i genialne i jak brzmi ......

=====================

muzyka to zjawisko doświadczania piekna które pochodzi nie wiadomo z czego .

Jest zupełnie nezależne od pozycji społecznej , bogactwa albo zdrowia ,nawet śmieje sie z wieku osoby doświadczającej muzyki .

mUZYKA IGNORUJE NP.  inteligencje .....bo z nią niema nic wspólnego.

A oczywiście znajdą sie ludzie co zaprzecza i napisza ze trzeba być inteligentnym aby odebrać przekaz muzyczny :) bzdury na kaczych lapach ......Muza nie płynie z zadnej inteligencji .Muza to jest zjawisko które doświadczamy ,nie rozumiejąc dlaczego .

8 minut temu, skynyrd napisał:

Lata siedemdziesiąte - recepta jak nie przejść z klasy trzeciej do czwartej ?

Suzi i skrzynka Okęcia

wież zapodaj co naprawde słuchasz .Ciągle chcesz sie ukrywać ?

Przecierz nic juz tobie nie grozi .....przestan sciemniać....czego sie boisz ? napewno nie mnie ...

==================

polityka ,wielkie tajemnice itp

Wielka polityka jest prostrza niż myślicie ,to ze jest tajemnicza to jedynie balono tajemniczosci .

chodzi jedynie aby zaciemnić oczywiste ruchy i uczynic je tajemniczymi .zaciemnic roznymi niusami

itp .

od wielu wielu lat w najwiekszej polityce chodzi ciagle o to samo ......dokladnie to samo ,to sie nie zmienia :)

skad pochodzi najbrudniejsza polityka ......od wielu wielu lat ? od Niemców ,od Ruskich ich polityka jest nieco inna ,inny wektor dzialania ......PIS niestety zrezygnował z postawienia sie Niemcom ...

Skąd to wiem ? Wiem .Nadal broni sie wyborami ale wchodzac w uklady z Niemcami juz przegrał .

Przegrał najważniesze .......nie napisze to co tekiego PIS przegrał najważniejszego .....to nie moja rola .To że pan Jarek był towazyszem ubekow to po latach daje znać co i dlaczego ,dlaczego takie dziwne zmiany w rzadzie ,nawet jak ubili mu brata ....

Pan Jarek blokuje wszystko abyśmy nie byli wolnym Narodem ........tak niestety zostalismy ostawieni .......

konfederacja z korwinem to smiech ,szuja co zdradzi zawsze polaków ....jak to sie stało ze Kikuz zaprzepascił tak wielkie poparcie i zamienil to w kibel , on wam nie napisze dlaczego.

Bo jest suką co klamie ......oco chodzi ? o to ze ci ludzie to pionki .co maja jedynie odegrac swoja role .po to maja grac swoja role abyśmy byli j**ani i wykozystywani .....

Nie bedzie wolnej polski dopuki na czele PISu bedzie Jarek .co zdziwieni jestescie ,ja to wiem.

oD dawna to wiem.

dlaczego jarek sprzedaje Polske ,bo sie boi ze zabiją jego tak jak zabili jego brata ......to pieprzony tchurz ..........

niestety pan Jarus zniszczył najwartosciowszych ludzi jak stalin tyle ze nie zbil ich .

Pan jarus zdradził polaków ,znowu pod stolem dogaduje sie z Niemcami ,pojebaniec jeden.

dlaczego to robi? bo boi sie ,niema odwagi . ot cala tajemnica wielkiej polityki .wielka polityka jest prosta .prostrza niz myslicie .za***ali mu brata ,zabili i on gra jak mu zapodaja muze .

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Pierdolnij lufę i przestań bełkotać.

A ty co ? zamiezasz tu pisać ? czy co ? strachliwy motaczu?

mamy jako Polska i Polacy wielką szanse wybić sie na niezalezność ale tacy ludzie jak Jarek nie pozwola na to ,bo tkwia od dawana w gownie .oczywiscie tymbardziej Tuski ...

Mi pozostanie muza ,ona przynajmniej nie kłamie ...

to co sie dzieje w Polsce to jedne wiekie gowno ,nawet amerykanie sie wstrzymuja zeby zobaczyc co z tego guwna sie utworzy .

Amerykanie ciagle czekają czy Polacy obudza siem .Czy tez bedziemy jedynie gnojem dla Niemcow itp.a pan jarek ciagle pod stolem sprzedaje Polske .

ciagle te same suki z okraglego stolu sprzedaja Polakow .

ciagle od wielu lat Pan Korwin Mikke sciaga do siebie prawicowcow a potem skutecznie neutralizuje ich .i co ,nikt tego nie widzi ?

to sa stare sprawdzone zasady ....jak kontrolować spoleczenstwo . ,jak neutralizować aktywnych ludzi .

Muza .....nie bez powodu stawiam na muze .Ona niezna zdrad ,polityki.

ciagle od wielu lat Pan Korwin Mikke sciaga do siebie prawicowcow a potem skutecznie neutralizuje ich .i co ,nikt tego nie widzi ?
to sa stare sprawdzone zasady ....jak kontrolować spoleczenstwo . ,jak neutralizować aktywnych ludzi .
To teraz zneutralizuje bosaka i konfederacje

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, atmeg napisał:

jesli ,kolego to było jego prywatne zdjecie wysłane tobie na priwie to zle postapieś publikujac je .

A jesli to był jedynie jakiś żarcik to OK.

I fajnie ....sorki dopiero sie zalogowałem ,jeszcze sie nie rozgrzałem ?

Zartuje troszke .

Myślisz że ja o tobie zle myśle ? i podchodze ciebia jakoś ,nic z tych wstretnych zachowań .

To nie ja je opublikowałem . Ale zabawnie to zdjęcie oddało całą sytuację . Często ludzie lubią się chwalić (dla mnie to poniżajace ) czego to nie mają . Kolega jest tego typu gościem . 

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, caleb66 napisał:

To teraz zneutralizuje bosaka i konfederacje

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Bosak jest za dobry i też jest starym wyjadaczem , choć młody jeszcze . Andrzejka pewnie Korwin by przemielił i postawił w szeregu tam gdzie jego miejsce . Ale on jest jak bańka mydlana . Gdzie się go dmuchnie tam leci . Do d..y po prostu .?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.