Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, asterix1 napisał:

Tam wyciągnięto wnioski -sprawa w sądzie (cos mi sie widzi ze raczej to nie z Twojej opcji Kijowski i sprawa)

to teraz takie cos marnotrawstwem sie nazywa? kłamał aż do kilku dni przed psudo -wyborami - nie czekał na powrót ustawy z Senatu już za ten fakt powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności ...wiem, ze obojętnie jak sie skończy i tak podatnicy za ten wyczyn na końcu zapłacą a nie to beztalencie z Żoliborza i ta szajka co rządzi krajem

Sasin raczej pod trybunał stanu się kwalifikuje, zacznij rozróżniać przestępstwa pospolite od decyzji politycznych. A za to ktos powinien iść siedzieć wg ciebie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, A3Dzoszu napisał:

Sasin raczej pod trybunał stanu się kwalifikuje, zacznij rozróżniać przestępstwa pospolite od decyzji politycznych. A za to ktos powinien iść siedzieć wg ciebie?

Ukryta Zawartość

Gdzie jest Zero ? jest rok 2020 ...

a teraz dalej szukaj

Ukryta Zawartość

41 minut temu, bubusia napisał:

Gdyby Kodziarze siedzieli na stole wladzy, ktos od nich zrobilby dokladnie to samo w dokladnie takich samych okolicznosciach. A ty nawet bys nie pisnal.

Ale Kodziarze nie są u władzy. Możliwe że jakby byli to ich ruchy byłyby mądrzejsze bo nie nacechowane sekciarskimi właściwościami.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

50 minut temu, asterix1 napisał:
52 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Ukryta Zawartość

Gdzie jest Zero ? jest rok 2020 ...

a teraz dalej szukaj

Dlatego napisałem, że trzeba rozróżniać odpowiedzialność karną od politycznej.

Godzinę temu, Meloman napisał:

To, że jesteśmy narodem idiotów wiedziałem od dawna. Wystarczy kontakt z ludźmi.

Najgorsze w tym wszystkim jednak jest to, że po całym tym kryminale z wyborami, gdzie Witek, Duda, Gowin i Kaczyński wraz Susinem i Morawieckim powinni już dawno uczciwie siedzieć, rząd ma wciąż poparcie na poziomie 40% (sic!).

Daje to im wyraźny sygnał, że de facto mogą wszystko, skoro przeszedł im taki numer z wyborami.

k**wa! W jakim my państwie żyjemy! Janusze i Grażyny! sp***dalać z tego kraju!

Tak się zastanawiam, jak to jest...  Czy na prawdę to, że ktoś nie miał możliwości iść na studia albo musiał od dziecka zapieprzać w polu, żeby pomóc rodzicom, to jest powód dla was, żeby z tych ludzi szydzić, obrażać ich? Chodzicie na manifestacje, parady równości, w obronie praw kobiet, na ustach konstytucja i tolerancja a jak już ktoś nie jest taka mądry, wykształcony czy po prostu urodził się trochę mniej rozgarnięty, to już  jest dla was nikim, jak jakiś przedmiot czy śmieć? Jak wam nie wstyd, co z was za ludzie... 

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Tak się zastanawiam, jak to jest...  Czy na prawdę to, że ktoś nie miał możliwości iść na studia albo musiał od dziecka zapieprzać w polu, żeby pomóc rodzicom, to jest powód dla was, żeby z tych ludzi szydzić, obrażać ich? Chodzicie na manifestacje, parady równości, w obronie praw kobiet, na ustach konstytucja i tolerancja a jak już ktoś nie jest taka mądry, wykształcony czy po prostu urodził się trochę mniej rozgarnięty, to już  jest dla was nikim, jak jakiś przedmiot czy śmieć? Jak wam nie wstyd, co z was za ludzie... 

Większość z nas wywodzi się z biedy . Chyba nie wielu tu szydzi z ludzi i z tego z jakiej grupy społecznej pochodzą . Myslę że raczej chodzi o światopogląd i dokąd ten swiatopoglad nas doprowadzi . 

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

Większość z nas wywodzi się z biedy . Chyba nie wielu tu szydzi z ludzi i z tego z jakiej grupy społecznej pochodzą . Myslę że raczej chodzi o światopogląd i dokąd ten swiatopoglad nas doprowadzi . 

Kaczyński chyba nie wywodzi się z biedy, dlatego pewnie działa mniej logicznie. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

6 minut temu, Riczi75 napisał:

"k**wa! W jakim my państwie żyjemy! Janusze i Grażyny!"

Myślisz, ze wszystkie "Grażyny" i "Janusze" głosują na PiS? To jest wszechobecne wśród tak zwanych oświeconych - nienawiść i pogarda dla ludzi o niższym statusie społecznym. I oni mają czelność mówić o tolerancji...? To się tyczy zarówno ludzi jak i mediów, w których ta pogarda i nienawiść jest siana...

Edytowane przez A3Dzoszu
25 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Zgadza się, dziś prawość, kulturę i morale człowieka definiuje jego wykształcenie, ilość zer na koncie, samochód i dom. Tym czasem gdy będziesz potrzebować pomocy prędzej uświadczysz jej od "zwykłego" człowieka który praktycznie nic nie ma ale i tak się podzieli. Nie usłyszysz od niego "spadaj dziadu".

Ukryta Zawartość

1295457461_by_youpromise_600.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Kalasanty Ciaputko
1 minutę temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Zgadza się, dziś prawość, kulturę i morale człowieka definiuje jego wykształcenie, ilość zer na koncie, samochód i dom. Tym czasem gdy będziesz potrzebować pomocy prędzej uświadczysz jej od "zwykłego" człowieka który praktycznie nic nie ma ale i tak się podzieli.

Ukryta Zawartość

1295457461_by_youpromise_600.jpg

Pełna zgoda.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, A3Dzoszu napisał:

To jest wszechobecne wśród tak zwanych oświeconych - nienawiść i pogarda dla ludzi o niższym statusie społecznym

Musi Kolega być mocno i przykro doświadczony skoro ma takie wnioski. To przykre, ale fakt że na tym żerują rewolucje, np. takie jak obecna rewolucja PiS/Prezesa.

Teraz, Lech36 napisał:

Musi Kolega być mocno i przykro doświadczony skoro ma takie wnioski. To przykre, ale fakt że na tym żerują rewolucje, np. takie jak obecna rewolucja PiS/Prezesa.

Akurat ja nie jestem i nie trzeba być doświadczonym, wystarczy nie mieć klapek na czach.

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, A3Dzoszu napisał:

"k**wa! W jakim my państwie żyjemy! Janusze i Grażyny!"

Myślisz, ze wszystkie "Grażyny" i "Janusze" głosują na PiS? To jest wszechobecne wśród tak zwanych oświeconych - nienawiść i pogarda dla ludzi o niższym statusie społecznym. I oni mają czelność mówić o tolerancji...? To się tyczy zarówno ludzi jak i mediów, w których ta pogarda i nienawiść jest siana...

Nie wiem dlaczego masz z tym problem . Ja sam nie jestem z inteligenckiej rodziny . Swoje źycie dżwigam na swoich barkach . Nie pluję na ludzi o ile oni mnie nie oplówają . A światopogląd zbierzny do działań Pis mają ludzie z nizin i z elit społecznych . Ja nie twierdzę że za Pisem głosuja sami niewykształceni , biedni etc. Twierdze natomiast że działania pis zwłaszcza te ostatnie doprowadzą nas pod ścianę 

Teraz, A3Dzoszu napisał:

Akurat ja nie jestem i nie trzeba być doświadczonym, wystarczy nie mieć klapek na czach.

Klapki na oczach to cecha PiS-owców. Tak jest od lat. Klapki to ja czasem mam ale na nogach, ale to chyba normalne.

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Nie wiem dlaczego masz z tym problem . Ja sam nie jestem z inteligenckiej rodziny . Swoje źycie dżwigam na swoich barkach . Nie pluję na ludzi o ile oni mnie nie oplówają .

Ale ja nie piszę, że ty to robisz. Przykład powyżej pokazuje, ze jednak są tacy, nawet tu...

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Klapki na oczach to cecha PiS-owców. Tak jest od lat. Klapki to ja czasem mam ale na nogach, ale to chyba normalne.

No widzisz, uogólniasz a co za tym idzie obrażasz ludzi, których nigdy na oczy nie widziałeś...

Edytowane przez A3Dzoszu
1 minutę temu, A3Dzoszu napisał:

No widzi, uogólniasz a co za tym idziesz obrażasz ludzi, których nigdy na oczy nie widziałeś...

Jeżeli stwierdzenie że ktoś ma klapki na oczach uznajesz za obrazę to rzeczywiście chyba masz takie klapki. Fani PiS to bardzo delikatne jednostki. Wszystko im przeszkadza tylko nie to co sami robią. 

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Przecież nie trzeba samemu tego doświadczać, wystarczy mieć nieco więcej empatii i zrozumienia. Obserwować ludzi i ich zachowania. Ile to można zaobserwować chamskich i prostackich zachowań ludzi, którym się wydaje, że im wolno bo stać ich na coś więcej od innych. Odzwierciedleniem jest choćby zachowanie na drogach, im bardziej wypasiona fura tym większa pogarda dla właścicieli samochodów których wartość wzrasta 2 krotnie po zatankowaniu do pełna. 
Oczywiście to nie jest reguła.

4 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Odzwierciedleniem jest choćby zachowanie na drogach, im bardziej wypasiona fura tym większa pogarda dla właścicieli samochodów których wartość wzrasta 2 krotnie po zatankowaniu do pełna. 

Nie mam wypasionej fury ?.  Nikomu też takiej fury (wypasionej) nie zazdroszczę. To jego zmartwienie ?.

Edytowane przez Lech36

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Ale ja nie piszę, że ty to robisz. Przykład powyżej pokazuje, ze jednak są tacy, nawet tu...

No widzisz, uogólniasz a co za tym idzie obrażasz ludzi, których nigdy na oczy nie widziałeś...

"DGP": PiS poważnie myśli o wyborach 23 maja

https://f7td5.app.goo.gl/7QpQGm

Tutaj masz przykład co jest najważniejsze dla PiS . Nie spokojne wolne wybory tylko dalej parcie na korespondencyjne nic nie mające z uczciwością i podatne na machinacje wybory .

To takich ludzi jak ja wk...a okropnie . Nie myślą o państwie i o ludziach tylko o sobie i stołkach .

Boją się tego co może się stać bo za kilka miesiecy część wyborców , ich wyborców może zmienić zdanie . Szyją wszystko grubymi nićmi i starają się ludziom ciemnotę wciskać . Dlatego pewnie część osób tutaj porównuje wyborcę Pis do ciemniaka etc. 

7 minut temu, Lech36 napisał:

Nie mam wypasionej fury ?.  Nikomu też takiej fury (wypasionej) nie zazdroszczę. To jego zmartwienie ?.

Ja też nikomu nie zazdroszczę. Mam 3 autka a kobita 4 autko. I wierz mi ludzie dziwnie reagują, po co mi 3 samochody.

4 minuty temu, Riczi75 napisał:

"DGP": PiS poważnie myśli o wyborach 23 maja

Ukryta Zawartość

Tutaj masz przykład co jest najważniejsze dla PiS . Nie spokojne wolne wybory tylko dalej parcie na korespondencyjne nic nie mające z uczciwością i podatne na machinacje wybory .

To takich ludzi jak ja wk...a okropnie . Nie myślą o państwie i o ludziach tylko o sobie i stołkach .

Boją się tego co może się stać bo za kilka miesiecy część wyborców , ich wyborców może zmienić zdanie . Szyją wszystko grubymi nićmi i starają się ludziom ciemnotę wciskać . Dlatego pewnie część osób tutaj porównuje wyborcę Pis do ciemniaka etc. 

Właśnie... Dlaczego mają takie parcie na wybory? Gowin dawał rozwiązanie, opozycja dawała rozwiązanie. Ale Kaczyńskiemu to nie pasuje. Z drugiej strony grzmią, że co PiS zaproponuje to jest bombardowane... 
Więc PiS przestał proponować tylko w gabinecie se ustalili co sąd orzeknie i po problemie, nikogo się pytać nie będą. I nieważne czy zgodnie z prawem/konstytucją, nieważne czy w kompetencji SN/TK to wszystko. Tak będzie bo prezes tak ustalił.

Ukryta Zawartość

34 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

I wierz mi ludzie dziwnie reagują, po co mi 3 samochody.

Pewnie jesteś kolekcjoner ?. Kiedyś miałem dwa, ale uznałem że to to rozrzutność i jednego się pozbyłem. Świat odetchnął z ulgą ?. Zastanawiam się nawet nad pozbyciem tego co teraz mam, ale jeden w końcu trzeba chyba mieć.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

Pewnie jesteś kolekcjoner ?. Kiedyś miałem dwa, ale uznałem że to to rozrzutność i jednego się pozbyłem. Świat odetchnął z ulgą ?. Zastanawiam się nawet nad pozbyciem tego co teraz mam, ale jeden w końcu trzeba chyba mieć.

Czemu świat odetchnął z ulgą?

Nie jestem kolekcjonerem aut, każde z nich jest zupełnie do czego innego stworzone.

Czemu świat odetchnął z ulgą?

Rzeczywiście chyba się pospieszyłem z tym stwierdzeniem bo samochód chyba jeszcze u kogoś zasyfia atmosferę, na złom nie poszedł. 

6 minut temu, Lech36 napisał:

Rzeczywiście chyba się pospieszyłem z tym stwierdzeniem bo samochód chyba jeszcze u kogoś zasyfia atmosferę, na złom nie poszedł. 

Wiesz, że stare "diesele" trują mniej niż te nowoczesne? Oczywiście pomijam te zajechane wyeksploatowane zadymiacze dodatkowo mocno "krwawiące" płynami ustrojowymi.

Wiesz, że stare "diesele" trują mniej niż te nowoczesne? Oczywiście pomijam te zajechane wyeksploatowane zadymiacze dodatkowo mocno "krwawiące" płynami ustrojowymi.

Nie używam diesli. Jestem zwolennikiem benzyny, ale diesle też są O.K, o ile są nowe i nie wydzielają trujących związków w ponadnormatywnej ilości.

5 minut temu, Lech36 napisał:

Nie używam diesli. Jestem zwolennikiem benzyny, ale diesle też są O.K, o ile są nowe i nie wydzielają trujących związków w ponadnormatywnej ilości.

Też twierdzę, że disel do traktora a LPG do zapalniczki. Mnie chodzi że nowe diesle produkują dużo więcej małych cząsteczek, które są bardziej szkodliwe niż te produkowane ze starych silników.
Muszę jednak przyznać, że dwa z moich pojazdów to diesle. W jednym z nich bardzo rzadko montują benzyniaki.

6 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Muszę jednak przyznać, że dwa z moich pojazdów to diesle.

I dieslem i benzyną można się przemieścić z punktu A do punktu B a do tego głównie służy samochód. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.