Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

dobra jak wchodze w jakis klimat myzyczny to zaraz otwiera sie jakas droga przedemna i wchodze w nia ....

1 minutę temu, jezz napisał:

To jest kompozycja Mateusza Święcickiego, tego od "Pod Papugami"

spoko ,kolego ,jak cos mi nie gra nie oczekuj ze zapieje miloscia ,jak zagra to i milosc sie pojawi .

a same nazwiska nie graja ...

56 minut temu, atmeg napisał:

mamy odwiecznych sojusznikow ......Wegry ,Rumunie ....Krolestwo Anglli .

Jesteś pewny że będą chcieli walczyć za nadętych PiS-owców?

58 minut temu, atmeg napisał:

Mamy tez powoli dojrzewajacych Ukraincow do zrozumienia kto jest kto....

Ukraińcy będą woleli Niemców z tego samego powodu co wcześniej wymieniony w tym akapicie.

Godzinę temu, atmeg napisał:

od niedawna mamy po swojej stronie USA ......

Ale tylko za pieniądze a jak dojdzie do wojny ze wschodem to wycofają się oni z Polski na z góry upatrzone pozycje i będą słać noty protestacyjne.
Polacy tak jak przed 1939 rokiem są znowu durniami śniącymi o potędze sojuszników. Oczywiście głównie lepszy sort.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

18 godzin temu, Lech36 napisał:

Ale tylko za pieniądze a jak dojdzie do wojny ze wschodem to wycofają się oni z Polski na z góry upatrzone pozycje i będą słać noty protestacyjne.

Nie dojdzie do żadnej wojny, dopóki się nie wycofają.

24 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Nie dojdzie do żadnej wojny, dopóki się nie wycofają.

Jak się wycofają to też nie dojdzie do żadnej wojny. Antoni nas obroni.

P.S. Po co Polska zamówiła za ciężką kasę te F-35, skoro Amerykanie też za kasę mają nas bronić?  

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ok ,nienawistnicy PISu i USA .......

Poczekamy  i zobaczymy co sie stanie ,czy wygra nowa polityka Niemiecka ,Niemiecki Neo kolonializm czy wygra podstawa pokoju w Europie czyli silna współpraca z USA ?

A to że od dawna usiłuje sie okłamywać ludzi pisząc że USA jest zle a Niemcy są dobre to jasne zjawisko od chwili kiedy Niemcy zjednoczyły siem .....

Niemcy są bardzo przebiegli i planują swoje posuniecia bardzo daleko nikomu nie mowiac oco chodzi :) Jasne Oco Chodzi ,od wieków o to samo:) O podbijanie terenów na wschód od Nich !!!!

Tu nic sie nie zmieniło od setek lat .

Zmienił sie sposób tych podbojów .Już nie wchodza z wojskiem i nie morduja .Wchodza z pieniedzmi ,budują całe sieci ludzi na ich wypłacie którzy mają niszczyć to co Polskie i wspierać co Niemieckie  .......To obserwujemy np. na przykladzie PO i innych co biorą ?

W dniu 24.06.2020 o 16:41, Lech36 napisał:

Jak się wycofają to też nie dojdzie do żadnej wojny. Antoni nas obroni.

P.S. Po co Polska zamówiła za ciężką kasę te F-35, skoro Amerykanie też za kasę mają nas bronić?  

Zadam tobie pytanie ...? Nienawidzisz wolnej Polski i Polaków żyjących w swoim wolnym państwie ?

===========================================

Co do wizyty Dudy w USA ......zauważyłem iż staje sie to bardziej dojrzałe ......to co ważne nie musi być zaraz upublicznione i to bardzo dobrze ......nie powinniśmy spowiadać sie Światu jakie decyzje tam podjeliśmy bo to nasza sprawa a nie Chin czy Niemców !

7 minut temu, atmeg napisał:

Nienawidzisz wolnej Polski i Polaków żyjących w swoim wolnym państwie ?

Polska pod rządami PiS nie jest wolna, jest PiS-owska, czyli Prezesa. Prezes świetnie się nią bawi, jak małe dziecko.

10 minut temu, Lech36 napisał:

Polska pod rządami PiS nie jest wolna, jest PiS-owska, czyli Prezesa. Prezes świetnie się nią bawi, jak małe dziecko.

wobec tego jesteś wyznawcą neo kolonializmu Niemieckiego na terenie Polski .......W sumie nic nowego bo Niemcy bardzo dobrze plącą każdemu Polakowi który przejdzie na ich strone ....czyli zechce być Niemcem ? I aktywnie bedzie zwalczał Polskość !!!!

Niemcy nawet gwarantują honorowanie Polskich nazwisk ......pod warunkiem że wyrzeknie sie Polskości.

Ostatnio oglądnołem bardzo ciekawy film Niemiecki , sprzed kilku lat ,sprzed 3 lat około ...

To był film o powrocie Hitlera do naszych czasów .Bardzo ciekawy film ,polecam .....

Film wcale nie skrajny ,wyważony ale pokazujacy Niemiecki punkt widzenia Historiii....

Co ciekawe i bardzo zastanawiające ......w tym filmie człowiek który realizował ten powrót Hitlera to był Niemiec o Polskim nazwisku .co do samej Polski nie było tam wielu odniesień poza wzbuzeniem Hitlera ze Polska istnieje jako suwerenny kraj .....polecam ten film ......

tytułu nie pamietam ale jakby co odnajde tytół tego filmu....

Edytowane przez atmeg

============================

Ok . co sie stanie w najbliższych tygodniach u nas !!!! czyli w Polsce .....

Wybory na prezydenta wygra oczywiście Duda ......co zapewni nam Polakom budawanie bogatej Polski dla wszystkich ......

Tu tak zwana opozycja moze nazywac mnie jak chce :) idiotą a nawet gorzej ,ich problem ......

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, atmeg napisał:

============================

Ok . co sie stanie w najbliższych tygodniach u nas !!!! czyli w Polsce .....

Wybory na prezydenta wygra oczywiście Duda ......co zapewni nam Polakom budawanie bogatej Polski dla wszystkich ......

Tu tak zwana opozycja moze nazywac mnie jak chce ? idiotą a nawet gorzej ,ich problem ......

Mysle ze nie wygra Duda i to będzie zapewnieniem budowy i odbudowy Polski . Z czasem dostatniej Polski

===========================================

tu zmienie nieco temat i cofne sie do wojny ,....nie 2 wojny swiatowej a wojny pomiedzy Ukrainą i Rosją i analize kto na to pozwolił ? kto kogo wspiera w tej wojnie itp...

Na te wojne pozwolił pewien czarny [prezydent USA ,obama ......człowiek bardzo silnie sympatyzujacy np. z muzulmanami oraz z lamaniem ustalonych granic .To on milczaco pozwolił na atak Rosji na Ukraine ..........Tu uwaga Ten Abama doprowadzil  USA do wielkiego kryzysu .......

Na szczecie ukraina cala nie padla bo ruscy sa za slabi

Teraz, Riczi75 napisał:

Mysle ze nie wygra Duda i to będzie zapewnieniem budowy i odbudowy Polski . Z czasem dostatniej Polski

A co sądzisz o tęczowych torebkach, będzie można nosić?

Gość

(Konto usunięte)
35 minut temu, atmeg napisał:

wobec tego jesteś wyznawcą neo kolonializmu Niemieckiego na terenie Polski .......W sumie nic nowego bo Niemcy bardzo dobrze plącą każdemu Polakowi który przejdzie na ich strone ....czyli zechce być Niemcem ? I aktywnie bedzie zwalczał Polskość !!!!

A ileż to w Polsce mieszka Niemców . Myślę że więcej jest Polaków w Niemczech niż na odwrót .

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

A ja mysle ze Ty niechcesz dobrze dla Polakow ,to jedno a drugie ze niemasz pojecia co jest grane to inna sprawa .

3 minuty temu, jezz napisał:

A co sądzisz o tęczowych torebkach, będzie można nosić?

ja tobie odpowiem , Polacy maja w dupie teczowe torebki ,kazdy moze takie nosic !!!!!

Teraz, atmeg napisał:

dokadnie ...bo w tych wyborach wygra Duda i zachowa wolnosc dla wszystkich Polakow

A co sądzisz o tym?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, jezz napisał:

W dupie powiadasz?

Zalatuje mi to homofobią.?

Bo ja hetero podobno jestem ......

Tak naprawde wcale tu nie chodzi o tych kochajacych inaczej ,chodzi o wolnosc Polakow ...chodzi o to jak zniszczyc Polakow !!!!

ale My Polacy nie damy sie !!!!

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, atmeg napisał:

A ja mysle ze Ty niechcesz dobrze dla Polakow ,to jedno a drugie ze niemasz pojecia co jest grane to inna sprawa .

Myślę ze lewitujesz znowu gzieś w przestworzach .

Zejdż atmeg na ziemię . Długopis nie nadaje się do niczego a z pewnością nie do reprezentowania godnie Polaków .

4 minuty temu, atmeg napisał:

dokadnie ...bo w tych wyborach wygra Duda i zachowa wolnosc dla wszystkich Polakow

Dla tych z kolorowymi torebkami też ? 

Pan Morawiecki razem z Dudą jest gwarantem że o wolności to ty możesz zapomnieć albo raczej połowa Polaków może zapomnieć .

2 minuty temu, jezz napisał:

A co sądzisz o tym?

Ukryta Zawartość

Niewiem czy to zrobili Polacy .......niemcy napadli na swoja radiostacje zeby miec cokolwiek ....

Ja osobiscie karmil bym kazdego muzulamanina swinina ,nie na sile tylko w ukryciu bym im podawal a potem bym im gada ze swinie zjadles .pytasz sie mnie to ci gadam szczeze ....

Ukryta Zawartość

jedz muzylmaninie kebaba z kurczaka ...a potem zonk swinie jadles !!!!!Ja tak bym robil

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Z naciskiem na " podobno "

zapodaj swoje zdjecie :)

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, atmeg napisał:

jedz muzylmaninie kebaba z kurczaka ...a potem zonk swinie jadles !!!!!Ja tak bym robil

Najpewniej to ty zjadasz kebaba szykowanego przez muslima . A wiesz co jesz ? 

Kurczaka ?

12 minut temu, jezz napisał:

Ale to nie jest przecież po linii partyjnej

Wolność nie jest po linii partyjnej 

3 minuty temu, atmeg napisał:

zapodaj swoje zdjecie ?

A co z nim zrobisz ? ?

5 minut temu, atmeg napisał:

Ja osobiscie karmil bym kazdego muzulamanina swinina

Dawmo temu, w czasach kiedy mięso było trudno dostępne, moja ciocia wynajmowała pokój Irakijczykom

Oczywiście na migi pokazywali, ze jadają tylko rogaciznę. Na nieszczęscie ciocia dysponowała tylko wieprzowiną ale oczywiście przytakiwała, kiedy oni pokazywali rogi.

Owi Irakijczycy zostali wielkimi fanami schabowych.?

ja chce zacho wania  Polski .....nie sam Ja .sa miliony takich jak ja tylko nie pisza tu .....

Wkorwiajcie sie a Duda wygra  i nie bedziecie wiedziec dlaczego!!

13 minut temu, Riczi75 napisał:

Kurczaka ?

A co z nim zrobisz ? ?

zobacze czy sie nadasz !!!! na bliskie spotkanie .....

Edytowane przez atmeg
8 minut temu, Riczi75 napisał:

W poniedziałek 22 czerwca Krzysztof Bosak w ramach kampanii spotkał się ze swoimi warszawskimi wyborcami. Mieli oni okazję, by zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z kandydatem Konfederacji. W pewnym momencie doszło jednak do drobnego incydentu, który szybko wychwycono w w mediach społecznościowych. Do polityka podeszła dziewczyna, trzymająca w ręce tęczową torbę. Konserwatywny poseł nie podał jej nawet dłoni na powitanie, prawdopodobnie z obawy przed fotografiami, które później trafiłyby do sieci.

– Czy pani na pewno chce zrobić sobie ze mną zdjęcie z taką torbą? – zapytał. – Przepraszam, ja nie akceptuję tego – dodał. 

12 minut temu, Riczi75 napisał:

Kurczaka ?

A z kabana jadłeś?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.