Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

kurde ,odgrzebałem to co pisałem od kilku dni ,sa tam dobre kwestie ale po co Ja pisalem te brednie do jedego z useruw .to ze on sie kryje i mota to jedno ale poco ja pisalem te brednie...

Muze owszem dobra dalem ale potem ta cala reszta zupelnie niepotrzebna .

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Bardzo dobry pomysł na produkty pochodzenia polskiego . 

takim samym produktem jestes do zaorania ....

4 minuty temu, skynyrd napisał:

nie zniechecilem ciebie do siebie ?:)

a podobno umiem odstraszac ludzi i zniechecać .

dobra ,cos z muzy musze poszukać .......

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, atmeg napisał:

takim samym produktem jestes do zaorania ....

Niech ludzie sami ocenią pomysły . Wrzuć coś co warto wdrożyć a zostało przedstawione przez rządzących. Uważaj tylko bo wiele pomysłów pisu jest pierwotnie autorstwa innych ugrupowań .

Przecież ty wszystko co polskie szanujesz  . To jak to jest ? Rozdwojenie jażni ?

Edytowane przez Riczi75

chwile to potrwa.....aaaa

pochwale sie ,dzis robilem pierwszy raz skrzydełka (z kurczaka) a panierce pieczone z oleju ale w frytkownicy gdzie temperatura jest stabilizowana ......wyszły pysznie ,nie przypalone ,dopieczone .naprawde pyszne ....ale to tak nawiasem :)

3 godziny temu, Riczi75 napisał:

A ilu kolego jest takich ludzi ? Nauczyłeś się uogólniać wszystko do najgorzej sytuowanych . Takich ludzi powinno się wspierać ale tylko takich a nie kupować wyborców za 500 + . To nie działa . Ani nie działa w kontekscie zwiększenia urodzin. Nie działa to również pod względem zwiększenia ilosci wyborców . Co bardziej rozgarnieci przewidują do przodu a nie żyją tylko dniem dzisiejszym 

Poza tym w ostatnich latach bezrobocie spadło do minimalnych wartości . Jeżeli za przykład bierzesz nierobów to cienko to wygląda . Z pracą nie było problemu skoro 2mln ukraińców u nas zatrudnienie znalazło

niemam mozliwosci zablokowania ciebie poza pisaniem do adminow czego nie zrobie ....

jesli sluchasz jakiejs muzy poszukam.ale nieznosze czegos takiego ,szpiegowania itp.

domyslam sie ze nie sluchasz muzyki ......oraz z wlasnej woli nie opuscisz tego tematu ...

5 minut temu, skynyrd napisał:

Atmeg - znamy się od stu lat. Nie zniechęcasz mnie, tylko czasami wkurwiasz.

O ile się nie mylę mamy dożywotkę na AH?

podobno ale nadal kochamy muzyke :)i czasem swirujemy :)tylko ty uparcie niechcesz dawac muzy a znasz sie na muzie i chcialbym posluchac .

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Atmeg...

i jak tu z toba gadac ? n o jak?nie ze zla muza ale ...wiesz oco chodzi .....

wylecialem z audiohobby za notorczywe przpominanie zbroni Niemieckich popelnionych na zydach i polakach ....dokladnie za to.

a przypominalem o tym i dawalem te materiały oz tych zbroniach poniewaz bylem prpszony o to aby nie pisac o ty,m

tego nie moglem scierpiec i udawac dobrej gry do zlej nuty.

a oficjalnie pewnie za obrazenie kogos tam .

chrzanic gnoja co che grac na kilka styli ,z jednej strony chce byc polskim patriotą a z innej strony ssa cycek wermachtu...

skynyrd ja jestem szczery facet ,ja mam dystans do ciebie .zdrowy dystans .

chcesz ze ma gadać ,ok ,jestem za .Rozumiesz napewno.

uwielbiam italo disco a to jest w najlepszym wykonaniu :)

uwielbiam skakać po stylach i gatunkach muzyki .......

tak zupełnie na luzie wzuce najwieksza prawde ......Nikt nie zapewni wam wolnosci jesli sami jej nie wywalczycie .........

Italove najlepsza kapela disco na obecnym rynku muzycznym .ja tak twierdze ........

i nie myle siem :)

oco chodzi ? temat polityczny przeradza sie w temat muzyczny ...........dokladnie

lepsza muzyka niz brudna polityka

obrzydliwa polityka ..........przeradza sie w piekno muzyki ......

jacys ludzie zabijają stu polakow inni krzycza inni sie smieja ......muza istnieje ........ponad tym wszystkim ....

Nie wolno zapomniec i odpuscić .......ale muzyka istnieje poza tymi morderstwami i zniewoleniami .

kiedys ,niedawno  ktos zabił miliony ludzi ,konkrentni lidzie o okonkretnej narodowossci zabili miliony ludzi i juz o tym sie nie pamieta !dokladnie ci sami mludzie teraz prubuja mówić co kto ma robić a ludzie kula sie jedynie pod ta sama presja ,to jest straszne .to jest straszne ....

a najstraszniesze jest to ze to podobno zydzi ..........idiotyzm ,strach i tak dalej ,te same mechanizmy....a najciekawsze ze to prawda .

na swiecie istnie dzis tylko jedne wolne panstwo USA ...............

tu uwaga mozna mnie opluwac itp.

o w mordke yt przelaczylo sie jakos na zapodawanie dobrej muzy :)YT tak ma

niewiem oco chodzi ale muza zajebista .

to jest jakas tam wersja modyfikowana ale zapodaje bo jest dobrze wykonana zadna tam kicha jakas  ,dobrze zrobione .

nie cierpie niemieckiego jezyka ale to jest OK .

oco chodzi ? nie wiecie ze Niemcy maja juz polowe Polski w swoich lapach ?

ostatnia akcja typu "smieci" ma zasilac Niemcow w waszej kasy .........

15 godzin temu, atmeg napisał:

skad pochodzi najbrudniejsza polityka ......od wielu wielu lat ? od Niemców ,od Ruskich ich polityka jest nieco inna ,inny wektor dzialania ......PIS niestety zrezygnował z postawienia sie Niemcom ...

Żartujesz?

15 godzin temu, atmeg napisał:

Skąd to wiem ? Wiem .Nadal broni sie wyborami ale wchodzac w uklady z Niemcami juz przegrał .

Przegrał najważniesze .......nie napisze to co tekiego PIS przegrał najważniejszego .....to nie moja rola .

Bo sam ne niestety nie wiesz. Sory ale to głupoty.

Picunie?

Skomentujecie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mniej więcej kto tutaj jest picowaty więc spoko..

Oni tak fajnie sie motaja że niekiedy jest to zabawne .

Często nie komentują

Edytowane przez dulon184

A3D, Bubusia, iksik

Wczoraj zadałem sobie trud i oglądnąłem "Wiadomości" Chyba nawet WY-pisowkie nasienie nie zdajecie sobie sprawy w jakim mlekiem i miodem płynącym kraju żyjemy.

Wszystko działa wybitnie, przedsiębiorcy żyją jak pączki w maśle, pracownicy składają pokłony dziękczynne Jarusiowi i Budyniowi za cud gospodarczy,  rolnikom żyje się jak nigdy, nie mamy  żadnych problemów, cały świat sie od nas uczy, a my przejęliśmy role mocarstwa światowego i wszystkim dajemy przykład - całemu światu,  Pisory nawet wirusa wygoniły z Polski. 

Jak myślicie że wybitnie rzetelna, niezależna, wybitna dziennikarka Holecka wspomniała o aferze braci Szumowskich i instruktorka narciarskiego za jedyne bagatela 5mln złotych to muszę was rozczarować - NIC.

Propaganda w tv za PRL to mały nic nie znaczący wypierdek przy tym CO WYPRAWIA dzisiaj Reżimowa Telewizja Rządowa. Niesamowite jakim trzeba byc debilem i imbecylem umysłowym by wierzyć w ta sektę i czcicć jej guru.

A teraz macie audiotele : czy KURWIZJA puści film braci Sekielskich na TVP1 o godz.20 ej - może być pierwszy "Nie mów nikomu" - jak myślicie pisowscy fanatycy ? 

Edytowane przez babatular

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

A3D, Bubusia, iksik

Wczoraj zadałem sobie trud i oglądnąłem "Wiadomości" Chyba nawet WY-pisowkie nasienie nie zdajecie sobie sprawy w jakim mlekiem i miodem płynącym kraju żyjemy.

Wszystko działa wybitnie, przedsiębiorcy żyją jak pączki w maśle, pracownicy składają pokłony dziękczynne Jarusiowi i Budyniowi za cud gospodarczy,  rolnikom żyje się jak nigdy, nie mamy  żadnych problemów, cały świat sie od nas uczy, a my przejęliśmy role mocarstwa światowego i wszystkim dajemy przykład - całemu światu,  Pisory nawet wirusa wygoniły z Polski. 

Jak myślicie że wybitnie rzetelna, niezależna, wybitna dziennikarka Holecka wspomniała o aferze braci Szumowskich i instruktorka narciarskiego za jedyne bagatela 5mln złotych to muszę was rozczarować - NIC.

Propaganda w tv za PRL to mały nic nie znaczący wypierdek przy tym CO WYPRAWIA dzisiaj Reżimowa Telewizja Rządowa. Niesamowite jakim trzeba byc debilem i imbecylem umysłowym by wierzyć w ta sektę i czcicć jej guru.

Takimi jak między innymi adresaci powyższego posta

A kto wierzy?

Niby ja, bo idiota powyzej tak napisal?

Kazdy normalny czlek wie, ze nie jest ani tak dobrze jak tvp twierdzi, ani tak zle jak twierdzi opozycja, czy wy za nia. Ot, cala tajeminica.

Ale wybory sa i nakrecac sie trza. Wysyp ekstremistow gwarantowany.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A kto wierzy?
Niby ja, bo idiota powyzej tak napisal?
kazdy normalny czlek, ze nie jest ani tak dobrze jak tvp twierdzi, ani tak zle jak twierdzi opozycja, czy wy za nia. Ot, cala tajeminica.
Tak, tak, ten w lustrze to niestety ja
5 minut temu, remak123 napisał:

ten w lustrze to niestety ja emoji846.png

W koncu zobaczyles, gratuluje

A tutaj nowy przekaz dnia, tylko nie Holownia, hehe

- W normalnych warunkach kandydat, który publicznie beczy, dyskwalifikuje się, bo prezydent jest zwierzchnikiem sił zbrojnych, który w razie wojny nie może płakać nad ofiarami, tylko musi stanąć i zapewnić przywództwo - mówił w "Onet Rano." Jacek Żakowski. - W czasach degrengolady, często tego rodzaju tanie, emocjonalne gesty zdobywają poparcie - stwierdził publicysta. - Jak się posłucha Szymona Hołowni, to on jest dla mnie Dudą bis. Mówi formalnie ważne rzeczy, ale za tym kompletnie nic nie stoi - dodał.

I teraz wiecie skad ten komentarz. To pomyslcie troche. Pomyslcie kto sie wczoraj pojawil, i na kogo teraz macie glosowac, a na kogo juz nie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, remak123 napisał:

Poczucie humoru i ironii ostre jak mgła. Na poziomie pisdraka i emoji1658.pngsyna

Spadaj kmiotku.

6 minut temu, bubusia napisał:

Kazdy normalny czlek wie, ze nie jest ani tak dobrze jak tvp twierdzi, ani tak zle jak twierdzi opozycja

"Każdy normalny czlek" czyli taki który śmieje się z głupoty pisowskiej i martwi tym co będzie po haniebnych rządach pisu.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

3 minuty temu, babatular napisał:

"Każdy normalny czlek" czyli taki który śmieje się z głupoty pisowskiej i martwi tym co będzie po haniebnych rządach pisu.

To juz twoja interpretacja

Tu masz prawde obiektywna, a nie skazona sympatiami, albo antypatiami, jeszcze raz:

Kazdy normalny czlek wie, ze nie jest ani tak dobrze jak tvp twierdzi, ani tak zle jak twierdzi opozycja, czy wy za nia. Ot, cala tajeminica.

Ale wybory sa i nakrecac sie trza. Wysyp ekstremistow gwarantowany.

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.