Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Ehhh... 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Teraz, jezz napisał:

Ciekawe co zatem powie na ostatnie posty myszowatego.

Ciekawe, ciekawe. Jak sie porowna to moje z tym jego, to bardzo ciekawe.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

8 minut temu, atmeg napisał:

jesli odbieramy broń

Przecież Pan Mysza pisał coś o pazurkach i sraniu,
więc nie wiem dlaczego jesteś w mniemaniu,
że ktoś mu broni nosić boni.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

2 minuty temu, atmeg napisał:

A ze Mysza atakuje i obraza teraz ,przejdzie mu za jakis czas ,

A podpierdalanie i udawanie niewiniatka to przejdzie, jak myslisz?

Bo o tym byla mowa. Pisac to on ostro za bardzo nie umie. Ale widze, ze jakos nie bardzo to do ciebie dociera. No coz. Probowalem.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
21 minut temu, atmeg napisał:

Drogi Mysza :) Pisz ....

Mieliśmy tu pasjonujący dylemat p.t. ,,kto wymyślił klapę w AN225".. Ale temat jest Ci pewnie obcy , więc nie zanudzam..PZDR

p.s.    Po prostu banda klakierów przypisała ten wynalazek Jaro747 . W gównie będą się tarzać , aby to oczczerstwo - powtarzane pierdyliard razy wyglądało , jak fakt.

Na pewno nie chce Ci się fatygować do wontecka ,,Polityka" str. 31 #915 , aby szukać faktów.

Jak to pisał Goebbels : kłamstwo powtarzane 100 razy staje się prawdą.

I już żaden szmaciarz nie napisze : kto faktycznie wymyślił ,,klapę".

Edytowane przez Mysza 13
4 minuty temu, atmeg napisał:

A ze Mysza atakuje i obraza teraz ,przejdzie mu za jakis czas ,

Za jakis czas zauwarzy ze zostaje podsycany tym co inni piszą ,potem zastanowi sie co z tym zrobic .

6 minut temu, atmeg napisał:

zastanowi sie

I w tym trzeba Panu Myszy kibicować.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

5 minut temu, atmeg napisał:

.....potem zastanowi sie co z tym zrobic .

hehe

3 minuty temu, xniwax napisał:

I w tym trzeba Panu Myszy kibicować.

zrobi to , obyście nie sprowokowali Go do samo bujstwa jakiegos forumowego .Bo jestescie zdolni tak sprowokować kogoś .

1 minutę temu, bubusia napisał:

hehe

Ale fajny wpis .tak trzymaj z wypowiedziami swoimi .

3 minuty temu, atmeg napisał:

zrobi to , obyście nie sprowokowali Go do samo bujstwa jakiegos forumowego .Bo jestescie zdolni tak sprowokować kogoś .

Tak swoja droga, to Mysza musi miec niezla polewke jak ciebie czyta. Ja tez mam.

Dobry chlop jestes, ale na ludziach to sie raczej nie znasz.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, bubusia napisał:

Tak swoja droga, to Mysza musi miec niezla polewke jak ciebie czyta. Ja tez mam.

to że niemasz  pojecia o czy jest ten temat to oczywiste , to że srasz tu w tym temacie to tez oczywiste .....

Nie dowiesz sie oco chodzi i dlaczego ,zawsze pozostaniesz tylko typem nie dopuszczonym ...

Już do konca zostaniesz typem od srania ......juz masz przypisaną swoja role -sranie .

Sracz -babusia .....

4 minuty temu, atmeg napisał:

to że niemasz  pojecia o czy jest ten temat to oczywiste , to że srasz tu w tym temacie to tez oczywiste .....

Nie dowiesz sie oco chodzi i dlaczego ,zawsze pozostaniesz tylko typem nie dopuszczonym ...

Już do konca zostaniesz typem od srania ......juz masz przypisaną swoja role -sranie .

Sracz -babusia .....

Glupi jestes jak but. Niestety. Ale to twoj problem. Mam tylko nadzieje, ze nie jestes reprezentatywny dla wyborcow obecnej wladzy. Bo jak jestes, to ja pier.......

Edytowane przez bubusia

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
6 minut temu, atmeg napisał:

Go do samo bujstwa jakiegos forumowego

Nie tragizuj.. Przeczytaj wpis u góry ekranu i już sobie daruj moją skromną osobę.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Glupi jestes jak but. Niestety.

A Ty bubusia jesteś taki bystry , że nawet klapy nie znajdziesz.. Może tą w kiblu [?].

4 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Nie tragizuj.. Przeczytaj wpis u góry ekranu i już sobie daruj moją skromną osobę.

A Ty bubusia jesteś taki bystry , że nawet klapy nie znajdziesz.. Może tą w kiblu [?].

Znajde klape. Przytrzasne twoj ogon, i bedzie po myszowatym:)

3 minuty temu, bubusia napisał:

Glupi jestes jak but. Niestety. Ale to twoj problem.

dokladnie ,ponieważ mam swój wizerunek polityki europejskiej itp .

Nie dość że znam sie na polityce to jeszcze o zgrozo znam sie na muzyce ....

o zgrozo od początku tego tematu a juz ma to jakis czas sprawdza sie to co pisze ?

ale spoko , mozna mnie tu obrazać ,wyzywac itp .

3 minuty temu, atmeg napisał:

dokladnie ,ponieważ mam swój wizerunek polityki europejskiej itp .

Nie dość że znam sie na polityce to jeszcze o zgrozo znam sie na muzyce ....

o zgrozo od początku tego tematu a juz ma to jakis czas sprawdza sie to co pisze ?

ale spoko , mozna mnie tu obrazać ,wyzywac itp .

A nie sadzisz, ze lepiej gdyby to ktos inny nas chwalil, a nie sami siebie? Tak do malego przemyslenia

Pamietasz taka Frytke. Lubila wywiady, lubila chwalic sie jaka jest samodzielnie myslaca wyzwolona kobieta. Na koncu trafila do Cejrowskiego. Potem juz nigdzie nie chciala sie pokazywac.

Edytowane przez bubusia

7 minut temu, Mysza 13 napisał:

ty sie nie  czep mnie ,ok?  Dla mnie jesteś popierdolencem który rokuje na obudzenie siem.

dlatego bronie ciebie tu.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
7 minut temu, atmeg napisał:

Dla mnie jesteś popierdolencem

Mało mnie to interesuje..Nie dyskutowaliśmy wcześniej i już nie musimy..

Popierdoleniec , to lepsze określenie , niż klakier przydupas..Dzięki .. Zdrówka życzę i żegnam.

Edytowane przez Mysza 13
2 minuty temu, bubusia napisał:

cejrowski choc prawicowiec niejest reprezetantem Polakow ,zarobil kase i uciekl do bezpiecznego kraju czy do usa ,kraju ktory gwarantuje mu jego podstawowe prawa obywatelskie .

ja tu przekornie glosze teorie ze Polska powinna ogłosić sie kolejnym stanem USA ,w ten sposób pozbylibyśmy sie wszystkich problemow .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Mało mnie to interesuje..Nie dyskutowaliśmy wcześniej i już nie musimy.. Zdrówka życzę i żegnam.

jesli tak to rozumiesz ,to twoja wola .

48 minut temu, bubusia napisał:

Akurat jaro 747 nie zajarzl. Nie chodzilo o ciebie i twoj tron. Chodzilo o naszego podpieprzacza. Ale tak to jest jak sie nie wie, wpada i komentuje.

Ja sobie piszę to, co ja chcę a nie to, co komuś pasuje.

I dlatego powtórzę - zawody na krula w błazeńskiej czapeczce sę już rozstrzygnięte, wygrał Kolega Kucharz.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Mysza 13 napisał:

Mało mnie to interesuje..Nie dyskutowaliśmy wcześniej i już nie musimy.. Zdrówka życzę i żegnam.

A jak sam piszesz ostro do innych to jest OK? A jak ja pisze besposrednio do ciebie to juz nie jest OK ?ale fajnie ze odsloniles sie ....

temat sciaga różne pokrzywy .....kazdy z czytelników musi sam osadzić kto jest kim .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.