Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, skynyrd napisał:

A nie lepiej na mace?

Topowi, temu swirowi.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Tym poszkodowanym intelektualnie którzy wierzą w uczciwość i bezinteresowność PiSowskiej szarańczy:

"Pracownicy Głównego Inspektoratu Pracy oskarżają swojego szefa Wiesława Łyszczka o łamanie przepisów prawa pracy oraz utworzenie 60 nowych stanowisk dla działaczy Prawa i Sprawiedliwości. Co więcej, kierownictwo GIP przyznaje sobie wysokie nagrody - podaje Interia. Pracownicy GIP informują o wszystkim rządzących, jednak nikt nie chce się zająć tą sprawą.

W połowie stycznia Związek Zawodowy Pracowników Państwowej Inspekcji Pracy złożył marszałek Sejmu Elżbiecie Witek kolejną skargę na głównego inspektora pracy. Wiesławowi Łyszczkowi zarzucają, że nie konsultuje z nimi podziału środków finansowych na wynagrodzenia, mimo że obliguje go do tego ustawa.

Jak to komentuje Janusz Śniadek, szef Rady Ochrony Pracy, który nadzoruje GIP?

"Proszę nie żartować, że w takiej sprawie ma interweniować marszałek Elżbieta Witek. Może jeszcze do prezydenta idźmy?""

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak widać taki cywilizacyjny wynalazek jak prawo jest dla PiSowskich działaczy kompletną abstrakcją.

PiS zachowuje się tak, jakby rządził w podbitym kraju - robi co chce a przepisy ma głęboko w dupie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

A Luftwaffe nad Polską ulotki zrzucała.

Nie ale przejmuja co moga ,czas na lasy Polskie !!!!!!

To że mamy obroty z Szwabami to jedno a drugie to zniemczenie i poddanstwo.

Są granice .To oczywiste .

Na lasy i działki.

"O sprawie 61-letniego wyszkowskiego radnego Prawa i Sprawiedliwości i wiceprzewodniczącego rady miasta piszą lokalne media. Z ich doniesień wynika, że polityk w ciągu ostatnich trzech lat prowadził korespondencję internetową z wieloma uczniami szkoły w Wyszkowie - niektórzy z nich mieli być nieletni. O sprawie powiadomił jako pierwszy były polityk Zbigniew Stonoga, który upublicznił zarówno screeny rozmów radnego z nastolatkami, jak i nagie zdjęcia, które miał im wysyłać ze swojego facebookowego profilu. Młodzież w wieku od 14 do 17 lat miała też bywać na działce radnego "na suto zakrapianych imprezach". "

Dobry człowiek - mógł pić sam ale nie żałował i na imprezki zapraszał młodzież. No i później lewactwo dziwi się, że młodzi ludzie głosują na PiS.

Jestem Europejczykiem.

Niemcy ,ten przemiły naród który rozpętał 1 wojne światową ,potem rozpętał 2 wojne światową ,on sie zmienił i teraz jest super kooll? Tak ?

Ja jestem sceptykiem w tej kategori .....

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Na lasy i działki.

"O sprawie 61-letniego wyszkowskiego radnego Prawa i Sprawiedliwości i wiceprzewodniczącego rady miasta piszą lokalne media. Z ich doniesień wynika, że polityk w ciągu ostatnich trzech lat prowadził korespondencję internetową z wieloma uczniami szkoły w Wyszkowie - niektórzy z nich mieli być nieletni. O sprawie powiadomił jako pierwszy były polityk Zbigniew Stonoga, który upublicznił zarówno screeny rozmów radnego z nastolatkami, jak i nagie zdjęcia, które miał im wysyłać ze swojego facebookowego profilu. Młodzież w wieku od 14 do 17 lat miała też bywać na działce radnego "na suto zakrapianych imprezach". "

Dobry człowiek - mógł pić sam ale nie żałował i na imprezki zapraszał młodzież. No i później lewactwo dziwi się, że młodzi ludzie głosują na PiS.

Nieznam tej historii , moze to prawda a moze insynuacje .....

To nie zmienia podstaw tego iż PIS wygra kolejne wybory ,i co mam tobie dalej wyjaśniać ?

Nie wiesz dlaczego wiec dalej narzekaj i lamentuj .

Może miłośnikiem kabanosów?

Ukryta Zawartość

Mało to śmieszne, wykwintne i cuchnie kiszonką

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Ukryta Zawartość

6 minut temu, atmeg napisał:

Ja postanowiłem siem zmienić ,nie pisać po pijaku bo ...to oczywiste .

Zobaczymy czy wytrwam ?

Jeszcze trzeba będzie do urny trafić ?

Ty Kolego to masz nieźle nasrane w głowie. Patrzę na takich z choinki ze szczerym podziwem, jak się można we współczesnym świecie uchować z takim widzeniem świata rodem z podlaskiej ziemianki.
Można, zapewniam Cię. Miałem kilku takich znajomych w realu. Spiskowe teorie dziejów, zamach smoleński, strateg Kaczyński. A Antonii M? Nie, ten to Żyd bo jak przemawia to tak głową kiwa . Rence mi opadajom. Zerwałem relacje.

9 minut temu, remak123 napisał:

Mało to śmieszne, wykwintne i cuchnie kiszonką

Twoje zdanie na ten temat zupełnie mnie nie interesuje ale każdy ma prawo do własnego zdania.

A teraz zamiast kabanosa mozesz chrupnąć snickersa.

Kilka lat wieszczenia upadku Polski pod PiSem a tymczasem zonk wielki . Kraj rozwija sie ,ludzie zwykli wiecej zarabiaja ,na dzieci daja kase i nadal rozwija siem gospodarka ....?

Kto tu kogo okłamuje?

Zapodaje zapytanie ,kto tu kogo okłamuje?

Twoje zdanie na ten temat zupełnie mnie nie interesuje ale każdy ma prawo do własnego zdania.
A teraz zamiast kabanosa mozesz chrupnąć snickersa.
Nic się nie zmieniło, dalej capi kiszonkom

Tu uwaga ,ostanio widzialem jakieś swiatowe zestawienia rozwijajacych sie gospodarek Krajowych i.....i tam Polska jest na trzecim miejscu w skali świata .....JakieŚ klamstwa PiSowskie ?

2 minuty temu, remak123 napisał:

Wolę być sam niż z prawicowymi pojebami

Nie znam histori tego twojego konfliktu ale dziwnie to zabrzmiało ,bardzo dziwnie.

Nie znam histori tego twojego konfliktu ale dziwnie to zabrzmiało ,bardzo dziwnie.
Dziwnie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.